Tak trochu jiná princezna: Budoucí španělská královna Leonor (17) odkládá lodičky a chystá se do armády

Španělská princezna Leonor (17): Budoucí španělská královna odkládá lodičky a chystá se do armády
Zdroj: Profimedia
Princezna Leonor (vpravo dole) je dědičkou španělského trůnu, na němž momentálně úřadují její rodiče - král Filip VI. (55, vlevo nahoře) a královna Letizia (50, vpravo nahoře). Leonor má ještě mladší sestru Sofii (15, vlevo dole). Na společně focení v Barceloně oblékla květované košilové šaty Polin Et Moi a černé espadrilky na klínku, její sestra pak zvolila minišaty ze španělského řetězce Zara.Leonor má vedle jiných předností, jako je uhlazené a sebevědomé vystupování, také vytříbený vkus, který zdědila po mamince Letizii, jedné z módních ikon nejen ve Španělsku. Do ústředí Červeného kříže v Madridu přišla koncem prosince v blejzru od Caroliny Herrery, červeném roláku Hugo Boss, námořnicky modrých kalhotách Unisa a balerínách stejné značky.Stylově se oblékla také na říjnové předávání Cen kněžny asturské, kde se představila v černobílých minišatech s potiskem palmových listů od Michaela Korse (tehdy 14 000 korun), černých lodičkách s krokodýlím dezénem od Caroliny Herrery a stříbrných náušnicích Chanel, která si půjčila od maminky.Jako většina dívek si i Leonor potrpí na růžovou. Ráda volí v této barvě nejen šaty, ale i svetry. U příležitosti návštěvy Cadaveda, které získalo titul Asturská vesnice roku, jeden takový doplnila světlými kapsáčovými kalhotami Stradivarius (800 Kč) a bílými teniskami Hugo Boss. Outfit působil příjemně neformálně a pohodlně, přesto elegantně.+ 3 fotky+ 4 fotky

Zatímco jiné princezny v jejím věku řeší kosmetiku a hadříky, případně úspěchy v nějakém ušlechtilém sportu, budoucí španělskou královnu Leonor (17) čekají jiné starosti. Po květnovém ukončení studia na střední škole Atlantic ve Walesu vstoupí křehká blondýnka na tři roky do armády, kde ji nemine tvrdý vojenský výcvik. Oznámila to španělská královská rodina.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 20. 03. 2023 11:55

Princezna Leonor, kněžna z Asturie, je starší dcerou krále Filipa VI. a královny Letizie a také dědičkou španělského trůnu. Do armády, kam vstoupí v srpnu letošního roku, se chystá po vzoru svého otce. Tříletý výcvik zahájí na vojenské akademii v Zaragoze, poté ji čeká rok u námořnictva a svou službu zakončí působením u letectva.

Leonor zdědila po mamince cit pro módu

Pokud byste ale čekali, že Leonor je svalnatá mužatka, která se nejlépe cítí v kanadách, byli byste na omylu. Po mamince Letizii zdědila modrooká blondýnka nejen nápadnou krásu, ale i cit pro módu. Dokázala to například na říjnovém předávání Cen kněžny asturské, kam dorazila v černobílých minišatech s potiskem palmových listů od Michaela Korse. O co kratší měly sukni, o to delším rukávem se chlubily. A pozornosti diváků neunikly ani rafinované flitrové detaily.

Minišaty doplnila Leonor černými lodičkami s krokodýlím dezénem od Caroliny Herrery a stříbrnými náušnicemi Chanel, které v minulosti vynesla královna Letizia.

Leonor nechybí sebevědomí v módě ani vystupování

Leonor je vůbec pověstná tím, že si od maminky půjčuje módní kousky. Důkazem budiž blejzr od Caroliny Herrery, které oblékla u příležitosti návštěvy španělského ústředí Červeného kříže v Madridu na sklonku minulého roku. Šedé sáčko klasického střihu přitom vynesla už o dva roky dříve právě Letizia. A věrná zůstává Leonor i návrhářům, které si oblíbila její matka. Vedle Venezuelanky Herrery je to například Hugo Boss, jehož červený rolák spárovala právě s výše uvedeným blejzrem.

Sebevědomí ale Leonor vedle módy nechybí ani při vystupování na veřejnosti. V ústředí Červeného kříže naprosto přirozeně vedla rozhovory s mladými dobrovolníky, a za sebou má dokonce už i několik samostatných projevů. Španělsko se tak o svou budoucnost bát nemusí, zdá se, že královnu bude mít víc než skvělou po všech stránkách.

Zdroje informací:

Hellomagazine.com

Tatler.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články