Dopadu svých erotických fotek na děti se bojím, říká Eva Decastelo v pořadu Žena v zenu

Eva Decastelo je milá, krásná a vtipná moderátorka, která se do povědomí diváků dostala uváděním reality show Big Brother. Od té doby dostala už nespočet hejtů, urážek i výhrůžek. Eva se ale přesto stále směje a je nad věcí. Jak se dokázala vyrovnat s tlakem okolí?

Petra Járková
Petra Járková 20. 05. 2021 09:00

Zakladatelkou projektu Žena v zenu je Lilia Khousnoutdinová spolu s koordinátorkou Petrou Schwarz Koutskou, kameramankou Veronikou Hejnovou a produkční Michaelou Cáskovou. Tyto dámy vám představí příběhy dvaapadesáti silných žen, které se dokázaly vyrovnat s nástrahami genderových stereotypů, pomluvami nebo s velkou negací okolí.

Díky emotivním videím jsme již měli tu čest seznámit se s zakladatelkou Lilií Khousnoutdinovou i její kolegyní Petrou Schwarz Koutskou, herečkou Kristýnou Leichtovou nebo kontroverzní autorkou Ninou Špitálníkovou. Také jsme se podívali pod pokličku velmi známé spisovatelce a novinářce Báře Nesvadbové. Řada přišla i na energickou moderátorku Lenny Trčkovou, slavnou moderátorku Gábinu Partyšovou a charismatickou slovenskou herečku Vlastinu Svátkovou. Zajímavé jsou také příběhy bývalé disidentky Jarmily Johnové, političky Magdaleny Davis, mediátorky Kateřiny Bělkové, advokátky Adély Hořejší i podnikatelky Martiny Brandové. Do světa spirituality jsme nahlédli díky Lucii Biedermann Doležalové.

Slavná díky reality show Big Brother

Dnes se podíváme úplně jinam. Nahlédneme pod pokličku života moderátorky a herečky Evy Decastelo. Ta se do povědomí diváků i do hledáčků bulvárních médií dostala roku 2005 jako moderátorka reality show Big Brother.

Od té doby zažila spoustu hejtů, urážek i nadávek na svou osobu. Sama má na tyhle lidi jasný názor.

Můj základní kámen v komunikaci s kritiky a hejtery je humor a empatie. Zkoušela jsem vždycky vtipy, pak jsem zkoušela reagovat na názor, nějak se obhájit. Touha ukázat, že jsem hodná holka, která je fajn, ve mně stále přetrvává,” svěřila se Eva Decastelo v pořadu Žena v zenu.

Velká podpora u manžela

Manžel ji doma uklidňuje, ať si negativní komentáře nebere k srdci. „Je vystudovaný psycholog a říká mi, ať si negativní komentáře a hejty nepouštím k tělu. Já, děti i přátelé přece víme, jaká jsi, ty už nemusíš nikomu nic dokazovat."

Eva pochází z Litoměřic a od 13 let chodila na herecké a modelingové castingy, toužila totiž po tom, aby byla vidět. Na inzerát se dostala do Divadla Na Zábradlí, kde účinkovala po boku hvězd jako je Ivana Chýlková nebo Eva Holubová v představení Nahniličko. Od té doby stále účinkuje v divadlech a hraje také v televizních inscenacích i seriálech. Ví o sobě, že vše nezahraje, ale afektované krávy jí prý půjdou vždy.

Erotická minulost ji tíží

Jakmile jsem byla víc vidět, začala jsem bohužel také číst diskuze, kde psali, že jsem hloupá, hnusná, příšerná, neschopná. Četla jsem to víc a víc, protože jsem hledala něco pozitivního. Nenašla jsem nic. Tiskový mluvčí mi pak zakázal dál číst a ukázal mi článek o koťátkách z množírny. V diskuzi pod článkem byl stejný hejt jako u mě. Z toho mi vyplynulo, že dštění síry se mě vlastně přímo netýká,” vzpomíná Decastelo.

Jediné, co Eva řeší, je její rodina. Pokud se někdo naváží do jejích dětí, nezná slitování. Sama se nejvíce bojí toho, že se k nim dostanou erotické fotografie, které kdysi nafotila v USA. Tato zkušenost se jí totiž dodnes vrací a nejvíc hejtů se týká právě tohoto tématu.

Kdyby mi tehdy někdo vysvětlil, jak se to může dotknout mých dětí, asi bych to neudělala,” zamýšlí se Eva Decastelo.

Na celý rozhovor s Evou Decastelo se podívejte v úvodním videu!

Zdroj náhledové fotografie k článku: Se souhlasem projektu Žena v zenu

Související články

Další články