Miloš (55): Vyměnil jsem mladou holku za její matku. Teprve teď jsem konečně spokojený

Miloš (55): Vyměnil jsem mladou holku za její matku. Teprve teď jsem konečně spokojený
Zdroj: Freepik

Příběh pana Miloše je docela úsměvný. Nejprve chodil s Nikolou, která je o třicet let mladší. Jezdil jí pomáhat se zahradou a mužskými pracemi kolem domu. Postupem času se dal do řeči i s její matkou Stanislavou. Zamiloval se do ní a ona to měla stejně...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 31. 03. 2023 07:00

Před dvěma lety jsem se dal dohromady s mladičkou Nikolou (25), na což jsem byl velmi pyšný. Který chlap by vedle sebe nechtěl o tolik mladší šťabajznu... Nakonec jsem se ale zamiloval do její matky Stanislavy (53), která s Nikolou bydlí.

Poznal jsem mladou ženu

Vzniklo to zcela náhodou. Nikola si před dvěma lety u naší firmy objednala dřevo na zimu. Já jí ho přivezl složit na zahradu. Když mi otevřela přitažlivá mladičká žena, podlomila se mi kolena. Zakecali jsme se tak moc, že jsem dostal na druhý den pozvání na domácí bábovku a čaj.

Neváhal jsem ani minutu a dostavil se včas. Nikola se mi i přes svůj věk zdála velmi vyspělá a rozumná. K tomu všemu je velmi přitažlivá. A podle toho, jak se ke mně měla, cítila zřejmě něco podobného. V krátkosti mi povyprávěla o svém životě. O tom, že v domečku žije s rozvedenou maminkou a se vším jí pomáhá. Ten den nebyla doma a já tak o seznámení s ní přišel.

Začal jsem se scházet s Nikolou. Do města moc nejezdila, spíše se snažila pracovat doma. Takže když potřebovala nasekat dřevo nebo uklidit zahradní domek, byl jsem k mání. Náš vztah začal velmi nevšedně, ale líbilo se mi to. Myslel jsem si, že by nám to spolu mohlo klapat.

Zakoukal jsem se do její matky

Její máma Stanislava ze mě nebyla nadšená. Několikrát jsem zaslechl, jak Nikole šeptá, že jsem pro ni starý, ať si najde mladšího. Necítil jsem se dobře, ale vždycky jsem dělal, že to neslyším. Po čase Stanislava pochopila, že jsem užitečný. Zastával jsem všechny mužské práce, na které ony dvě neměly dostatek síly.

Stanislava mě po čase vzala na milost. V jednu chvíli jsem nevěděl, za kterou z nich vlastně jezdím. Přes den jsem si povídal se Stanislavou, ale večer ulehal do postele její dcery. Byl jsem z toho zmatený, protože jsem fyzicky toužil po Nikole, ale srdce mě táhlo ke Stanislavě. Když jsem jednoho dne s oběma seděl u stolu, uvědomil jsem si, že doopravdy zamilovaný jsem do Stanislavy.

Netušil jsem, jak z toho maléru ven. Představa, že přijdu o obě, mě děsila, a tak jsem se snažil svoje skutečné city potlačit. Dalšího půlroku jsem zkoušel sám sebe přesvědčit, že Nikola je ta pravá a její matku jsem začal ignorovat. Stanislava ale za mnou pořád chodila a ptala se, co se děje. Nakonec jsem jí řekl pravdu o tom, že ji mám moc rád.

Vyměnil jsem mladší za starší

I ona se přiznala, jak to se mnou má. A navrhla, abychom to dceři řekli. Toho jsem se bál, protože Nikola za nic nemohla. Její matka ale ke mně pasuje líp. Stanislava tvrdila, že to dcera pochopí a je to vlastně pro její dobro. Tím chtěla říct, že když spolu budeme my dva, ona si může najít vrstevníka.

A k mému velikému překvapení se Stáňa nemýlila. Když jsme Nikole říkali, že se máme rádi, uvítala to. „Já jsem si všimla, jak se k sobě máte," smála se. Takže jsem si přestěhoval věci do druhé ložnice a oficiálně žiji se Stanislavou. Je trochu divné, že jsem s oběma spal, ale holky si z toho dělají srandu. Teprve teď nám to všem krásně funguje.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články