Velký horoskop peněz a kariéry na květen 2022: Vodnáři získají nečekané bohatství a Váhám hrozí změna práce

Velký horoskop peněz a kariéry na květen 2022: Vodnáři získají nečekané bohatství a Váhám hrozí změna práce
Zdroj: Freepik

Je tu květen, měsíc lásky! Podívejte se, komu finance konečně pomohou k vytouženému životu a kdo bude znenadání měnit práci. Co čeká s přicházejícími teplými dny právě vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 02. 05. 2022 06:00

Podívejte se, komu květen přinese do života velké bohatství a vysněnou práci, a kdo naopak rychle přehodnotí své priority. Co čeká právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Konečně jste našli to, v čem jste opravdu dobří, a nabídky se vám jen hrnou. Díky tomu můžete očekávat velkou finanční hojnost. Jste synonymem úspěchu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Možná je čas uvažovat nad změnou práce, protože tady to vážně lepší nebude. Ani finančně, ani ve vztahové rovině. Dobré ale bude, pokud sami sobě dáte čas do léta, abyste si to v klidu rozmysleli.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Zdá se, že jste v nedávných týdnech povýšili, čímž došlo ke zlepšení vaší finanční situace. Hvězdy setrvávají v případě Berana v úspěchu, dejte si jen pozor, ať vám trochu nenaroste hřebínek.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V květnu vám pomohou blízcí s důležitým rozhodnutím v pracovní oblasti. Dejte si pozor na půjčování peněz, které by vám mohlo zadělat na spoustu potíží. Již brzy dostanete možnost přivýdělku.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vaše finance budou v květnu stabilní, nemáte se čeho obávat. Zkuste nad nimi začít opravdu přemýšlet a investovat někam, kde vám to bude dávat smysl. Utratit je umí přeci každý

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Možná se někteří z vás odvážně pustí do podnikání nebo změní práci, jakékoliv rozhodnutí bude ale znamenat velký posun. Nebojte se usilovat o své místo na Slunci, zasloužíte si ho.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pokud jste někde dlužili peníze a dlouho vás to trápilo, právě v květnu získáte finance, kterými své závazky umoříte. Vstoupíte tak do letního období s čistou hlavu bez tlaku chybějících plateb.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vaše štědrost bude pro ostatní těžko uvěřitelná. Pokud to děláte jen kvůli dojmu, ničeho tím nedocílíte. Pomáhejte druhým nezištně. Peněz budete mít dost, teď se vám opravdu daří.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Změna práce je na spadnutí! Víte, že takhle to dál zkrátka nejde. Buď si můžete donekonečna stěžovat, jak vám život hází klacky pod nohy, nebo začněte jednat a usilujte o to, co chcete.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Dokončit rozdělanou práci pro vás bude nesmírně náročné, hlava vám bude poletovat sem a tam. Zkuste se skutečně soustředit na kariéru, a nedovolte okolnostem, aby vás rozhodily.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Váš nadřízený vám bude přímo drásat nervy. Má vám to ale ukázat, že si musíte vážit své hodnoty a zasloužíte si práci, která vás bude skutečně bavit. S tím přijdou i vytoužené finance.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nezáviďte druhým, že mají to, po čem toužíte vy. Vesmír vám nabízí hojnost celého světa, vy ji ale přehlížíte a soustředíte se na nedostatek. Tímhle způsobem toho moc nezmůžete.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články