Přítel Anety Vignerové Petr Kolečko o módě na Fashion Weeku: Nevím, jak bych v tomhle vypadal na Spartě

Přítel Anety Vignerové Petr Kolečko o módě na Fashion Weeku: Nevím, jak bych v tomhle vypadal na Spartě
Zdroj: Herminapress
Scenárista Petr Kolečko přišel podpořit svoji přítelkyni Anetu Vignerovou na úvodní módní přehlídku Prague Fashion Weeku 2022.Jejím výkonem byl Petr Kolečko upřímně nadšený a webu Lifee.cz prozradil, že se mu na přítelkyni černá barva moc líbí.Když Aneta Vignerová přišla mezi hosty, neváhal jí vyseknout poklonu.Bylo jasné, že je Petr Kolečko na Anetu Vignerovou velmi hrdý.+ 4 fotky+ 5 fotek

Autor seriálu Most, scénárista Petr Kolečko, zavítal na úvodní módní přehlídku letošního Prague Fashion Weeku. A ne náhodou. Jeden z modelů slovenského návrháře Michaela Kováčika totiž odprezentovala jeho přítelkyně Aneta Vignerová. Sám Kolečko žádný zvláštní vztah k módě nemá, webu Lifee.cz nicméně přiznal, že ho některé outfity skutečně zaujaly a v šatníku se mu skrývá hotový poklad.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 04. 2022 12:00

Scenárista Petr Kolečko byl na první módní přehlídce pražského Fashion Weeku především velkou oporou své přítelkyni, modelce Anetě Vignerové. Jak webu Lifee.cz přiznal, na módu jako takovou ho příliš neužije.

Petr Kolečko na Fashion Weeku

„Já a móda? To je velký špatný," směje se oblíbený scenárista. „Nicméně na přehlídce Michaela Kováčika jsem už potřetí. Je Anetiným dobrým kamarádem a také my si dobře rozumíme," vysvětloval svoji přítomnost.

Sám přitom nedávno dokončil seriál z prostředí Miss a přiznal, že s Kováčikem ho pojí i pracovní povinnosti. Jsem také umělcem, respektive tvůrcem, i když v trochu jiném oboru. Díky tomu rozumím některým jeho myšlenkovým pochodům nebo běsům. Občas se o tom bavíme," vypráví Kolečko, „teď jsme navíc na Slovensku dokončili seriál z modelingového prostředí, Iveta. Miško nám s ním pomáhal."

Na fotbal bych si to nevzal, tvrdí Petr Kolečko

Co běželo scenáristovi během přehlídky hlavou? „Uvažoval jsem nad tím, co z toho bych oblékl, a co ne. Nevím, jak by to vypadalo, kdybych si v tomhle vyšel na Spartu," směje se Kolečko. Přehlídka totiž skýtala také pestrou škálu pánských modelů. Unosit by Petr podle svých slov zvládl jeden ze županů.

„Nejhezčí dnes byla Aneta, to je jasné. Měla příjemný uvolněný krok a černá barva jí neskutečně sluší. Bylo vidět, že už je to dáma a hlavně, že je dnes tou největší hvězdou," složil kompliment své milé.

U nich doma, co se týče módy, má přirozeně hlavní slovo zkušená modelka Aneta.Oblékám se tak, jak mi poradí. Příliš tomu nerozumím. Jediné, co jsem si teď oblíbil, je světle modrá džínová bunda a džíny, to nosím moc rád. Tenhle endérácký styl mě baví," popisuje svůj vkus.

Aneta zakázala Petru Kolečkovi extravagantní cilindr

Ač se Petr Kolečko jeví v módě jako konzervativní, jeho šatník přeci jen ukrývá jistá překvapení. „Před pár lety jsem si v Londýně koupil steampunkový cilindr s koženým korzetem. Měl jsem ho na hlavě snad jen jednou na nějaké premiéře. Trochu jsem dnes zalitoval, že jsem si ho nevzal, protože několik klobouků jsem tady zahlédl," smál se Kolečko. Anetu by ale výběrem takového doplňku nepotěšil. „Je to moje jediná extravagance, kterou jsem si kdy dovolil. Bohužel mi to Aneta absolutně nedovolí nosit," krčí rameny.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články