Vzpomínka na devadesátky: Jak vypadají herci z dvou nejúspěšnějších telenovel dnes?

Milagros a Ivo po svém poprvé
Zdroj: One.TV
Facundo Arana od dob role Iva Di Carla hodně zpustl. Pro všechny diváky byl šok, když si v Divokém andělovi ostříhal svoje dlouhé vlasyVictoria Onetto se živí tím, co byste do ní neřekli. Tohle je jedna z jejích slušnějších fotekVerónica Vieyra je druhá argentinská Shakira, bez dlouhých blond vlasů by ji nikdo nepoznal. V soukromí a bez make-upu vypadá daleko lépe než namyšlená a zmalovaná Victoria Di Carlo, sestra IvaDlouho očekávaný konec Divokého anděla. Milagros a Ivo Di Carlo mají svatbu, k oltáři ji vede její otec Federico, což byl dříve její zaměstnavatel+ 6 fotek+ 7 fotek

Esmeralda nebo Milagros? Slepá romantická dívka v zeleném versus mladá rebelka s image chlapce. Sledovali jsme je obě, byly to totiž jedny z prvních telenovel, které nám televizní vysílání nabídlo. Jak ale vypadají herci těchto devadesátkových hitovek dnes?

Petra Járková
Petra Járková 21. 02. 2019 12:00

„Je to zelené a naráží to do zdi, co je to?“ Esmeralda. „Je to zelené a točí se to, co je to?“ Esmeralda v mixéru.

Tyhle vtipy z první třídy základky celkem dobře vystihují prostoduchou mentalitu asi nejslavnější mexické telenovely o slepé dívce jménem Smaragd, která měla smaragdové oči, smaragdové oblečení a naprosto příšernou ofinu podtáčenou kulmou. Byla dcerou bohatých rodičů, ale v porodnici ji vyměnili za chlapce Joseho Armanda, pak se do něj zamilovala, pak prohlédla a nakonec si ho vzala.

Kdo byl čí bratr nebo sestra, to už po nás vědět nechtějte, my si ani nepamatujeme, co jsme měli včera k obědu. V 90. letech to přistálo na Nově a byl to strašný hit. Všichni se tomu posmívali, ale většina rodin stejně zase čekala na další den a další díl.

Když skončila Esmeralda, nastalo šílenství jménem Divoký anděl

Telenovela z Argentiny o dívce Milagros Esposito (Cholito, Milagros Di Carlo), která byla občas kluk a sirotek a pak nebyla sirotek, protože „omylem“ našla svého otce Di Carla a chodila s jeho synem Ivem Di Carlem, o němž si pak myslela, že je její bratr, ale nebyl to její bratr, protože to nebyl syn Federica Di Carla (uffff), dokonce zapříčinila to, že holky letěly ze školy rychle domů a kolem třetí odpoledne byste venku nenašli ani živáčka.

Hitovky skoro dvacet let staré jsou dneska jen úsměvnou vzpomínkou na naše mládí, herce z těchto seriálů ale už moc nevídáme, a tak vlastně ani nevíme, jak stárnou. S výjimkou Natalie Oreiro (37), kterou tady a na Slovensku zbožňujeme. Tahle argentinská superstar tu dokonce měla turné.

Když se ale podíváte do galerie, zjistíte, že jihoameričtí herci jsou hromadně imunní vůči stárnutí. Vlastně někteří vypadají ještě lépe než tehdy, když hystericky gestikulovali v seriálech, které je proslavily.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články