Horoskop stárnutí: Beran neztrácí energii, Střelec je stále v pohybu

Horoskop stárnutí: Beran neztrácí energii, Střelec je stále v pohybu

Nikdo z nás nebude mladý navždy. S přibývajícím věkem se měníme, stáváme se moudřejšími, nacházíme nové ideály nebo si přibývající roky prostě nepřipouštíme. Podívejte se, jak přistupují ke stárnutí jednotlivá znamení zvěrokruhu!

Jana Jánská
Jana Jánská 29. 07. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ne všechna znamení dokážou hodit věk za hlavu tak jako Beran. Díky aktivnímu životu a neuhasínající energii si zachovává mladistvý vzhled i ducha až do stáří. Nedivte se, když si bude chtít splnit svůj sen třeba v sedmdesáti.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Znamení Býka se stářím nebojuje. Každý den prožívá s nadhledem, těší se z dobrého jídla a věnuje se svým požitkům. Udržuje si duševní a fyzickou pohodu. Nikam nespěchá a pečuje o sebe, proto se dožívá vysokého věku.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci si nenechají vzít odhodlání pro vysněnou metu ani v důchodu. Pokud se pro něco rozhodnou, chtějí to dokázat a ani jejich věk jim v tom nezabrání. Zběsilé tempo Blíženců se s přibývajícími roky snad ještě více stupňuje.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Zrozenci Raka jsou nesmírně pracovití lidé, a proto se na důchodový věk na jednu stranu těší. Nebojí se šedin a změny vzhledu, jen požadují od svého okolí kapánek respektu. V některých případech se může stát, že svůj věk odmítají.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev se množení vrásek na tváři neobává. Celý život pilně pracuje, pořád se za něčím žene, aby byl dokonalý. Ve stáří prahne po uznání i úctě. Nevrhá se ovšem do zbrklých akcí, ale potěší ho, když může být pro své okolí vzorem.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pro Panny není stárnutí zrovna jednoduché. I když se udržují v perfektní kondici a cvičí své mozkové buňky, mohou být někdy přehnaně kritické a nepříjemné. Panny se potřebují rozvíjet i pozdějším věku, jinak s nimi není k vydržení.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váha a stárnutí, to je kapitola sama o sobě. Váha se neustále sleduje v zrcadle, snad má spočítané všechny vrásky. Váhy se dožívají mnoha let, protože o sebe umí přirozeně pečovat. A nedivte se, když vám zapřou váš věk!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pro Štíry nejsou přibývající léta problém, ba naopak. Libují si v nasbíraných vědomostech a myšlenkách, ale někdy to s nimi není jednoduché. Dbají o sebe psychicky i fyzicky, moc dobře ví, co k ještě k životu potřebují.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Stárnutí a Střelec? Neznám! Střelec žije v pohybu, tvoří, cestuje a objevuje, proto roky nevnímá. Muži zrození v tomto znamení by o sebe potřebovali více pečovat, zato ženy zůstávají koketami až do pozdního věku.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh je na první pohled zamračený a zadumaný. V mládí působí jako starý myslitel. S přicházejícími léty ožívá, směje se a baví se. Je moudrý, ale dokáže se konečně pořádně rozšoupnout.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V dětství je Vodnář spíše zamlklý a nepochopený. Postupem času se dostává do své role a nedělá mu problém nosit i v sedmdesáti odvážný outfit, který by na sebe nenavlékl ani mladý Blíženec. Vodnář se umí se stárnutím sžít.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pro Ryby je zub času obrovský strašák. Nebojí se vrásek, ale toho, že zapomněly někomu pomoci. Neustále něco počítají a vyhodnocují. Zbytečně se deptají a ubírají si tak na létech. Potřebovaly by občas vše hodit za hlavu.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články