Stáňa (40): Na wellness pobytu jsem si našla milence a rozhodla se opustit manžela. Bohužel to dopadlo úplně jinak

Stáňa (40): Na wellness pobytu jsem si našla milence a rozhodla se opustit manžela. Bohužel to dopadlo úplně jinak
Zdroj: Freepik

Stáňa byla poslední roky nespokojená v manželství, které procházelo obrovskou krizí. Když na wellness pobytu poznala Ondřeje, zamilovala se do něj. Nějaký čas byli milenci, ale ona chtěla víc. Její plány ale bohužel tak úplně nevyšly.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 05. 09. 2021 11:00

Svoji nevěru jsem neplánovala. Pořád jsem se snažila nefungující manželství s Norbertem (45) zachránit. Přeci jenom spolu máme dceru Kamilu (15), jež si zaslouží vyrůstat v úplné rodině. Jenže osud mi do cesty přihrál Ondřeje (43), do kterého jsem se bezhlavě zamilovala.

Dusila jsem se v nefungujícím manželství

Přemýšlím, kdy nám to s Norbertem přestalo klapat. Přisuzovala bych to tomu, že se nám roky nedařilo počít druhé dítě. Moc jsme si oba přáli, aby měla Kamila sourozence. Z nějakého důvodu nám to ale nebylo souzeno. Nemohla za to žádná nemoc ani jiná zdravotní indispozice. Prostě to nešlo.

Dost jsme se kvůli tomu hádali. Jeden svaloval vinu na druhého. Často jsem od manžela slyšela: ,,Proč mi nedokážeš dát syna? Co jsi to za ženu?“ Taková slova mě vždycky bolela. Nejlepší obrana je útok, takže jsem mu rány vracela. ,,To ty jsi impotentní ňouma, co mě nedokáže oplodnit, tak toho nech,“ křičela jsem na něj, a tak to bylo u nás doma furt.

Když bylo jasné, že druhé dítě mít vážně nebudeme, každý si začal žít po svém. Norbert trávil podstatně více času v práci nebo v tělocvičně. Scházeli jsme se prakticky jen večer a probrali spolu to nejnutnější. Už ani kvůli Kamile jsme se nepřetvařovali. V svém věku musela poznat, že se doma něco děje. Díky bohu, že se do toho nemotala a nechala nás být.

Na wellness pobytu jsem se zamilovala do cizího muže

Já se čím dál víc ve vztahu dusila. Proto když mi kamarádka Libuše nabídla, abych s ní jela na týdenní wellness pobyt, vzala jsem to všema deseti. Masáže, vířivka a pivní lázně, to byl hotový balzám na nervy. Druhý den jsem si šla ráno zaběhat, okolní příroda k tomu přímo vybízela. V lese jsem nedopatřením vrazila do cizího muže, který kvůli mně spadl do bahna.

Omlouvala jsem se mu snad tisíckrát, ale nestačilo to. ,,Abych vám, milá dámo, mohl odpustit, musíte jít se mnou na kávu,“ prohodil a mně nezbývalo než souhlasit. Ondřej byl pravým opakem mého manžela. Pohodář se smyslem pro humor, pořád dobře naladěný. Jeho všeobecný rozhled mi imponoval. Libuše nakonec strávila skoro celý pobyt sama. Já byla pořád s Ondřejem.

Připadala jsem si zase jako dvacetiletá holka, která našla štěstí svého života. O tom, jak může být sex krásný a romantický, jsem málem ztratila pojem. Ani jsem neřešila, že mě nedostihly výčitky svědomí vůči manželovi. ,, Stejně si na mě ani nevzpomněl, protiva jeden,“ uklidňovala jsem se.

Nedopadlo to podle mých představ

Loučení bylo smutné a já ho řádně oplakala. Ondra sliboval, že se budeme vídat i po návratu domů. Podle všeho ode mě nebydlel daleko. Náš utajovaný vztah trval další tři měsíce. Jednoho dne mi došlo, že takhle se žít nedá. Aniž bych se s Ondrou poradila, doma jsem Norbertovi řekla pravdu a současně poprvé vyslovila slovo rozvod.

Přemlouval mě, že to napravíme, dokonce navrhoval poradnu. Já ale měla jasno. Hned jsem se rozjela za Norbertem. Na adrese, co mi dal, ale nebydlel. Déle než týden jsem ho naháněla. Dokonce jsem volala do hotelu, kde jsme se seznámili. Recepční se mi ale vysmála. ,,Copak, snad se vám neztratil? To je místní lovec žen, ten už se vám neozve,“ ozřejmila mi a mně došlo, že jsem v pytli. Žádost o rozvod už Norbert odmítl vzít zpět a já zůstala sama. Já a moje naivita, že mě Ondra miluje.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články