Petr (25): Přítelkyně nechce oslavit své narozeniny se mnou, místo toho jde za kamarády

Petr (25): Přítelkyně nechce oslavit své narozeniny se mnou, místo toho jde za kamarády
Zdroj: Unsplash

Petr je sice vysokoškolák, ale ve vztazích je pořád nováčkem. První přítelkyni si našel až před dvěma lety. Proto si není jistý, jak se má cítit, když mu Iva oznámila, že s ním nebude na své narozeniny. Dala přednost přátelům.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 30. 09. 2022 07:00

Na ženy jsem nikdy neměl štěstí. Už od střední školy jsem byl považován za podivína a ztroskotance, který ani pořádně nemá na to, aby holku pozval na rande. S Ivou (24) jsem ale konečně našel štěstí.

Potkal jsem holku svých snů

Chodí na mou univerzitu a na stejný obor jako já, jen o ročník níž. Hned mi padla do oka. Byla usměvavá a neskutečně roztomilá. Šíleně jsem se zamiloval. Než jsem se osmělil a pozval ji na rande, chvíli to trvalo. Skoro rok. Chodil jsem za ní a toužebně po ní koukal, než mě kamarádi donutili, abych ji oslovil.

Myslel jsem si, že mě odmítne, ale ona souhlasila s pozváním na kafe. Po pár setkáních jsme spolu začali regulérně chodit. Byl jsem šťastný, že mám konečně vztah. Můj úplně první. Od té doby uběhly už dva roky a já jsem pořád stejně spokojený. Vybral jsem si správně. S Ivou prostě chci strávit zbytek života. Spadla mi přímo z nebe a já ji nehodlám jen tak pustit. Před pár dny se ale objevil menší problém.

Přítelkyně bude mít narozeniny

Za dva týdny bude Iva slavit pětadvacáté narozeniny. Vycházejí na sobotu, proto jsem se rozhodl připravit jí krásný narozeninový víkend. Půjdeme do botanické zahrady, pak bude kino a na večer jsem rezervoval naší oblíbenou restauraci. Měl to být úžasně strávený den a měli jsme být spolu jenom my dva.

Iva mě ale před pár dny zaskočila. „Ráda bych jela za dva týdny s Markem a Káťou na chatu. Konečně mě pozvali a já bych je moc ráda viděla,“ řekla mi. „Ale to jsou tvoje narozeniny. Já myslel, že budeme spolu,“ odpověděl jsem zmateně. „Promiň, ale jsou to jenom narozeniny. Marka s Káťou jsem přes rok pořádně neviděla,“ ukončila konverzaci.

Přítelkyně bude s někým jiným

A mně je strašně líto, že dá na své narozeniny přednost kamarádům. Opravdu hodně mě to mrzí. Zvlášť když jsou to pětadvacetiny. To jsou docela důležité narozeniny. Prostě mi přijde divné, že je nechce strávit se mnou.

Nevím, jestli moje obavy nejsou úplně zbytečné a já šílím naprosto bezdůvodně. S nimi se nevidí moc často, za to já ji mám skoro pořád. Asi bych měl Ivě nechat nějakou volnost. Ale kdyby to nebyly ty narozeniny, ani by mě to nenapadlo řešit.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články