Speciální horoskop na svátek zamilovaných: Koho čeká na 1. máje pusa pod třešní a kdo bude s partnerem bojovat?

Speciální horoskop na svátek zamilovaných: Koho čeká na 1. máje pusa pod třešní a kdo bude s partnerem bojovat?
Zdroj: Freepik

Přinášíme vám speciální horoskop na svátek zamilovaných, který vám ukáže, na co se můžete těšit nejen na 1. máje, ale i v následujících dnech. Kdo nalezne konečně svůj vysněný protějšek a u koho doma to bude vřít?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 01. 05. 2022 06:00

Nezapomeňte, že právě dnes byste měli najít rozkvetlou třešeň a oddat se láskyplnému polibku! Co dnes čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Na Prvního máje by vás mohla potkat žádost o ruku! Dejte svému milému najevo, že k němu chováte upřímné city a chcete s ním strávit zbytek života.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Velké tajemství bude prozrazeno! Buďte dnes ostražití, svátek zamilovaných pro vás bude znamenat velký přelom. Nezapomeňte doufat v dobrý konec.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pusa pod třešní pro vás dnes bude opravdu důležitá, partner to ale může vidět jinak. Bude to pro vás varování, že máte ve vztahu lépe komunikovat své pocity.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Čeká vás pořádná vášeň! Konečně jste s partnerem naladěni na stejnou vlnu a můžete si tak užít sebe navzájem. Neváhejte zapojit do radovánek i nové erotické hračky.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Toužit budete zejména po romantice a velkých gestech. Nebuďte zklamaní, pokud na svátek zamilovaných partner nepřispěchá s obrovským darem. Čekají vás lepší věci.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ačkoliv už to vypadalo, že vztah s partnerem ukončíte, vše se jako zázrakem otočí. První máj v sobě skrývá energii, které byste se rozhodně neměli bránit.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Udělejte si na sebe s partnerem čas, poslední dobou řešíte jen starosti a provozní věci ohledně domácnosti. V energii silné lásky máte šanci na změnu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Procházka přírodou vám dá možnost si s partnerem konečně popovídat o věcech, které vás už dlouho trápí. Využijte tento prostor pro otevření ožehavých témat.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Láska jen pokvete! Konečně ti z vás, kteří jsou nezadaní, mají šanci potkat lásku svého života. Takto výjimečná chvíle se nebude dlouho opakovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Užijete si báječný den! S partnerem konečně zažehnáte dlouhodobé spory a vrátíte se k fungujícímu vztahu, který nečelí složitým překážkám.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Máte velkou šanci nechat za sebou to, co dřív ve vztahu bolelo, a posunout se ke štěstí. Upřímná rozmluva s partnerem může na svátek zamilovaných skutečně pomoci.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jsou kolem vás fantastičtí lidé, kteří vás učí, jak žít naplno. A právě v této skupině je možná jeden, který vám změní život, když mu dáte šanci…

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články