Tadeáš (22): Dárečky od starší přítelkyně se mi zamlouvaly. Dokud jsem nezjistil, proč mi je dává

Tadeáš (22): Dárečky od starší přítelkyně se mi zamlouvaly. Dokud jsem nezjistil, proč mi je dává
Zdroj: Unsplash

Tadeáš se zamiloval do starší ženy. Dlouho mu nedocházelo, že dary, které mu kupuje, nejsou jen tak. Žádala za ně každodenní sex. A když Tadeáš odmítl, setkal se s opravdovou podpásovkou.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 28. 07. 2021 08:00

Už na střední škole jsem měl problém se seznamováním. Jako bych nedokázal navázat řeč s vrstevnicemi. Pár vztahů jsem sice měl, ale vždycky skončily pomalu dřív, než začaly. Obával jsem se, aby to nebylo nějaké prokletí.

Zdánlivé štěstí jsem našel až u mnohem starší ženy

Naděje mi svitla dne, kdy jsem potkal Šarlotu (45). To, že je o víc než dvacet let starší, jsem nebral vůbec v potaz. Často sedávala v baru, kam jsem chodil. Podle oblečení jsem tipoval, že je to bohatá panička. Jednoho dne jsem se osmělil a oslovil ji. Musel jsem se v duchu pousmát, když přijala pozvání na skleničku.

Strávili jsme spolu krásný večer a ještě hezčí noc. Bylo znát, že už v posteli něco zažila. Ukázala mi něco, co jsem do té doby nezažil. Hýčkala si mě i po materiální stránce. Už po třech týdnech mi koupila luxusní hodinky. Když jsem od ní odcházel, vždy mi zavolala taxíka. Zvala mě na drahé večeře.

Každý večer dopadl stejně. Skončili jsme v posteli. Byla schopna sexu celou noc. Jako chlap mám svoje limity, takže jsem potřeboval po čase oddych. To ale Šarlota nesla s nelibostí. ,,Takový mladý kluk a nezvládne každodenní sex? To mi neříkej,“ kroutila hlavou a znovu se na mě vrhla. I když mě přitahovala a v posteli byla vážně skvělá, už jsem fyzicky nemohl.

Kupovala mi drahé věci

Vždycky mě ale na něco nalákala. Ať už na nejnovější mobilní telefon nebo zrcadlovku, kterou jsem si tak moc přál. Stále mi nedocházelo, oč tu běží. Ona si mě kupovala a já s ní zato spal. Byly dny, kdy jsem chtěl jít domů a v klidu se vyspat. To ale Šarlota velmi těžce nesla. Najednou otočila. Byla zlá a nestyděla se použít nějaký ten vulgarismus.

Vzhledem k tomu, že jsem se do ní zamiloval, jsem plnil všechno, co chtěla. Byl jsem v tom až po uši. Už jsem ani nechtěl žádné dárky. Chtěl jsem být zkrátka se Šarlotou. Jen jsem potřeboval ubrat, protože nejsem mašina. Místo sexu jsem navrhl jen válení v posteli. To se jí nelíbilo a z bytu mě vyhodila.

Šel jsem ulicemi a přemítal, co se to vlastně děje. ,,Tak miluje mě, nebo ne? Co je to za vztah?“ bloudil jsem městem. Nakonec jsem se rozhodl zajít na pivo. Zavítal jsem do baru, kde jsem Šarlotu potkal. Po hodině, co jsem tam seděl, se rozrazily dveře. Stála v nich vymóděná Šarlota. Vedle sebe měla kluka, který byl podle mě ještě mladší než já.

Měla mě jenom na sex a já to nepoznal

Dívala se na něj stejně jako na mě. Zvedl jsem se a šel k nim. ,,Co tu děláš?“ zeptal jsem se. ,,Co by, jdu na skleničku. Nemáš už spinkat?“ řekla mi s výsměchem. Navrhnul jsem jí, abychom šli k ní domu, protože jsem při chuti. To se smíchem odmítla. ,,Našla jsem si někoho, kdo uspokojuje moje potřeby. Takže tebe už nepotřebuji,“ pronesla a dál se se mnou nebavila.

,,Jak to myslíš? Já myslel, že se máme rádi,“ řekl jsem zoufale a čekal na odpověď. ,,Ty hlupáčku. Mně šlo jen o sex. Myslela jsem si, že na to máš, ale jak se zdá, jsi vážně ještě dítě. Teď se spakuj a vypadni,“ sjela mě. Že mě převeze ženská ve věku mé matky, to bych nečekal. Raději jsem se vrátil ke svým vrstevnicím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články