Lenka (38): Lhaní na seznamce se mi vymstilo. Mladý sportovec mi teď dává pořádně zabrat

Lenka (38): Lhaní na seznamce se mi vymstilo. Mladý sportovec mi teď dává pořádně zabrat
Zdroj: Freepik

Lenka má mladšího přítele. Adam je sportovec tělem i duší a díky tomu má nádherné svaly. Byl by moc rád, kdyby Lenka sportovala s ním, ale ona mu zatajila jednu věc...

Michaela Hájková
Michaela Hájková 22. 04. 2023 10:00

S Adamem (29) to všechno začalo přes seznamku, kde jsem si tak trochu vymýšlela, že sportuji. Pak jsme se nějakou dobu poznávali hlavně intimně. Když došlo na první společný víkend, chtěl po mně výlet na kole. Sport však mám ráda jen velmi rekreačně.

Jeho svalnaté tělo je pastvou pro oči

S Adamem jsme si vyměňovali zábavné maily a ještě zábavnější fotky. Mladšího partnera jsem nikdy neměla, ale věkový rozdíl mi nepřipadal až tak zásadní. Když jsme se potkali osobně, byla jsem jako omámená. Jen jsem nechápala, čím jsem já zaujala tak krásného a svalnatého kluka.

Později mi vysvětlil, že se mu vždycky líbily starší ženy. Trávili jsme týdny věčným povídáním na procházkách, v restauracích a milováním. Věděla jsem, že Adam pravidelně sportuje. Pokaždé, když jsme se sešli, měl u sebe tašku z posilovny nebo z tenisu. O víkendu jezdil s kamarády na kolo a každou středu u mě přespával po basketu.

Jednou se mě ptal, který sport mám nejraději, což mě rozesmálo. Do profilu na seznamce jsem uvedla, že ráda plavu. A to jen proto, abych tam měla nějakou sportovní zálibu. Plavání je příjemné, ale svoje výkony v bazénu za sport určitě nepovažuji.

Myslel to vážně se sportem i se mnou

Teprve když se mi Adam přiznal, že mě má hodně rád, došlo mi, co to znamená. Jestli spolu budeme mít vážný vztah, sportu se nevyhnu. Brzy mě pozval na víkend do hor, kde si prý uděláme pěknou túru a můžu si půjčit kolo. Celkem mě to vyděsilo.

Nechtěla jsem se ale jen tak vzdát. Měla jsem týden na to, abych si zatrénovala. Zašla jsem do posilovny a každé ráno makala na kole i na běžeckém pásu. Výsledkem bylo, že jsem na náš první společný víkend vyjížděla se svalovou horečkou. Túra podle mého miláčka samozřejmě nebyla pětikilometrová vycházka a kochání se panoramaty. Došlo na dvacet kiláků funění z kopce i do kopce. Odpadla jsem hned po večeři.

Ráno mi Adam nadšeně přistavil horské kolo. Nedokázala jsem na něj pomalu ani vylézt a fňukala jsem už po hodině jízdy. Museli jsme výlet zásadně zkrátit. Vymluvila jsem se na nataženou šlachu z předchozího dne. Bůh ale ví, že na Adamovo tempo zkrátka nemám a nikdy mít nebudu.

Neumím se kvůli němu změnit

Ať mě Adam vezme kamkoliv, vždycky se zapotím. Buď hrajeme s přáteli beach volejbal, nebo skončím zavěšená na horolezecké zdi. Přátelé se mi smějí, že se z kavárenské povalečky stává zarytá sportovkyně.

Můj přítel už moc dobře ví, že jsem antisportovec, ale oceňuje moji snahu. Netuší ale, že jsem z neustálého pohybu tak vyšťavená, že zvažuji rozchod. Chápu, že pro Adama je sport životní náplní. Jenže já se kvůli němu neumím změnit. Je ale fakt, že pohnout zadkem taky není občas na škodu.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články