Petr (34): Hrozně jsem si přál dítě. Kdybych býval věděl, jak to skončí, možná bych vše přehodnotil

Petr (34): Hrozně jsem si přál dítě. Kdybych býval věděl, jak to skončí, možná bych vše přehodnotil
Zdroj: Unsplash

Petr se Sandrou si dítě moc přáli. Ovšem když se malá Anička narodila, něco se mezi nimi pokazilo. Sandra se nedokáže Petra ani dotknout, rozejít se s ním ale odmítá.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 09. 2021 10:00

Po dětech jsem vždy toužil, dlouho jsem ale nemohl potkat ženu, se kterou bych chtěl založit rodinu. Až jsem se seznámil s o šest let mladší Sandrou. Nastoupila ke mně do práce jako moje asistentka. Dělal jsem finančního poradce a dlouhodobě se mi dařilo, tak jsem dostal od nadřízeného benefit, že si mohu vybrat posilu.

Rozhodli jsme se, že založíme rodinu

Ačkoliv byla Sandra mladičká, byla to neuvěřitelná dáma. Každý chlap ve firmě na ní mohl oči nechat. Netrvalo dlouho a vznikl mezi námi vztah. Nešlo však pouze o milenecký poměr, jak by si někdo mohl myslet. Obdivoval jsem ji pro její inteligenci, sečtělost a životní hodnoty. Imponovala mi samozřejmě i její krása a když jsem ji viděl v krajkovém prádle, připadalo mi, že se ve mně probouzí zvíře. Promiloval bych s ní celé dny.

Chvíli jsme to v práci skrývali, ale nakonec to prasklo. Vztahy na pracovišti nebyly žádoucí, a tak Sandra dala výpověď. Odešla do jiné firmy, nicméně náš vztah nadále vzkvétal. Velmi brzy jsme se rozhodli, že bychom chtěli děti, a začali jsme na tom pracovat. Povedlo se to téměř okamžitě, cítili jsme skutečné požehnání.

Po porodu jsme si najednou cizí

Sandra měla poměrně těžký porod. Po několika hodinách v bolestech nakonec rodila císařským řezem a rekonvalescence trvala dlouho. O malou Aničku jsem se tou dobou staral já, ale věřil jsem, že brzy budeme fungovat jako rodina. Stalo se však něco, co jsem nepředpokládal. Sandra mě začala jako muže naprosto odmítat. A nemyslím tím jen pohlavní styk, ale jakýkoliv fyzický kontakt, objetí, polibek. Chybělo mi to.

První dva měsíce jsem to respektoval. Po pěti měsících už jsem se o tom snažil mluvit. Doufal jsem, že snad konečně navážeme tam, kde byl náš sexuální život vždy naprosto perfektní. Ale o tom jsem si mohl nechat jen zdát. "Nezlob se, nepřitahuješ mě," přiznala Sandra. Byl jsem v šoku. Sex jsme mívali i během těhotenství a vše bylo v pořádku. "Během porodu se ve mně něco zlomilo. Nejsem schopná se tě dotknout, promiň. Nechci v tomto vztahu už pokračovat. Ale zůstaňme spolu kvůli malé. Alespoň jako přátelé," navrhla mi.

Máme oddělené pokoje i životy

Od té doby spolu žijeme jako spolubydlící. Dokonce máme v domě každý svůj pokoj. Vychováváme naši dceru, která zanedlouho oslaví rok. Nevím, co mám dělat. Nechal bych jim všechno, kdybych se odstěhoval. Ale to neuvidím Aničku vyrůstat?

Sandra ani neřeší, že bychom naše společné bydlení rozdělili. Nevím, co dělat. Nemohu si najít novou ženu, vždyť stále žiju se Sandrou. Nepopírám však, že mi sex hodně chybí. Miluju ji, mrzí mě, jak to dopadlo. Nechápu, co se stalo, Sandra se o ničem nebaví, jako by se nic nestalo. Možná by pomohl odborník.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články