Dojemné vyznání partnera Lucie Bílé: Kdyby změnila parfém, rozhodilo by mě to, teď ji najdu i poslepu

Dojemné vyznání partnera Lucie Bílé: Kdyby změnila parfém, rozhodilo by mě to, teď ji najdu i poslepu
Zdroj: Herminapress
Partner Lucie Bílé, Radek Filipi, ji po každé premiéře odmění pugétem rudých růží.Růží je pokaždé přesně 160 a Lucie Bílá z nich má vždy stejnou radost.Radek Filipi růže v závěru děkovačky nosí šťastné Lucii na pódium.Radek Filipi je pro Lucii Bílou velkou oporou.+ 8 fotek+ 9 fotek

Zpěvačka Lucie Bílá (57) voní už dlouhé roky stejným ikonickým parfémem, má vytříbený styl oblékání a po každé premiéře dostává plnou náruč růží. Magazín Lifee.cz teď v rozhovoru s jejím partnerem Radkem Filipi (40) odhaluje, proč je Lucie v jeho očích sexy, kde končí květiny z premiér, zda Slavice vaří...

Veronika Nováková
Veronika Nováková 28. 10. 2023 12:00

Fitness trenér Radek Filipi (40), partner zpěvačky Lucie Bílé (57), figuruje v jejím týmu jako road manager. Během pracovního dne ji tedy doprovází na každém kroku. "Když jsou to tiskovky, bývám jen doprovod. Ale na koncertech se přece jen musím postarat, aby všechno bylo, jak má být. Aby to klapalo, všechno bylo na svém místě a Lucka měla ty nejlepší podmínky," vysvětluje tetovaný Radek v našem rozhovoru, který o Lucii pochopitelně pečuje i doma, mimo světla reflektorů.

Lucie Bílá je v očích Radka sexy

Není divu, že pro Lucii je milovaný partner Radek také nejdůležitějším člověkem, pokud jde o výběr šatů. Dá na jeho názor? "Určitě ano, ráda si ode mě nechá poradit. Těší mě, že chce slyšet můj názor, a určitě ji také hodně potěší, když jí řeknu, že je to sexy a že se mi to líbí. Ráda si se mnou o módě povídá," prozradil nám tetovaný fešák, který už také tuší, mezi kterými róbami Lucie vybírá na letošní předávání cen Český slavík. Zatím ale podrobnosti nechce prozrazovat on ani Lucie. "Je to nádherná žena. Hlavně, aby to bylo pohodlné, aby se v tom dobře cítila. Myslím, že Lucka má na tohle cit a vkus, takže mně se moc líbí, jak se obléká," zdůrazňuje Radek.

Existuje v trendech ženského oblékání nějaký prvek, který ho jako muže odrazuje? "To je asi na každém, nejsem vyhraněný. Ať si každá žena nosí to, v čem se cítí dobře a co jí je příjemné," krčí rameny svalovec. "V tomhle nevidím žádný problém a neřeším to, každá žena je originál. Každé také sluší něco jiného, ale všem držím palce v tom, aby nosily, co se jim líbí," vzkazuje Radek.

Kdyby Lucie vyměnila parfém, rozhodilo by mě to

Lucie Bílá patří mezi ženy, které dlouhé roky používají jeden jediný parfém. Konkrétně Lucie voní jako Opium od luxusní značky Yves Saint Laurent. Radek to dobře ví a zmiňovanou značku také velmi dobře zná. Lucii už zkrátka najde i poslepu. "Kdyby používala něco jiného, asi by to bylo zvláštní. Sedí k její osobnosti a mám ji s tou vůní spojenou. Najednou by bylo něco jinak a asi by mě to mohlo rozhodit. Rozhodně si nemyslím, že je potřeba, aby parfém měnila," míní.

Po každé premiéře 160 růží, je to výzva

V závěru každé premiéry v Divadle Lucie Bílé už Radek tradičně nosí na pódium velký pugét rudých růží. Jak nám Radek prozradil, květin je přesně 160 a pravidelně je nakupuje v jednom a tom samém květinářství v daleké Plzni. Jiný počet růží prý zatím nepřipadá v úvahu. "Slečna už jich zkoušela navázat víc, ale už se jí to bortilo. Váže to taková drobná slečna a myslím, že s takovým pugétem musí mít docela honičku. A hlavně je ta kytice potom hrozně těžká," rozhovoří se Radek.

Nad kulatější cifrou růží pro Lucii už podle všeho sám přemýšlel, ale realizace pokulhává. "Samozřejmě – asi se dá navázat pugét, ve kterém bude 200 růží, ale jsou malinké. Tohle jsou krásné velké růže a já si na tom opravdu zakládám," vypráví Radek s nelíčeným potěšením. "Celá kytice je fakt těžká a Lucka se s ní maximálně dokáže na chvilku nechat fotit, potom jí to musím odebrat. Je to taková moje pravidelná výzva," dodává pyšně.

Otázkou zůstává, kam potom takový obří pugét umístit –⁠ aby dělal radost co nejdéle. I tohle už má partner Lucie Bílé v malíčku. "Rozdělí se to. Kytička se nechá v divadle, něco si odneseme domů… když to rozvážete, je těch růží opravdu hodně. Po celém domě potom máme růže," říká Radek.

Místo aby vařila, koupila Lucie raději hospodu

Tetovaný sportovec Radek pochopitelně potřebuje, aby měl denně výživé a nutričně bohaté jídlo. Jak nám v rozhovoru osvětluje, když má mezi Lucčinými koncerty a jinými povinnostmi čas, sám se doma postaví k plotně. "Dorty to rozhodně nejsou, to vůbec, to ode mně nečekejte! Když zbyde čas, tak vařím, ale k tomu cvičení je kuchyň natolik omezená, že je to hrozně jednoduché – rýže, brambor, maso. To zvládne každý," myslí si Radek.

Pokud se ovšem on spokojí jen s rýží a s masem, co večeří zlatá Slavice? Odpověď je víc než prostá. "Z Lucinky si dělám legraci, že místo toho, aby vařila, tak raději koupila hospodu. Je prostě výhoda mít hospodu pod barákem," směje se závěrem partner Lucie Bílé.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články