Osm rozchodů, které otřásly světem hvězd: Natalie Portman přišla muži na nevěru, Avril Lavigne opustila už dva partnery

Osm rozchodů, které otřásly světem hvězd: Natalie Portman přišla muži na nevěru, Avril Lavigne opustila už dva partnery
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Nejčerstvější rozchod mají za sebou herečka Natalie Portman a choreograf Benjamin Millepied, kteří jsou rodiči dvou dětí Alepha (12) a Amalie (6). Za rozpadem jedenáctiletého manželství stojí choreografova nevěra s ekologickou aktivistkou Camille Étienne (25).Hotový poprask vyvolalo v březnu oznámení, že herci Reese Witherspoon a Jim Toth jdou po 11 letech manželství od sebe. Nyní se chtějí soustředit hlavně na blaho svého syna Tennesseeho Jamese (10). Na snímku ještě hereččiny děti z předchozího manželství s hercem Ryanem Phillippem (48) Ava (23) a Deacon (19).Zpěvačka Avril Lavigne se letos stihla rozejít hned dvakrát. Nejprve se snoubencem, rapperem Mod Sunem...A posléze i kamarádem Tygou, se kterým randila pouhé tři měsíce.+ 4 fotky+ 5 fotek

Rok 2023 je nejen rokem zdražování a poněkud rozverného počasí, ale také rokem rozvodů a rozchodů známých tváří. O ten zatím poslední se postarala legendární herečka Natalie Portman (42), když dala po jedenácti letech manželství sbohem nevěrnému choreografovi Benjaminu Millepiedovi (46). Není v tom ale rozhodně sama.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 08. 08. 2023 15:30

Své svazky letos ukončily také herečky Sofia Vergara (51) a Reese Witherspoon (47), zpěvačka Ariana Grande (30) nebo televizní hvězda Kylie Jenner (25). A to máme teprve srpen.

Sofia Vergara a Joe Manganiello

Kolumbijská kráska a porotkyně soutěže Amerika má talent oznámila rozchod s hercem Joem Manganiellem (46) po sedmi letech manželství prostřednictvím webu Page Six. "Učinili jsme obtížné rozhodnutí se rozvést. Jako lidé, kteří se milují a starají o sebe navzájem, prosíme, abyste respektovali naše soukromí v této obtížné životní fázi," napsali nastávající exmanželé ve společném prohlášení.

Hrdličky se zasnoubily po půlročním vztahu v roce 2014, v listopadu 2015 se pak vzaly. Naposledy se společně objevily na veřejnosti v březnu letošního roku. O tři měsíce dříve, v prosinci 2022, popřála herečka svému choti vše nejlepší k narozeninám. "Feliz cumpleaños mi amor," stálo na jejím Instagramu. "Příští rok pro tebe bude úžasný." Zda už tehdy tušila, že jejich svazek spěje do záhuby, těžko říct, ale ironie tohoto prohlášení dnes přímo bije do očí.

Ariana Grande a Dalton Gomez

Od ledna nejsou oficiálně spolu ani zpěvačka Ariana Grande a její choť, realitní makléř Dalton Gomez. Problémy v manželství už ale měli podle webu TMZ dlouho předtím. "Začalo to dávno předtím, než se Ariana loni v prosinci přesunula do Londýna kvůli natáčení filmu Wicked. Ani pauza, kterou si dali, nepomohla. Nemluví spolu a žijí odděleně, takže to vypadá na rozvod," uvedl zdroj US Weekly pouhý den poté, co se Ariana objevila na tenisovém Wimbledonu bez snubního prstýnku v doprovodu filmového kolegy Jonathana Baileyho a kamaráda Andrewa Garfielda.

Avril Lavigne, Mod Sun a Tyga

Hned dva rozchody stihla letos zpěvačka a rebelka Avril Lavigne (38). Nejprve v únoru poslala k vodě snoubence, rappera Mod Suna (36), aby v červnu dala po tříměsíčním vztahu sbohem i dalšímu muzikantovi Tygovi (33). "Poslední dva měsíce vztahu se s Mod Sunem střídavě rozcházeli a dávali dohromady. Teď už spolu jako pár nejsou," uvedl zdroj magazínu People.

Podle rapperova manažera iniciovala rozchod Avril a pro Mod Suna se jednalo o celkem překvapivý tah. Možná, že se tou dobou už zapletla s Tygou, to však zpěvačka vehementně popírá, i když je fotografové společně načapali v Los Angeles. Avril tvrdí, že tehdy byli a dnes opět jsou přáteli. "Zjistili, že jim to jako kamarádům klape lépe než jako milencům," poukázal zdroj listu US Weekly. Avril si dokonce ponechala na zakázku vyrobený náhrdelník značky Mavani&Co. za 1,6 milionu korun, který jí kamarád s výhodami daroval.

Billie Eilish a Jesse Rutherford

Dlouhého trvání neměl ani vztah zpěvačky Billie Eilish (21) a muzikanta Jesseho Rutherforda (31). Ti se rozešli v květnu letošního roku pouhých sedm měsíců od chvíle, kdy svůj vztah zveřejnili. Tehdy o Halloweenu zveřejnila zpěvačka na Instagramu kontroverzní fotografii se svým milým v kostýmech. Zatímco Billie byla převlečená za miminko, Jesse za starého muže. Opravdu děsivá představa...

Reese Witherspoon a Jim Toth

Po jedenácti letech manželství letos v březnu oznámili rozchod také herci Reese Witherspoon a Jim Toth (53). "Učinili jsme to obtížné rozhodnutí a rozvádíme se," nechali se slyšet prostřednictvím magazínu People. "Strávili jsme spolu mnoho krásných let, ale teď se s obrovskou láskou a respektem ke všemu, co jsme spolu stvořili, vydáváme každý svou cestou."

Kylie Jenner a Travis Scott

Další ze série rozchodů si v lednu střihli podnikatelka Kylie Jenner a rapper Travis Scott (32). Stalo se tak krátce poté, co přelom roku strávili odděleně. Zatímco Kylie odjela s dětmi a kamarády do Aspenu, Travis zůstal doma a to zřejmě byla poslední kapka. Pár, který se dal dohromady v dubnu 2017, se už jednou rozešel, a to v říjnu 2019. O několik měsíců později se ale hrdličky k sobě vrátily.

Zdroje informací:

USWeekly.com

PageSix.com

TMZ.com

People.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články