Dovolenkový horoskop: Komu bude letos chybět exotika a které znamení zamíří do kempu

Dovolenkový horoskop: Komu bude letos chybět exotika a které znamení zamíří do kempu
Zdroj: Pixabay

Dovolená bude letos probíhat trochu jinak, než jsme byli v posledních letech zvyklí. Díky pandemii koronaviru, která ochromila celý svět, se jen tak někam nepodíváme. Ti odvážnější se vydají na letecký zájezd do Řecka, rodiny s dětmi možná vezmou za vděk Chorvatskem, ale většině z nás budou v létě stačit české luhy a háje. Co na to říká vesmír? Kdo se letos podívá k moři a kdo tak maximálně na Mácháč?

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 05. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou cestovatelskými experty. Před aktivní dovolenou měsíce vymýšlí itineráře, cesty, trasy a mají v záloze několik variant. Vždy jsou připraveni na všechny situace, které mohou při cestách nastat.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci milují cestování a je jim jedno, jestli do tepla nebo do zimy. Když mohou někam jet, tak jedou. Nikdy nezůstanou dlouho na stejném místě a nemožnost vycestovat je pro ně v současné době naprosto zničující.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou takoví peciválové. To, že se nesmí cestovat je vůbec nezajímá, stejně tráví většinu času doma, ve své vesnici a do Prahy jezdí jen výjimečně na výlet a povánoční slevy.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Raci milují hory a je jim jedno, jestli v zimě nebo v létě. Pobyt na horách na čerstvém vzduchu je dělá šťastnými. V létě je baví po horách chodit a v zimě nepohrdnou sjezdovkami ani běžkami.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi lákají exotické kraje. Afrika je jejich srdcová záležitost. Tak se však letos bohužel nepodívají, budou tedy určitě volit nějakou schůdnou alternativu moře a sluníčka.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny celý rok šetří, aby si mohly dopřát vysněnou dovolenou. Tou je pětihvězdičkový hotel v Turecku na pláži se službami all inclusive, animačními večery a několika bazény. Tak ti mají letos smůlu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou milovníky Tater, tudíž mají štěstí, protože budou mít s největší pravděpodobností pro dovolenou dveře u našich sousedů otevřené. Vyrazí tedy s přáteli nebo rodinou na pořádný výšlap.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři by nejraději jezdili jen k našim rybníkům a jezerům. Máchovo jezero nebo Lipno je pro ně vrcholem blaha. No a když to vymění za Slapy nebo Novou Živohošť, je to pro něj přímo adrenalin.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Střelci milují cestování. Jejich nejoblíbenějším stylem je vzít krosnu a jet. Indonésie, Asie, Indie, to je to, co je láká. Na tajemnou vůni Orientu si však budou muset nechat nějakou chvíli zají chuť.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi si oblíbili cestování v obytných přívěsech, což mohou i letos. Projet budou moc s největší pravděpodobností většinu států Evropy, mohou tedy směle začít plánovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Srdce Vodnářů patří Srí Lance, Bali nebo Kanárským ostrovům. Milují to prostě tam, kde to fouká. Na dovolenou totiž jezdí surfovat a dovádět při dalších adrenalinových sportech.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou nadšenými návštěvníky hradů a zámků, proto jsou jim zavřené hranice jedno. Budou celé léto trávit na Bouzově, Konopišti nebo Karlštejně. A proč ne, když jim to ke štěstí stačí!

Další horoskopy ➔

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články