Petra (33): Rozlučka se svobodou se trochu zvrtla. Ráno jsem se probudila vedle nahého striptéra

Petra (33): Rozlučka se svobodou se trochu zvrtla. Ráno jsem se probudila vedle nahého striptéra
Zdroj: Unsplash

Petra má černé svědomí, protože se před svatbou spustila se striptérem, kterého pozvaly kamarádky na rozlučku se svobodou. Její manžel se o tom nesmí dozvědět!

Michaela Hájková
Michaela Hájková 09. 05. 2023 07:00

Doufám, že se Dalibor (35) nikdy nedozví, co jsem prováděla na rozlučce se svobodou. Problém je, že existuje mnoho fotek a videí. A já se strašně bojím, že se to k němu jednou dostane. Kdyby jen tušil, co jsem provedla, jistě by si mě nebral.

Rozlučka se svobodou byla pořádná jízda

Není pravdou, že by si rozlučku se svobodou užívali jen chlapi. Ženské taky dovedou vymyslet pořádné vylomeniny a vypít litry alkoholu. Moje kamarádky mi připravily opravdu velkolepou „jízdu“.

Celá akce se odehrávala v Berlíně, kam jsme jely vlakem a šampaňské teklo proudem už po cestě. Prošly jsme restaurace, bary a noční kluby. Party končila u jednoho známého v bytě, kde proběhl i soukromý striptýz přímo pro mě.

Pamatuji si, že se mi to vážně hodně líbilo a rozhodně jsem se nestyděla. Bylo mi dokonce ukradené, že mě někdo natáčí. Ráno jsem se probudila v ložnici a vedle mě ležel dotyčný fešák. A byl docela nahý...

Mám nekončící morální kocovinu

Cestou domů mi bylo velmi zle fyzicky a psychicky. Sice si nepamatuji, jak noc skončila, ale už ten ranní výjev mě vyděsil. Kdyby Dalibor věděl, jak jsem vyváděla, určitě by zásnuby zrušil.

Holky, prosím, hlavně smažte veškeré důkazy,“ prosila jsem ještě ve vlaku. Jenže jedna z kamarádek se mi přiznala, že video někomu poslala. Na místě jsem se rozbrečela.

Neboj, posílala jsem to jen ségře, ona to určitě taky smaže,“ slibovala mi. Ale jakmile je něco „venku“, člověk nikdy neví. Nezbavím se strachu, že se důkazy dostanou až k Daliborovi.

Svému nastávajícímu se nemůžu podívat do očí

Jaká byla party, lásko? My to trošku přehnali. Rovnou se ti přiznám, že mi kluci objednali striptérku, ale bylo to pěkně trapný,“ smál se Dalibor, když jsme se setkali. A já ztěžka polkla. Při pohledu do jeho milujících očí jsem se zařekla, že nikdy nic nepovím. A případně budu zatloukat.

Svatba je za dveřmi a já se pořád ještě stydím za svoje chování. Zároveň si ale říkám, že jsem vyváděla naposledy v životě. Od toho přeci takové rozlučky se svobodou jsou. Ale již nikdy víc...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články