Nataša (26): Přítel si mě chtěl otestovat. Zvolil k tomu hodně podivný způsob

Nataša (26): Přítel si mě chtěl otestovat. Zvolil k tomu hodně podivný způsob
Zdroj: Freepik

Spousta vztahů má nějaké bolavé místo. Když Nataša začala chodit s Frantou, bylo jim spolu dobře. Jenže on se pak rozhodl otestovat svou milou. A nezvolil zrovna nejlepší způsob.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 19. 04. 2023 07:00

Frantu (26) jsem poznala před třemi měsíci. Byla jsem na večírku s kamarády, když ke mně přistoupil a začal se se mnou bavit. Lichotil mi řečmi o tom, že hezčí holku nikdy neviděl. Bylo mi jasné, že mu jde jen o to, aby mě dostal do postele.

Začalo to slibně

Ale já mu na to neskočila. Domů jsem odcházela sama, Frantovi jsem dala jen telefonní číslo. Nečekala jsem, že ho ještě někdy uvidím, ale k mému překvapení se opravdu ozval. Začali jsme se vídat pravidelně a brzy jsme tvořili pár.

Je to fajn kluk, extrovertní a se spoustou kamarádu. Každý víkend má nějakou akci. Zatím jsem se s ním opravdu nenudila. Užívala jsem si každý den, který jsme strávili spolu. V tu dobu jsem ještě netušila, co se z něho vyklube.

Má finanční problémy

Už několik týdnů si stěžoval na to, že mu v práci berou směny, a kvůli tomu má málo peněz. „Nechápu, co jim zase přelétlo přes nos. Přijde mi, že to tam vedou idioti,“ stěžoval si neustále. Před týdnem se mi svěřil s tím, že už mu peníze vycházejí jen tak tak a žije od výplaty k výplatě.

Bylo mi ho líto. Věděla jsem, že si hledá něco jiného, ale moc mu to nejde. A proto stále zůstává v práci, kde ho vlastně ani nechtějí. Nevěděla jsem, že jeho problémy jsou ještě horší. Den na to jsme se viděli a Franta mě požádal o dva a půl tisíce. „Až budu mít, hned ti je samozřejmě vrátím,“ dušoval se. Jelikož u sebe hotovost nenosím, slíbila jsem mu peníze přeposlat na účet, jakmile dorazím domů.

Byla to zkouška

Peníze mi pak zaslal zpátky a napsal k tomu zprávu, že je zklamaný mým chováním. Prý to celé byl jen test, jestli bych ho podržela, kdyby mu náhodou opravdu teklo do bot.

Nevěřícně jsem na to koukala, vždyť jsem mu ty peníze poslala. A nemusel na ně čekat dlouho. Tak co se mu na tom nelíbí? Jeho chování nechápu. A to, že mi dává zkoušky, mě opravdu uráží. Na něco takového nejsem zvědavá. Jestli se mnou chce chodit, musíme si domluvit pravidla. Rozhodně nechci procházet nějakým podivným testováním.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články