Léčivé minerály: Pomohou s úzkostí, nespavostí i krásou

Anděl z ametystu vás bude ochraňovat.
Zdroj: www.mineraly.cz
Anděl z ametystu vás bude ochraňovat.Citrín je zvláštní i po vizuální stránce.Krásný náramek z fluoritu.Oblé kameny můžete používat k masážím.+ 1 fotka+ 2 fotky

Už i naši předkové využívali léčivé kameny a minerály pro léčbu fyzických, ale také psychických chorob. Pomáhali si díky nim od úzkostí, stresů a naopak dopomáhali k větší kráse. Léčivé kameny, minerály a krystaly vám mohou pomoct v mnoha oblastech života.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 03. 01. 2019 16:20

Kameny a minerály bychom si měli vybírat podle intuice, říká se, že kámen si pravého majitele najde. Pojďte si představit možnosti použití kamenů k léčebným a dalším účelům, o kterých jste možná neměli ani potuchy.

Nošení

Kámen se dá nosit jako šperk, amulet ve formě přívěsku k náhrdelníku či součást náramku, můžete si ho připevnit náplastí na postižené místo na těle, ale je možno mít ho u sebe i jen tak v kapse.

Dekorace

Kámen dokáže v bytě, popřípadě na pracovišti, neutralizovat negativní energie, ruší škodlivé elektromagnetické záření televize, počítače apod.

Spaní s kamenem

Dejte si kámen pod polštář, kromě léčení během spánku vám pomůže, až se sladíte s jeho energiemi, zapamatovat si lépe sny, a pokud špatně usínáte, tak i s tímto problémem.

Meditace

meditaci vám výborně poslouží například křišťál, obsidián, ametyst a růženín. Kámen účinkuje na duchovní úrovni, i když ho třeba jen uvolněně pozorujeme.

Přikládání na tělo

Přiložte kámen na místo bolesti, respektive k orgánu, kde by měl působit. Je dobré přikládat kameny na oslabená energetická místa (čakry) – kvůli jejich posílení.

Masáže

Vyhlazenými kameny můžeme krouživými pohyby jemně masírovat tělo.

Akupunktura a akupresura

Pomocí hrotů krystalů lze provádět akupunkturu chodidel (zejména prstů), ale i ucha. Vhodně vytvarovaný kámen se dá použít k akupresuře reflexních bodů na chodidlech či rukou.

Zkvalitnění vody

Křišťál vložený do vody ji očistí a zharmonizuje, voda je tudíž panenská, zdravější a samozřejmě i chutnější.

Elixír 

Příslušný kámen ponoříme do vody, kde ho necháme nejméně dvě hodiny, nejlépe však přes noc, vyluhovat. Připravený léčivý nápoj pijeme ráno nalačno.

Výluh k zevnímu použití

Elixíry se nemusí užívat jen vnitřně, ale jsou vhodné i na potírání vnějších zranění a odřenin, jako obklad nebo přísada do koupelí.

Pokud se bojíte, abyste nenaletěli, svěřte se do rukou odborníkům. Široký výběr kamenů a minerálů té největší kvality najdete na e-shopu  Svetmineralu.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články