Ondřej (33): Máme se brát, ale partnerka se zeptala na počet žen v mém životě. Zadělala tím na pěkný malér

Ondřej (33): Máme se brát, ale partnerka se zeptala na počet žen v mém životě. Zadělala tím na pěkný malér
Zdroj: Unsplash

Ondřej má krátce před svatbou s Kamilou, když se objevila nečekaná komplikace. Zeptala se ho totiž, kolik žen měl v posteli. Původně si myslel, že nemusí lhát. Řekl ale číslo, které Kamilu rozzuřilo doběla. Teď neví, jestli se vůbec budou brát.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 25. 03. 2022 13:00

Nevím, co to ženy mají, že musí všechno vědět. Kamila (30) se mě po třech letech vztahu zeptala na něco, co nás možná rozdělí. Nutně potřebovala vědět, kolik žen jsem měl v posteli. Vzhledem k tomu, že se nejedná o nízký počet, docela se naštvala. Možná že místo svatby přijde rozchod.

Partnerku zajímalo, kolik jsem měl žen

Vážně nevím, co ji to napadlo, zeptat se na to. Hlavně v době, kdy dáváme do obálky svatební oznámení. Její otázka přišla v ten nejhorší čas. Jen tak se zeptala, kolik žen jsem měl v posteli. Zaskočila mě, takže jsem neměl čas se vymluvit. Řekl jsem pravdu. „Myslíš vážné vztahy, nebo jen ty na sex?" zeptal jsem se.

„Všechny!" reagovala dychtivě. Musel jsem to chvíli počítat, což mi body nepřidalo. „Myslím, že něco kolem padesátky či šedesátky, víc ne,“ a dál jsem si četl v mobilu. „Co prosím? To myslíš vážně? To snad ani není možné, ne?" nedala se Kamila a chtěla vědět, která byla nejlepší a proč.

„Záleží na tom? Já už si to nepamatuji," začal jsem mlžit. „Ale jdi ty. To ti nevěřím. Tak která?" a poklepávala prsty o stůl. „Kamilo, já vážně nevím. V takovém počtu po mě chceš vědět, která byla ta nej?" doufal jsem, že se mi to povedlo zamluvit. Jenže v Kamile to spustilo vlnu zlosti a podezíravosti. „A tobě přijde normální mít tolik žen? Chci o každé z nich něco vědět," vyřkla a spokojeně se usadila.

Přítelkyně mě trestá za moji ložnicovou minulost

„Jak si to mám pamatovat? Některé jsem si tahal domů v opilosti a pomalu ani nevěděl, jak se jmenují," přiznal jsem se dobrovolně. „Takže by se dalo říct, že jsi děvkař?" uhodila na mě. „Možná jsem býval, ale co jsme spolu, jsem ti věrný, pokud jde o tohle." Debata se mi přestávala líbit. Kamila ale byla neodbytná a chtěla znát podrobnosti.

Začala se ke mně chovat odtažitě a dávala mi jasně najevo, že se zlobí. Po týdnu tiché domácnosti mě to přestalo bavit. „Mohla by ses přestat zlobit za něco, co se dělo, než jsme se poznali? Uznávám, žil jsem trochu divoce a ženský jsem střídal jako ponožky. Nemyslím si ale, že bys mě za to teď musela trestat. Budeme se přeci brát...“ Doufal jsem, že toho nechá.

„Já nevím, jestli si chci vzít někoho, kdo spal kde s kým a ani neví, jak se jmenovaly. Co když se k tomu vrátíš?" vynesla trumf a já se proklínal, že jsem od začátku nelhal. „A proč na tom teď záleží? Máme se rádi. Jsem ti věrný, a to prostě musí stačit," chtěl jsem uzavřít ožehavé téma.

Naše svatba je v ohrožení

Situace u nás doma je dost vratká. Kamila se mi začala hrabat ve věcech, lustruje mi telefon i email. Dělám, že o tom nevím, ale vadí mi to. I když nemám co skrývat, nepřijde mi to od ní fér. Trestá mě za moji minulost. Když jí to tak hrozně zajímalo, měla se ptát na začátku vztahu. Ne teď, když máme před svatbou.

Její chování mě uráží a sám si začínám pokládat otázku, jestli to má cenu. Odmítám po zbytek života poslouchat, že jsem byl děvkař. Už mi to o hlavu omlátila několikrát, není důvod v tom pokračovat. Pokud toho nenechá, jsem schopný svatbu zrušit a najít si někoho, kdo mi bude věřit a nebude donekonečna řešit minulost.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články