Velký horoskop lásky na leden 2022: Kdo potká partnera svých snů a komu hrozí rozchod?

Velký horoskop lásky na leden 2022: Kdo potká partnera svých snů a komu hrozí rozchod?
Zdroj: Freepik

Co hvězdy přinesou na poli lásky jednotlivým znamením zvěrokruhu v lednu 2022? Náš velký horoskop vám prozradí, kdo upevní svůj partnerský vztah, a kdo se s ním naopak může rozloučit.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 01. 01. 2022 07:00

Podívejte se, co si pro vás hvězdy přichystaly na první měsíc roku 2022 a co přinesou jednotlivým znamením zvěrokruhu v oblasti lásky.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Budete pečovat o rodinu a partnera víc než kdy jindy. Sami si uvědomíte, že spokojený vztah není samozřejmost. Někteří z vás se odváží k důležitému životnímu kroku, jako je svatba či rozšíření rodiny.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nebojte se vyznat své city tomu, komu skutečně patří. Budete mít úspěch, hvězdy vám přejí! Konečně se posunete a nebudete zůstávat v nefunkčním vztahu, který vás už dlouho trápí.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Dejte si pozor na zakázané ovoce, v lednu vás bude opravdu lákat. A mohlo by jít dokonce o partnery vašich přátel. Sami snad víte, že tohle by opravdu neskončilo dobře.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pokud si s partnerem vše vyříkáte narovinu, máte šanci začít úplně znova. Nechte staré křivdy za sebou a vstupte do nového roku s optimismem a úsměvem na rtech.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ačkoliv tomu teď již skoro nevěříte, hned v lednu potkáte svou spřízněnou duši. Pravděpodobně na místě, kde by vás to ani nenapadlo. Dovolte sami sobě se znovu zamilovat. Užijete si to!

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Někteří z vás si během uplynulého roku přestali vážit toho, co doma mají, a směřovali svou pozornost někam úplně jinam. To by se v lednu mělo změnit, zažijete velké prozření.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

V lednu se ukáže, v kom máte opravdu oporu a kdo ve vašem životě funguje jen jako energetický upír. Získáte odvahu ukončit vše, co už vám v osobním rozvoji není nápomocné.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Už jste ani nedoufali, že se tyto spory vyřeší. Opak je však pravdou a vy začnete nový rok s čistým štítem a energií budovat rodinné zázemí. S tím se pojí možná otázka bydlení či uzavření manželství.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Budete hledat někoho, kdo vás naprosto okouzlí. Zapomínáte však, že vše není jen o vzhledu. Dejte více na povahu dotyčného než na společné oslnivé fotky. Krása pomíjí, blbost je věčná, říkaly už naše babičky.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Hvězdy moc dobře vědí, že i vy už si zasloužíte někoho, kdo vás nezradí a nebude vám lhát. Takového vám v lednu pošlou do cesty, jen musíte mít oči otevřené a vnímat, kdo je vám na blízku.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Máte velkou šanci změnit své chování vůči partnerovi, kterému již pomalu docházejí síly, aby toleroval to, co předvádíte. Jestli v lednu nezačnete jednat, přijdete o své nejbližší.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Moc dobře si uvědomujete, koho vedle sebe máte a podle toho také pečujete o partnerský vztah. Zde žádné mráčky nejsou, celá rodina je spokojená a i vás bude hřát vřelý pocit domova. Nepokazte si to!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články