Jitka (43): Manžel se mi začíná měnit před očima. A já zjišťuji věci, které jsem o sobě netušila

Jitka (43): Manžel se mi začíná měnit před očima. A já zjišťuji věci, které jsem o sobě netušila
Zdroj: Shutterstock

Jitka s Vaškem měli harmonické manželství, dokud jeden z nich nezměnil práci. Teď se veškerá vášeň mezi nimi vytratila a Jitka neví, jak Vaškovi říct, že ji přestal přitahovat.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 10. 2021 13:00

Vašek nikdy nebyl zrovna supermodel, ale pro mě byl nejkrásnější. Nenapadlo mě zkoumat, jestli přibral kilo nebo má buchty na břiše. Ty vlastně nikdy neměl. Byl to takový obyčejný chlap.

Měla jsem vše, o čem jsem snila

Máme spolu dvě děti a vždycky nám bylo dobře. Pohádat se taky umíme, ale není to nic, co bychom nevyřešili předtím, než si jdeme lehnout. Nazvala bych to spokojeným manželstvím. Vašek vydělával dost peněz na to, abychom se jako rodina měli dobře. Děti se dobře učili a já pracovala v mateřské škole.

Když jsem přišla domů, uvařila jsem večeři a u té jsme si povídali, co kdo ten den zažil. Navzdory dlouhotrvajícímu manželství jsme měli s Vaškem i kvalitní sex a uměli jsme si to pořádně užít.

Obdivovala jsem, jak je vynalézavý a že jsme nikdy v posteli nezažili stereotyp. Byl neuvěřitelně mužný, dlouho vydržel a dokázal ženě dát, o čem snila. Ani nevím, kdy se změnil můj pohled na něj. Možná ve chvíli, kdy nastoupil do nové práce a začal být víc doma.

Přestal se koupat a čistit si zuby

Dělal na krátký a dlouhý týden. Volné dny trávil tím, že koukal v trenkách na televizi a říkal, jak si to užívá. Kolikrát se večer nešel ani vysprchovat. "Proč? Vždyť já stejně ráno nikam nevstávám," odvětil mi. Často jsem se přistihla, jak mu říkám: "Čistil sis vůbec zuby před spaním?" A on odpovídá, že ne.

Po celém dnu, kdy si nedal ani sprchu, jsem neměla nejmenší chuť mít s ním sex. Navíc mě začalo obtěžovat, jak neustále sedí s pivem u televize. Polonahý, v trenkách. Měl méně pohybu než v předchozí práci, a tak začal i rychle tloustnout. Nic s tím nedělal, jen si kupoval větší oblečení. Šílená strava způsobila, že seděl věčně na záchodě. Veškerá vášeň se vytratila.

Začala jsem ho vnímat jako toho sedícího v křesle, kterému z trenek něco leze a hlasitě si krkne po lahvi piva. Začal mi být odporný. Mluvila jsem s ním o tom, ptala se ho, proč se o sebe přestal starat. On si ale stále myslí, že si dělám legraci. Přestává mě přitahovat. Sex jsme neměli už od jara... Nevím, asi to nevidí.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články