Pátek
4. 12.
Jídlo

Konec nechtěně rozmačkaným avokádům. Vypeckujte je pomocí primitivního triku!

Daří se vám zralé avokádo připravit na kaši už při loupání, přestože jste ho plánovali porcovat úplně jinak? A co tep...
Více
Středa
2. 12.
Jídlo

Nesmrtelný bavorský preclík upečete jen ze 7 ingrediencí

Neví se přesně, odkud pochází ani jak přišel ke svému jménu. Svým originálním tvarem i osobitou jednoduchou chutí si ...
Více
Úterý
1. 12.
Jídlo

Salát jako pochoutka králíků? S těmito 3 dresinky se do něj s chutí pustí i „masožravec“

Příliš nevoní, bývá nahořklý a ani parády na talíři moc nenadělá. Salát si kromě mužů a žen dbajících na svou linii v...
Více
Pondělí
30. 11.
Jídlo

Mozek k sežrání? Připravte přátelům netradiční pohoštění

Co k snědku při sledování hororu? Přece pořádně šťavnatý mozek! Autorka nechutně vypadajícího koláče Yolanda Gampp se...
Více
Pátek
27. 11.
Jídlo

Galský punč nebo whisky čaj? S těmito 10 drinky vezmete zimu na milost

Whisky do čaje, víno do cideru, šampaňské do kokosové vody. S těmito 10 aromatickými drinky vás déšť ani sníh za okny...
Více
Čtvrtek
26. 11.
Jídlo

Posedlí kávou? Tato 3D tiskárna vyrábí předměty, které voní přesně jako ona. Podívejte se jak!

Pokud jste posedlí vůní kávy, pak byste neměli číst dále. Neradi bychom novinkou o 3D tiskárně, ze které si vytisknet...
Více
Středa
25. 11.
Jídlo

Dělat si zásoby na zimu, nebo ne? Odbornice na výživu se neshodují

Je třeba s příchodem podzimu a zimy změnit jídelníček? A nastřádat kalorie do zásoby, abychom tato roční období přečk...
Více
Úterý
24. 11.
Jídlo

Teplé jídlo z vypnuté mikrovlnky? Díky tomuto primitivnímu triku nevychladne

Jak uchovat jídlo teplé, aby přečkalo do doby, než na něj přijde chuť? Je to tak jednoduché, že to zvládne i předškol...
Více
Pondělí
23. 11.
Jídlo

Nestíháte uvařit? Těchto 8 delikátních chodů se obejde bez rozpálené trouby

Svíčková má něco do sebe, za těmito 8 jídly ale ve dvou věcech zaostává – vyžaduje hodiny příprav a rozpálenou troubu...
Více
Čtvrtek
19. 11.
Jídlo

5 surovin, královské potěšení. Připravte si creme brulée podle ikony vaření Marthy Stewart

Podmanivá kombinace studeného pudinku a horké karamelové krusty zaměstnává chuťové buňky dodnes. A to magii tohoto sp...
Doba přípravy: 70 minut
Počet porcí: 8
Více
Reklama
Reklama