Dovolenkový horoskop: Kdo by měl vyrazit do hor, komu už zatraceně chybí pláž?

Dovolenkový horoskop: Kdo by měl vyrazit do hor, komu už zatraceně chybí pláž?
Zdroj: Pixabay

Čas dovolenek je tu a vy možná díky nejisté situaci, která v minulých měsících panovala, stále zvažujete, zda absolvovat dovolenou v zahraničí, nebo dát přednost českým horách, jezerům a rybníkům. Náš horoskop vám napoví, jaká je pro vás ta nejvhodnější letošní dovolená.

Jana Jánská
Jana Jánská 21. 06. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou akční a chtějí užít léto na maximum. Preferují tedy dovolenou plnou sportu a adrenalinu. Na válení se na pláži je neužije. Za co nejkratší čas toho chtějí stihnout co nejvíce.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci mají rádi jak relax, tak akci. Přejí si, aby byla jejich dovolená vyvážená. Rádi jí, proto velkou část dovolené věnují poznávání místní kuchyně.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci neplánují. Rozhodnou se a jedou. Většinou využívají nabídku last minute zájezdů a je jim jedno, jestli dovolenou prožijí s někým nebo sami. Jsou individualisté.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Rakům nejde o to, kde tráví dovolenou, ale s kým ji tráví. Banda přátel u rybníka je pro ně stejně lákavá jako u moře. Nemají rádi tlak a plány, proto necestují na dlouhé dovolené na vlastní pěst.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi potřebují na dovolené zažít něco, čím pak po návratu ohromí své posluchače. Ať už je to luxusní hotel, netradiční gastronomický zážitek nebo lichotka od prodejce suvenýrů, vše jim zvedne náladu.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny o dovolené nezahálí, udělají resty, které už dlouho odkládají. Vymalují byt, vytřídí nepotřebné dokumenty, doladí zahradu k dokonalosti. Neumí jen tak lenošit.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou typičtí plážoví povaleči. Odletí na dovolenou, nechají se odvézt do hotelu, ráno bazén, velký oběd, odpoledne moře, velká večeře a celý den to prokládat nabídkou drinků na lístku programu all inclusive.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři ocení pobyt v přírodě spojený s jógou a meditací. Vyžadují hlavně klid, samotu a možnost užívat si sami sebe. Dovolená s dětmi pro ně není dovolená.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci upřednostňují jednodenní výlety. Rádi totiž spí doma ve své posteli. Vidina toho, jak mají jít na velkou v nějakém hotelu je panicky děsí. Ráno tam a večer domů, to je jejich heslo.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kempování, trampování a turistika, to je ideální dovolená pro Kozorohy. Nestojí o švédské stoly a hotelové pláže. Dobrodružství a akce je to pravé pro ně. Vracejí se tak zpět do dětství.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři nesnáší spontánní akce. Vždy mají dovolenou dokonale promyšlenou a itinerář mají připravený na každý den. Pokud jim nevychází, jsou nervózní a není s nimi k vydržení.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby milují cestování. Jejich život je jedna velká cesta po světě. Od malička si přály poznávat nové země a všechny peníze investují do tohoto koníčku.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články