Hvězda Dobrých zpráv Natálie Halouzková promluvila o orgasmu a strhla se mela: Nebyl to úlet, chceme edukovat

Herečku Natálii Halouzkovou budeme od září vídat v muzikálu Srdcový král, který se vrací na prkna Divadla Kalich.Natálie Halouzková s kolegyní Kateřinou Bohatovou.Dominantou scény je velká motorka, jejíž motor diváci skutečně uslyší.Natálie Halouzková s kolegou Janem Křížem, který hraje představitele hlavní role, motorkáře Chada.+ 7 fotek+ 8 fotek

Hvězda seriálu Dobré zprávy Natálie Halouzková (22) bude od září posilou muzikálu Srdcový král, který se vrací do Divadla Kalich. V rozhovoru pro Lifee.cz promluvila o svých zrzavých vlasech, jež se staly terčem posměchu, ale také o tom, jak veřejnost přijala její podcast, ve kterém se věnovala mimo jiné ženskému orgasmu.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 13. 04. 2023 09:00

Podcast (Ne)víme provozovala herečka Natálie Halouzková s kamarádkou, a jen co se proslavila v seriálu Dobré zprávy, mnoho posluchačů ocenilo například díl věnovaný ženskému orgasmu„Téma ženského orgasmu bylo jedno z mnoha, která jsme v tom podcastu měly, a lidé se toho chytli, protože je to nejvíc kontroverzní. To téma jsme si nevybraly proto, že bychom chtěly být kontroverzní nebo vytahovat choulostivé věci," vysvětluje Natálie v našem rozhovoru.

Jejich motivace byla jiná. Spíš je to něco, co námi rezonuje a o čem jsme chtěly edukovat i mladší lidi. Není to o tom, že bychom chtěly někomu radit, ale otvírat věci, které nám přijdou fajn otevřít," dodává herečka, která hodlá tabuizovaná témata odkrývat i v budoucnu.

Je před vámi druhá muzikálová role. Jak se na ni cítíte? Jste nadšená, nebo máte trému?

Jsem nadšená, bojím se a mám trému, ale samozřejmě převažuje nadšení. Nenechám se strachem srazit.

Máte ráda Elvise Presleyho, z jehož písniček se muzikál Srdcový král skládá? Píseň Pár havraních copánků známe určitě všichni, máte nějakou další oblíbenou?

Mám Elvise ráda, byť bych se nenazvala skalním fandou. Ale nedávno vyšel nový film Elvis a moc se mi líbil. O to větší cestu jsem si k němu našla a s o to větším nadšením si teď jeho písničky pustím. Určitě je to jeden z interpretů, které mám ve svém playlistu.

Ráda tancujete, inspiruje vás Elvis také v tomto směru?

Není to jen tanec, ale hlavně jeho velká osobitost. Byl jedinečný a mám pocit, že měl také velké srdce. Čišela z něj dobrota.

Splní se vám díky novému projektu nějaké sny?

Oproti muzikálu Biograf láska je Srdcový král hodně taneční, takže tím si své taneční ambice naplním dost.

Známe vás ze seriálu Dobré zprávy. Co dalšího je teď před vámi?

Teď nic a mám šanci trochu odpočívat a zaměřit se také na jiné věci, které mám ráda. Víc se věnovat zpěvu, což je pro mě disciplína, kterou dělám na profesionální úrovni, ale zatím nejsem tak sebevědomá, jak bych chtěla být. Myslím si, že je pořád na čem pracovat. Teď mám plnou hlavu Srdcového krále, ale když přijde nějaká televizní nebo filmová nabídka, tak budu jedině ráda. Ale nenechávám se znervózňovat tím, že třeba nic nechodí.

Jednou jste řekla, že vás mrzí, že si lidé myslí, že zrzaví lidé nemají duši. Máte ještě nějaký podobný předsudek, který vás trápí?

Mám, ale jsou to vulgarity. Člověk se od puberty setkává s nějakými pitomými poznámkami. Lidé si vždycky najdou, do čeho píchnout, takže i moje zrzavé vlasy byly předmětem posměchu. Ale co s tím, že?

Barvíte se?

Ne, je to stoprocentně přírodní.

Měla jste někdy tendenci je zkusit obarvit na nějakou šílenou barvu?

Ani ne. Zrovna ty vlasy jsou pro mě něco, co mám na sobě opravdu ráda. Asi bych se jich nevzdala. I když - vlastně nevím. Kdyby přišla nějaká super zajímavá filmová role, kde by podmínkou bylo obarvit si vlasy, tak bych to samozřejmě zvážila. Nikdy neříkej nikdy. Ale že bych to chtěla udělat dobrovolně, to ne.

Jak se daří vašemu podcastu? Zmiňovala jste v rozhovorech, že si dáváte pauzu.

Ta pauza už je dvouletá. Kamarádka, se kterou jsme to dělaly, studuje v Londýně a to nám značně ztěžuje tvorbu. Ale pořád o tom mluvíme a máme to v hlavě. Obě máme ambice v tom pokračovat. Kdy to přijde, to těžko říct, ale ono to přijde - já když si něco usmyslím, tak to udělám.

Jaká by byla témata? V talk show 7 pádů Honzy Dědka jste zmiňovala třeba ženský orgasmus. Byl to úlet, nebo chcete podobná tabu rozkrývat dál?

Úlet to nebyl, spíš se z toho úlet udělal a zveličilo se to. Téma ženského orgasmu bylo jedno z mnoha, která jsme v tom podcastu měly, a lidé se toho chytli, protože je to nejvíc kontroverzní. To téma jsme si nevybraly proto, že bychom chtěly být kontroverzní nebo vytahovat choulostivé věci. Spíš je to něco, co námi rezonuje a o čem jsme chtěly edukovat i mladší lidi. Není to o tom, že bychom chtěly někomu radit, ale otvírat věci, které nám přijdou fajn otevřít. Takže pokud bychom dělaly další epizody, určitě bychom našly další téma, o kterém nám přijde důležité mluvit.

Na Lifee.cz jsme právě otevřeli téma, které s ženskou sexualitou a tabu souvisí, a to příběhy žen, které se rozhodly nemít děti. Jak se k tomu stavíte vy? Možná znáte někoho ze svého okolí.

Na děti jsem zatím poměrně mladá, nebo se tak alespoň cítím, ale to víte, že nad tím člověk přemýšlí. Je pravda, že v mé sociální bublině tohle skutečně téma je a probírá se - mít děti, nemít děti. Respektive jsou ženy, které si vyberou nemít děti a jsou za to potom souzené. Přijde mi super, že to otevíráte. Já bych se asi hrozně rozpovídala, kdybych o tom chtěla začít mluvit. Možná to právě otevřeme v nějaké nové epizodě podcastu. Děkuji za tip.

Související články

Další články