Vendula (55): Moje vypočítavá dcera přišla o skvělého chlapa. Teď nemůže zkousnout, že s ním chodím já

Vendula (55): Moje vypočítavá dcera přišla o skvělého chlapa. Teď nemůže zkousnout, že s ním chodím já
Zdroj: Freepik

Vendula si o své dceři nikdy nedělala iluze. Laura je vypočítavá a muže jen zneužívá. Stejné to bylo i s Daliborem. To je hodný chlap, který měl rozum a dal Lauře košem. Teď Dalibor chodí s Vendulou, která je starší o 25 let...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 03. 12. 2022 10:00

Moje dcera Laura (29) nikdy nebyla spokojená s tím, co měla. Vždycky chtěla něco víc. I s muži si jen hrála. Nakonec ji to doběhlo a jeden úžasný chlap ji opustil. Vzhledem k tomu, jak skvěle jsme si po dobu jejich vztahu rozuměli, zůstali jsme v kontaktu. Zcela neplánovaně mezi námi přeskočila jiskra. Když to Laura zjistila, začala vyvádět.

Z dcery vyrostla arogantní a vypočítavá žena

Myslím si, že jsme Lauru s bývalým manželem Honzou (58) rozmazlili. Byla typickým jedináčkem, pro kterého rodiče udělali první poslední. Exmanžel jí vždycky všechno dovolil a nedbal, zda je to výchovné. Jak Laura pískla, tak bylo. Já jsem byla ta přísnější, ale ani tak jsem na ni nestačila. Po rozvodu se to s ní ještě zhoršilo.

Vědomě nás vydírala a všechno, co chtěla, uhrávala na to, že jsme se rozvedli. Než abychom se jí postavili, dál jsme plnili její nesmyslné rozkazy. Není tedy divu, že z ní vyrostlo to, co z ní vyrostlo. Nafoukaná a arogantní ženská, které není nic dobré. Každý je pro ni hlupák a ona ví všechno nejlíp. Ráda využívá muže jen ke svému prospěchu.

Vyhledává jen samé zbohatlíky a pak si s nimi hraje. Přesně tak, jak to celé roky dělala s námi. Těm chudákům vždycky chvíli trvá, než jim dojde, která bije. Do té doby do ní narvou spoustu peněz. Po jejím boku se vystřídalo tolik mužů, že jsem to v určitý moment přestala počítat.

Muže jen využívá

Před dvěma lety mi představila nesmělého Dalibora (30). Vůbec se mi k sobě nehodili. Po čase se ukázal jako velmi hodný muž, který má Lauru skutečně rád. I jeho využívala. Makal od rána do večera a ještě chodil na brigády. Jen proto, aby naší princezně plnil přání.

Já ho měla ráda. Když jsme spolu seděli u stolu, vždycky jsme našli společná témata. Zajímala jsem se o jeho práci a koníčky. Když jsme byli sami, byl jiný, než když mu za zády stála Laura. Mockrát jsem jí říkala, aby se ho držela, protože je to slušný chlap. „Mami, dneska slušní chlapi neexistují. Dalibor je stejný jako všichni," vysvětlovala mi důležitě.

Když ho dostatečně vycucla, chtěla ho opustit. Dalibor byl ale rychlejší a ona snad vůbec poprvé dostala kopačky. Běsnila a kopala kolem sebe. Na oko jsem ji utěšovala, ale někde uvnitř jsem byla vlastně ráda. Konečně se jí někdo postavil a poslal ji do háje. Dalibor z mého života nezmizel. Sem tam jsme zašli na čaj nebo do divadla. Nenapadlo mě, že jde o lásku.

Chodím s expřítelem své dcery

Po třech měsících pravidelných schůzek se mi vyznal. „Mám tě rád. Tvoje dcera sice za moc nestála, ale ty jsi fajn," řekl a dovolil si mě políbit. Měla jsem ho možná odstrčit a říct ne. Byl tak moc mladý… Ale já jsem se tomu zcela poddala. Od rozvodu jsem takového muže nepotkala. Najednou jsem měla pocit, že i já mám nárok na kus štěstí.

Uznávám, těch 25 let, které nás dělí, je možná vysoké číslo. Ale záleží na tom? Máme se rádi. Laura to nezkousla. Vymyslela si báchorku, že jsem to celou dobu plánovala. Dokonce tvrdí, že jsem Dalibora právě já navedla k rozchodu. Tím mi ale akorát ukázala, že jsem se se v ní nemýlila. Laura nám štěstí nepřeje. Ale to nevadí. Na ní už totiž nezáleží. Teď je Dalibor můj. Ona si určitě najde dalšího obětního beránka.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články