Hezoun ze seriálu ZOO Robert Urban: Být idolem je milé, ale lépe se mi díky tomu nevstává

Hezoun ze seriálu ZOO Robert Urban: Být idolem je milé, ale lépe se mi díky tomu nevstává
Zdroj: Herminapress
Sympaťák Robert Urban byl letos moderátorem každoročního běhu pražskou Stromovkou.Kuchař Láďa Hruška se běhu účastnil i přesto, že vytrvale pršelo.Roberta Urbana jeho deštníček pobavil.Herce Roberta Urbana jsme na televizních obrazovkách mohli vídat v seriálu ZOO.+ 6 fotek+ 7 fotek

Herce Roberta Urbana (36) si většina televizních divaček zamilovala díky seriálu ZOO. Jak ovšem prozradil magazínu Lifee.cz, jeho dějová linka s Evou Burešovou (29) je uzavřená a zatím si není jistý, zda bude obnovena. Co říká na ankety, ve kterých se objevuje jako idol mladé generace? A měl by odvahu přihlásit se do soutěže Muž roku?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 08. 2022 16:00

Fakt, že se Robert Urban nedávno objevil v anketě Lifee.cz mezi 15 nejhezčími herci Česka, ho uvedl do rozpaků: Co na to říct? Je to moc milé. Už jsem o tom vyprávěl v Show Jana Krause - nevím, jestli to byla právě tahle vaše anketa. Vždycky mám pocit, že netuším, jak na to odpovědět, abych nevypadal jako úplný blbec - s prominutím," smál se herec.

„Je to hrozně milé, ale na druhé straně - teď to myslím v tom nejlepším slova smyslu - lépe se mi díky tomu ráno nevstává," říká upřímně hvězda seriálu ZOO. Do soutěže Muž roku by si ale prý netroufl. „Ani náhodou! Co bych tam ukazoval? Jéžišmarja, na to musíte mít také nějaké svaly, ne? Já jsem rád, že jsem na televizní obrazovce v ZOO a takhle mi to úplně stačí," zdravě se vyděsil Urban.

Nedávno jste moderoval Fokus optik Prima Run, kterému letos počasí příliš nepřálo a pršelo. Jak jste to zvládl?

Ráno jsem se bál, jestli tam my, herci ze ZOO, nebudeme v přesile, ale nakonec diváci a účastníci běhu nedbali na špatné počasí a přišli.

Vy sám běháte?

Běh mi rozhodně není cizí, ale častěji než běhat chodím do fitka. Cvičím opravdu pravidelně. Běhání totiž někdy hrozně bolí. Vydržím warm up, zahřívání, dám si na páse pět nebo deset minut a jdu od toho.

Pokud pravidelně cvičíte, potom asi také dodržujete zdravou stravu...

Snažím se, ale občas je to komplikované kvůli mému pracovnímu nasazení. Nezvládám pravidelnost, takže tomu trochu dávám na zadek. Mám tam určitě rezervy a resty, trochu se za to stydím.

Jak je na tom teď seriál ZOO?

ZOO má přes prázdniny pauzu. Také proto, že naše Evička Burešová je na mateřské dovolené. Museli jsme naši linku trochu přepracovat. Dotočili jsme ji už před prázdninami a teď mám příjemné volno. Nevím, zda to můžeme prozrazovat, ale nové natáčecí dny zatím já se svou postavou domluvené nemám. Takže uvidíme.

Jak jste si to volno užil?

Letos v létě jsem zůstal hezky doma. Já moc rád jezdím autem, to si umím opravdu užít, takže jsem jezdil po naší krásné vlasti. Udělal jsem si takovou road movie a léto jsem strávil v autě.

U nás na Lifee.cz jste nedávno figuroval v jedné anketě mezi nejvíce sexy českými herci. Co na to říkáte? Považujete se za idol?

Co na to říct? Je to moc milé. Už jsem o tom vyprávěl v Show Jana Krause - nevím, jestli to byla právě tahle vaše anketa. Vždycky mám pocit, že netuším, jak na to odpovědět, abych nevypadal jako úplný blbec - s prominutím. Je to hrozně milé, ale na druhé straně - teď to myslím v tom nejlepším slova smyslu - lépe se mi díky tomu ráno nevstává.

Nabízí se otázka, zda byste si troufnul jít do Muže roku.

Ani náhodou! Co bych tam ukazoval? Jéžišmarja, na to musíte mít také nějaké svaly, ne? Já jsem rád, že jsem na televizní obrazovce v ZOO a takhle mi to úplně stačí.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články