Slunce vstoupilo do znamení Vah: Ke slovu se dostává touha po domově i jistotách

Slunce vstoupilo do znamení Vah: Ke slovu se dostává touha po domově i jistotách
Zdroj: Shutterstock

Slunce vstoupilo do znamení Vah, což s sebou nese velké změny v oblasti vnímání sebe sama. Někteří budou muset ukázat, že se nebojí přijmout se takoví, jací jsou, a rozhodnout se pro správnou cestu ve svém životě. A když se má Váha pro něco rozhodnout, tak to vážně stojí za to. Jaké výzvy s sebou přináší Slunce ve Vahách?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 23. 09. 2022 06:00

Pokud jste doteď žili tak trochu na hraně a riskovali jste vše pro trochu zábavy, přichází změna. Slunce vstoupilo do Vah v pátek 23. září 2022 ve 3.04, tedy přesně o podzimní rovnodennosti. To otevírá portály energie, svobody a jistot. Dvojnásobná změna totiž přináší intenzivní touhu po vybalancování soukromého života a práce. Váhy dávají obvykle přednost rodině, s podzimem však přijde jakýsi nový začátek pro nás všechny.

Váhy přinášejí boj, harmonii i ochranu

Ačkoliv kalendářně nám rok začíná lednem a astrologicky Beranem, pro někoho nastává ten správný začátek roku právě na podzim. A to zejména těm, již se na podzim narodili. Tento čas s sebou přináší jakési uzemnění, laskavost a rozhodnou mysl. A to i proto, že tři čtvrtiny roku už jsou za námi a chceme stihnout všechna svá předsevzetí.

Váhy jsou klidné, leč nerozhodné. Proto bude těžší vyřešit ad hoc záležitosti, které se na vás navalí. Naopak ty, které čekaly na svůj závěr už dlouho, budou jasnější než kdy dřív. Svá srdce otevřou znamení zvěrokruhu především lásce, která v jejich životech tolik chybí. Vyvstane také silná potřeba ochrany rodiny a boje proti všem, kteří takovou harmonii narušují.

Váhy nám ukážou hlubokou lásku k sobě samým

Vše se trochu zpomalí. Trávit čas budeme v náruči blízkých a léčit si budeme ty rány, na které nebereme ohled. Pokud nám někdo ublížil natolik, že duše bolí jako rozbitá na tisíc kousků, energie Vah ji začne zacelovat. Ačkoliv jsou Váhy často submisivní a snadno přijímají názor druhých, svou hodnotu znají naprosto spolehlivě. Jsou to právě ony, kdo je schopen hluboké lásky i k sobě.

V tomto období se tak přirozeně naučíme, jak vnímat sebe sama jako ten nejdůležitější projekt svého života. Pokud chcete dávat, musíte mít odkud brát. Už jste někdy slyšeli někoho, jak říká, že obdivuje nešťastné a vysáté lidi jen proto, že se obětovali pro druhé? To, co vyzařujete, k sobě také přitahujete. Dejte si pozor, do jaké role sami sebe stavíte. Pokud do role oběti, lehce byste se jí mohli stát.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články