Co potřebujete od vztahu podle horoskopu? Berani milují svobodu, Panny vyžadují oddanost

Co potřebujete od vztahu podle horoskopu? Berani milují svobodu, Panny vyžadují oddanost
Zdroj: Pixabay

Každé znamení zvěrokruhu je jiné, proto má i odlišné představy ohledně fungování vztahu. Pojďte se podívat, které znamení vyžaduje vzájemnou oddanost a kdo si naopak hlídá svoji svobodu. Možná budete překvapeni!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 07. 03. 2020 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana se dokáží zamilovat prakticky okamžitě. Hlídají si ale svobodu a nerady se někomu přizpůsobují. Potřebují proto partnera, který je bude milovat takové, jaké jsou a nebude jim bránit v jejich koníčcích ani v kariéře.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice jsou rodinné typy, které ale milují klid. Pokud začne Býčici její klid někdo narušovat, nese to velmi nelibě. Býčice potřebuje partnera, který umí doma vytvořit pohodu. Jelikož jsou trochu lenivé, musí jejich protějšek umět tyto sklony ukočírovat.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Než se Blíženkyně natrvalo usadí, může to trvat dost dlouho. Zpravidla to udělá až v případě, kdy protějšek doopravdy miluje a je jim vztahem jistá. Do té doby s ní musí mít její vyvolený trpělivost, kterou mu oplatí svým smyslem pro humor.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pro Račice je šťastný vztah vším! Na jejich protějšku jim velice záleží, proto ho všemožně opečovávají. Račice ale vyžadují dost velkou míru oddanosti, proto může někoho vztah s Račicí spíš dusit. V takovémto soužití musí být jasně nastavené hranice.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice jsou rády na výsluní, proto potřebují partnera, který je bude obdivovat a zahrne je veškerou svou pozorností. Na svůj protějšek musí být hrdé, jelikož vedle sebe nesnesou někoho, kdo by neprošel sítem jejich dost vysokých nároků.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny hledají muže, který bude upřímný a oddaný. Jsou to perfekcionistky, které v životě často bojují s tím, že někdo není takový, jak si vysnily. Pokud však Panna dokáže ze svých nároků trošku slevit, je z ní věrná a spolehlivá partnerka.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhám dělá dobře, když se jim někdo dvoří. Budou proto od miláčka chtít, aby je znovu a znovu dobýval. O své lásce je muž musí ujišťoval slovy i činy. Váhy mu jeho snahu oplatit umí, v milostné oblasti totiž patří k těm nejvynalézavějším znamením!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štířice je žena s tajemným kouzlem, na kterou si každý muž netroufne! Může na první pohled působit nepřístupně, ale zdání klame. Ve skutečnosti jsou Štířice velice vášnivé a všechno prožívají intenzivně. Říká se o nich, že jsou v ložnici ze všech znamení nejnáročnější.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně se ve vztahu nesmí nudit a hodně si hlídá svojí svobodu. Jsou velice upřímné a mají sklony k rychlým rozhodnutím, z čehož může být jejich partner chvílemi nesvůj. Protějšek pro ně musí mít pochopení, jinak začne Střelkyně hledat jinde!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky milují pocit bezpečí a jistoty, proto preferují partnery, kteří jim dokáží zajistit stabilní zázemí. Často hledají muže, který má slušné příjmy. Kozorožka má ale ráda, když je po jejím a obtížně se s ní vyjednává, na což musí být potencionální protějšek připravený.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky si dost dlouho prověřují, jestli je jejich vyvolený opravdu ten pravý! Pokud se ale pro někoho rozhodnou a začnou mu důvěřovat, bývá to napořád. Vodnářky mívají spoustu zájmů, u kterých očekávají, že je s nimi bude jejich protějšek sdílet.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby perfektně vědí, co cítí ostatní, ale ve vlastních citech se mohou topit. Jsou spíše plaché, proto potřebují muže, který bude zejména za začátku iniciativní. Pokud se Ryby zamilují, je pro ně jejich vztah vším. Ryby potřebují někoho, kdo je bude chápat tak jako ony jeho.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články