Dárky na poslední chvíli: Nejlepší hydratační pleťové krémy do 500 Kč

V zimě potřebuje pleť obzvlášť hydratovat a chránit. Inspirujte se našimi tipy.
Zdroj: Oficiální materiály prodejce, Pexels/koláž Lifee
Krém na obličej Skin Naturals Botanical Rose Water, Garnier, 106 KčDenní hydratační krém pro citlivou a suchou pleť Hydra Specialist 50 ml. L’Oréal Paris, 200 KčEstée Lauder lehký hydratační krém SPF 15, který chrání pleť před ovzduším, slunečním zářením a hydratuje až 24h, 280 KčHydra Skin Effect je denní hydratační gel s kyselinou hyaluronovou, který hydratuje až 72h. Nivea, 306Kč+ 7 fotek+ 8 fotek

Vánoce se rychle blíží a na vymýšlení dárků už nezbývá mnoho času. Eshopy hlásí stav extrémního vytížení a vám se pomalu svírá hrdlo, zda stihnete vše nakoupit do Štědrého dne. Pro všechny opozdilce tu máme pár skvělých tipů, kterými mohou potěšit své milované, a navíc je seženou i v kamenných prodejnách. 

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 13. 12. 2022 09:00

Žádná žena, která o sebe pečuje, se neobejde bez hydratačního krému. Proto považujeme dobrý krém za nejlepší dárek, který koupíte i na poslední chvíli. Vybrali jsme pro vás devět krémů, které mají nejen dobré hodnocení, ale i cenu.

Aby měl krém vysoké hydratační schopnosti, a obdarovanou osobu tak doopravdy potěšil, měl by obsahovat látky, které umí zadržet vodu v pokožce. Mezi ty patří například glycerin nebo kyselina hyaluronová. Nedílnou součástí hydratačních krémů jsou také antioxidanty, jako vitamín E a C. Často mohou obsahovat i výtažky ze zeleného čaje nebo vitamín B3.

Je nám jasné, že ne každý tatínek, bratr nebo přítel bude zkoumat složení krémů, a tak jim s výběrem trochu pomůžeme.

1. Garnier: Skin Naturals Botanical Rose Water krém na obličej, 106 Kč

Prvním tipem je krém, který pochází z přírodní řady Botanical a obsahuje růžovou vodu. Ta je již dlouho známá svými zklidňujícími účinky, a proto ji používaly už naše prababičky. Přípravek má jemnou a lehkou texturu, díky které se rychle vstřebá a hydratuje pokožku. Kromě toho také zklidňuje zarudnutí a podráždění.

2. L’Oréal Paris: Hydra Specialist, 200 Kč

Tento krém je speciálně navržen pro potřeby suché a citlivé pleti. Po aplikaci je pokožka na dotek jemná, vláčná a perfektně hydratovaná. Produkt obsahuje aktivní látky, jako je vitamín B5, který zanechává pleť rozzářenou, a ceramidy, jež chrání před škodlivými účinky slunce a volnými radikály.

3. Estée Lauder: Multi-Protection Anti-Oxidant 24H-Moisture Creme SPF 15, 280 Kč

Lehký hydratační krém značky Estée Lauder ochrání nositelku před předčasným stárnutím pleti a postará se o to hned několika způsoby. Zvláční, hydratuje až na 24 hodin, osvěží a vyřeší problémy se suchou a dehydratovanou pletí, která může vést až k tvorbě jemných vrásek. Dále chrání před znečištěným ovzduším a slunečním zářením, které mají také neblahý vliv na stárnutí pleti. Kromě toho, že bude předcházet vzniku vrásek, zredukuje i ty již existující.

4. Nivea: Hydra Skin Effect denní hydratační gel, 306 Kč

Gel obsahuje čistou kyselinu hyaluronovou, která se přirozeně nachází v pleti. S přibývajícím věkem jí ale začíná ubývat. Právě s tím vám pomůže hydratační gel Hydra Skin Effect, který její nedostatečné množství doplní, a zajistí tak pleti až 72hodinovou hloubkovou hydrataci. Pomůže tak předcházet jejímu předčasnému stárnutí i tvorbě vrásek. Už po prvním použití bude pleť jemná a zářivá.

5. Elizabeth Arden: Visible Difference Refining Moisture Cream Complex, 324 Kč

Hydratační krém na obličej Elizabeth Arden je ve světě krásy proslulou klasikou. Díky bohaté textuře hloubkově hydratuje pleť, dodává jí pružnost a chrání ji před ztrátou vlhkosti. Viditelný rozdíl zaznamenáte již po 14–21 dnech. Krém získal několik ocenění v prestižních soutěžích a jeho uživatelky si ho nemohou vynachválit. Tento krém obsahuje glycerin, vitamín A a olivový olej.

6. Bioderma: Hydrabio Créme 50 ml, 395 Kč

Tento produkt je vhodný pro suchou až velmi suchou pleť, která potřebuje kvalitní výživu. Je obohacen aktivními látkami, jako je glycerin, xylitol, vitamín E a kyselina salicylová. Hydratační krém intenzivně a dlouhodobě hydratuje, vyhlazuje a rozjasňuje. Díky obsahu antioxidantu, vitamínu E, chrání pleť před předčasným stárnutím. Hodí se skvěle také jako podklad pro make-up.

7. Vichy: Aqualia Thermal Legere hydratační krém 50 ml, 429 Kč

Aqualia Thermal Legere je jemný hydratační krém určený pro normální až smíšenou pleť. Nabízí až 48hodinovou hydratační péči a pomáhá vyplňovat jemné linky. Skvěle funguje i v extrémních teplotních podmínkách. Ihned po nanesení lze pozorovat rozjasnění pokožky, která je navíc chráněna proti usazování nečistot. Krém obsahuje kyselinu hyaluronovou, manosu a termální vodu Vichy, která je bohatá na minerály. Téměř všechny látky obsažené v krému jsou přírodního původu.

8. Clinique: Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator, 442 Kč

Krém obsahuje kyselinu hyaluronovou a výtažek z aloe vera. Aloe vera podporuje tvorbu kožních buněk a má skvělé dezinfekční účinky. Proto se využívá i pro léčbu popálenin nebo odřenin a na pleť má celkově blahodárný vliv. Krém proniká hluboko pod povrch a pomáhá pleti vytvořit si vlastní zdroj vody. Dá se aplikovat na noc i den a výsledkem je tak vždy svěží a rozzářená tvář.

9. The Body Shop: Vitamin E hydratační gelový krém, 479 Kč

Naším posledním doporučením je bezolejový, lehký a rychle vstřebatelný krém Vitamin E. Je určený k dennímu použití a obsahuje přírodní složky, jako je kyselina hyaluronová, bio-fermentované pšeničné klíčky, extrakt z malin a vitamín E. Hydratuje pleť až po dobu 48 hodin.

Do dárkové taštičky můžete přidat ještě masážní váleček nebo minerální kámen pro zapracování krému. Ideální dárek, který potěší ženu v každém věku, je na světě.

Všechny tipy včetně cen naleznete v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články