Eliška Bučková radikálně změnila svůj život: Střihla si ofinu, našla nového partnera a straní se společnosti

Eliška Bučková radikálně změnila svůj život: Střihla si ofinu, našla nového partnera a straní se společnosti
Zdroj: Profimedia
Eliška Bučková s o deset let starším Radkem Váchou, který má z předchozího vztahu dva syny.Radek Vácha doprovodil Elišku Bučkovou také na znovuotevření prodejny Electro World v pražské Bílé labuti.Eliška oblékla působivý modrý oblek, který doplnila flitrovým topem.Eliška Bučková je zamilovaná a pomýšlí na založení rodiny.+ 6 fotek+ 7 fotek

Modelka Eliška Bučková (33) konečně našla partnera, se kterým plánuje založit rodinu. Je jím dosud ženatý podnikatel s automobily Radek Vácha (43), který má z předchozího vztahu dva syny. V rozhovoru pro Lifee.cz Eliška vysvětluje, kdo u nich doma vaří, jak s kluky tráví čas a proč pomalu odchází z Instagramu i světa showbyznysu.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 28. 11. 2022 08:00

Eliška Bučková vypadá vyrovnaně, klidně a celá září. „Mám chlapa, se kterým si založení rodiny opravdu dovedu představit," prozradila letos v létě webu Extra.cz.

My jsme modelku potkali na znovuotevření prodejny s elektronikou v pražském obchodím domě Bílá labuť a Eliška většinu známých zaskočila zbrusu novým účesem s ofinou. Jak nám prozradila, ostříhala si ji před nedávnem sama, aby skryla nevzhledné pupínky na čele.

Její život prošel velkou proměnou a modelka se teď nejraději věnuje projektům pro děti, jako jsou dětské tábory. Instagram už jí nic neříká, modelingu se zatím úplně nevzdala - byť od toho není daleko. „Beru už jen takové zakázky, u kterých vím, co to je za lidi. Rozhodla jsem se, že nechci trávit čas s lidmi, se kterými mi to nedělá dobře, kteří mi škodí, pomlouvají a jsou falešní," vysvětluje.

Eliška Bučková o odchodu ze showbyznysu

Dlouho jsme vás ve společnosti neviděli. Jak se vám teď daří?

Mám se hezky, zvolnila jsem, mimo jiné i pracovně, a dělám to, co mě baví. Připravujeme s partnerem nové projekty.

Potkáváme se v prodejně elektroniky. Jak jste na tom s novými věcmi v domácnosti?

Jsem, slušně řečeno, magor. Máme úplně narvanou kuchyň. Miluju partnerovy kluky, takže jim pořád něco kupuju, nově to byl třeba popcornovač. Mladšímu jsem pořídila výrobník na cukrovou vatu. Toastovače, waflovače, ořezávátko na cuketu a obecně věci na krájení, tohle všechno mě hrozně baví. Ale vaří partner.

Poradíte si se složitými návody?

U nás je partner ten, kdo vaří, a já ta, co montuje a skládá věci dohromady.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eliska Buckova (@eliskabuckova_official)

Když partner vaří, co máte nejčastěji?

Jsou to steaky, umí skvěle dochutit maso. Často máme ryby, protože milujeme jednoduchá jídla. Nejsou to žádné překombinované věci. Já jsem kluky také naučila dělat pizzu, aby si ji sami vyrobili včetně těsta - to nás baví, ale je to pro nás spíše zábava. Jinak máme rádi čistá jídla - maso, k tomu brambor a zelenina.

Jak se vám daří na sociálních sítích? Rozrůstá se váš Instagram?

Naopak, mně to tam ubývá, protože už mě to nebaví. Já tam dávám jenom práci, protože musím, a občas tam hodím něco lifestylového, co mi přijde zajímavé, ale jinak ne. Mám totiž nejraději, když je v tom příspěvku pro lidi také nějaké sdělení, message, když jim mám co říct. Já teď ale nic soukromého sdílet nechci, takže jim de facto nemám co říct. Také jsem se trochu stáhla ze showbyznysu, připravuji projekty pro děti a věnuji se hodně muzice, ale hlavně našim kloučkům. To mě baví.

Instagram už tedy pro vás téma není, ale co modeling?

Modeling si pořád nechci nechat vzít, ale beru už jen takové zakázky, u kterých vím, co to je za lidi. Rozhodla jsem se, že nechci trávit čas s lidmi, se kterými mi to nedělá dobře, kteří mi škodí, pomlouvají a jsou falešní. Beru přehlídky, které jsou pro mě srdeční záležitostí, a většinou jsou to takové, které chodím už roky na vesnicích a malých městech.

Mohla byste nám ještě popsat svůj dnešní outfit? Nedávno jsme psali o barevných pánských oblecích, které jsou letos hodně trendy - a vy jste jeden takový oblékla.

Vážně? Koupila jsem ho včera a hodně se mi líbil. Viděla jsem vedle viset krásné třpytivé šaty, ale došlo mi, že bych v nich zmrzla. Potřebuju něco praktického - třeba když zaparkuju o trochu dál nebo se budu chtít projít. Proto jsem vzala tenhle oblek a ten neurazí nikoho. Miluju třpytky a mám nádhernou třpytivou kolekci ještě z předloni, kterou jsem nikdy neměla na sobě. Kupovala jsem ji před covidem a nestačila ji unosit. Teď jsem nakoupila další věci, ale po dlouhé době, protože já si doma věci přešívám. Barvím je, našívám na ně věci a baví mě s tím kreativně pracovat.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články