Miroslava (32): Při milování myslím na souseda. Omylem jsem vykřikla jeho jméno

žena
Zdroj: Freepik.com

Miroslava byla ve vztahu s přítelem spokojená. Petr je velmi hodný člověk, který ji má rád. Jediné, kde to poslední dobou vázlo, byl jejich milostný život. Jednou se jí při milování vkradl do představ soused Milan a sex s přítelem si začala díky tomu užívat. Ovšem do chvíle, než řekla špatné jméno. Co se dělo potom?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 11. 2020 18:00

Můj přítel Petr je hodný chlap. Není nějak náročný, má mě rád a dělá mě šťastnou. Nikdy jsem neměla v plánu mu ublížit. Je to člověk, se kterým jsem chtěla zestárnout.

Nuda v ložnici

Náš vztah před časem oslavil osmé výročí. Žádné nesmyslné hádky se u nás doma nevedly. Občas došlo k výměně názorů, ale nic hrozného. Jediné, kde jsem začala cítit trochu nudu a chlad, byl náš sexuální život. Hledala jsem způsoby, jak ho okořenit. Petr je trochu konzervativní, takže jsem neuspěla.

Nešlo si nevšimnout, že náš soused na sobě začal makat. Shodil nějaké to kilo, změnil účes. Udělalo to dost a mně se najednou začal velmi líbit. Jednou při milování s Petrem mi právě soused Milan přišel na mysl. Najednou nebyl sex s Petrem tak nudný, když jsem si představila, že je to s Milanem.

Bylo léto a sem tam šel na zahradě jen v kraťasech. Takže jsem mohla ve svých představách použít realitu. Měl totiž najednou krásné svalnatější tělo a velmi mě přitahoval. Neměla jsem v plánu žádnou neřest. Jen jsem čas od času potěšila svoje oko pohledem na něj. A pak si ho pouštěla do hlavy při milování.

Soused v představách

Svoje malé tajemství jsem samozřejmě nikomu neříkala a už vůbec ne Petrovi. Milan měl taky přítelkyni. Občas jsme společně klábosili všichni na zahradě. Jenže já najednou Milana, aniž by cokoliv udělal, vnímala tak nějak jinak. Více jsem si ho prohlížela a Petrovi to neuniklo. Doma se hned ptal, jestli mezi námi něco je.

,,Pořád si na něj koukala, jak na svatý obrázek,“ řekl žárlivým tónem. ,,Prosím tě, je to jen soused a nic s ním nemám,“ ubezpečovala jsem ho. Jen já jsem věděla, kde je pravda. Že právě Milan mi pomáhá u nás v ložnici. Pocit viny jsem mít nechtěla, nedělala jsem nic špatného přeci.

Při dalším milování s Petrem jsem znovu začlenila Milana do svých představ. Když už jsem byla skoro na vrcholu blaženého stavu, vykřikla jsem: ,,Milane, pojď.“ Petr mě ze sebe shodil a zakřičel: ,,Milane? Jako náš soused Milan? Ty s ním spíš, já to věděl.“ Hodil na sebe triko a vystartoval pryč.

Přítel mi nevěří

Letěla jsem za ním a přitom se snažila situaci uklidnit. Běžel k sousedům. Bouchal jim na dveře jak smyslu zbavený. Otevřel polonahý Milan. Petr mu hned jednu ubalil se slovy: ,,To máš za to, že spíš s mojí ženou.“  Milan stál jak opařený a začal koktat, že spolu nic nemáme. ,,Tak ty mi budeš ještě lhát?“ řval na něj.

Porvali se ve dveřích. My s Milanovou přítelkyní jsme se je snažily od sebe odtrhnout. Když mu Petr ve vzteku řekl, že při sexu křičím jeho jméno, cítila jsem se velmi trapně. Milanovi to možná lichotilo, ale já si nepřála nic jiného, než se vypařit. Petr šel domů dát si panáka.

Čím více jsem mluvila a vysvětlovala, tím byla situace horší. Řekl mi, že mi odpustí, ale nesmí se to opakovat. Jenže já nic neprovedla. Šlo prostě jen o představy.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články