Olga (37): Na manželovu nevěru jsem přišla v ten nejhorší možný den

Olga (37): Na manželovu nevěru jsem přišla v ten nejhorší možný den
Zdroj: Unsplash

Svatby bývají vždy nádherné události, kde je plno lásky a štěstí na každém rohu. Pro Olgu ale svatba její kamarádky taková nebyla. Právě tam totiž přišla na manželovu nevěru.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 10. 04. 2022 14:00

S Jindřichem (42) jsme manželé skoro deset let a vychováváme spolu syna Lukáše (8). Byli bychom ideální rodina, kdyby se to jednoho dne pěkně nezvrtlo.

Osud nám dlouho nepřál další dítě

Pořídit si další miminko byl můj sen. Velmi jsem si přála holčičku, už když jsem byla těhotná poprvé. Nejsem zklamaná, že máme nakonec chlapečka. Lukáše z celého srdce miluji, ale moc jsem si přála mít ještě jednu šanci. Častokrát jsme s Jindřichem o dalším dítěti debatovali. Dlouho na to nebyl ten správný moment, ale když už se naskytl, objevily se další potíže.

Dlouhou dobu mi nešlo znovu otěhotnět. Je pravda, že jsem byla už trochu starší, ale znám spoustu matek, které jsou ještě starší než já a čekají teprve svoje první dítě. Nedokázala jsem pochopit, proč nám to osud nepřeje.

Těhotenství jsem zjistila v den kamarádčiny svatby

Zvrat přišel před čtyřmi měsíci. Konečně to vypadalo, že bych mohla být těhotná. Menstruace měla zpoždění a já jsem se těšila, že by se můj sen mohl konečně změnit ve skutečnost. Šla jsem si koupit těhotenský test. Byla jsem opravdu nadšená, když mi vyšel pozitivně. Rozhodla jsem se dobrou zprávu Jindřichovi říct ještě ten den.

Měli jsme jet na svatbu mojí kamarádky. Obřad byl velmi krásný. Kamarádce to opravdu hodně slušelo a já stále čekala na ten správný moment, kdy těhotenství oznámím Jindřichovi. Myslela jsem si, že na závěrečné party najdeme chvíli jen pro sebe, kde mu to řeknu.

Čekal mě jeden šok

Jindřich si tam ale našel chvíli pro někoho úplně jiného. Když jsme dorazili do penzionu, kde se hostina konala, dlouho jsem ho nemohla najít. Prohledala jsem snad celý penzion, všechny jeho zákoutí, byla jsem dokonce i na pánských záchodech, ale Jindřich nikde nebyl. Pak mi kamarádka poradila, abych se podívala do skladu s jídlem.

A tam jsem Jindřicha našla. Nebyl sám, líbal se s jednou z družiček. Nemohla jsem uvěřit vlastním očím. Bylo to hrozné, jako by se mi před očima začal hroutit celý život. Nejsem člověk, co rád dělá scény. Potichu jsem zavřela dveře a dopředu mi bylo jasné, co dělat dál. S Jindřichem se rozvedu. Tak se taky stalo, požádala jsem o rozvod. A teď jsem na moje vytoužené druhé dítě, které se má narodit za pět měsíců, sama.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články