5 top rozhovorů roku 2021: Sandra Pogodová, Mirka Čejková a Jana Bernášková o nejtěžších životních chvílích

5 top rozhovorů roku 2021: Sandra Pogodová, Mirka Čejková a Jana Bernášková o nejtěžších životních chvílích
Zdroj: Lifee.cz/talkshow Na kafeečko
Pořad Na kafeečko připravuje pro Lifee.cz herečka a moderátorka Miluška Bittnerová.Mirka Čejková patřila mezi nejpopulárnější tváře televizního zpravodajství. Pak se stáhla do ústraní a dnes je trojnásobnou matkou. Pořad Na kafeečko navštívila v květnu.Herečka Jana Bernášková přišla do pořadu Na kafeečko v lednu. Promluvila nejen o komplikovaném rozvodu, ale i o posledních chvílích s milovaným tatínkem.V srpnu zavítala do pořadu Na kafeečko zpěvačka Markéta Konvičková, která se potýkala s rakovinou i ztrátou sebevědomí. Všechno už naštěstí překonala.+ 2 fotky+ 3 fotky

Herečka a moderátorka Miluška Bittnerová připravuje pro Lifee.cz pravidelné rozhovory se silnými ženami, které mají zajímavé osudy. Mezi nejúspěšnější díly pořadu Na kafeečko patřily v roce 2021 rozhovory s Mirkou Čejkovou, Janou Bernáškovou nebo Sandrou Pogodovou.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 05. 01. 2022 11:00

Na kafeečko je pořad webu Lifee.cz, v němž herečka Miluše Bittnerová zpovídá zajímavé a inspirativní osobnosti. Někdy je to zábavné povídání, jindy ženám osud nadělil trápení, které bychom nikomu nepřáli. Všechny tyto dámy mají společné jedno - dokázaly si poradit i s těmi největšími problémy a postarat se o rodinu a své blízké.

Na kafeečko - 5 nejúspěšnějších rozhovorů roku 2021

1. Mirka Čejková o opilé lékařce u porodu

Patřila mezi nejoblíbenější tváře zpravodajství, z médií však nakonec odešla a nyní se živí jako profesionální koučka. Byla třikrát vdaná. S podnikatelem Tomášem Všetečkou má postiženou dceru Petru, s golfistou Alexem Čejkou syny Alexe a Felixe. S třetím manželem Markem Vítem potomka nemá.

2. Jana Bernášková o ošklivém rozvodu a smrti tatínka

Je mladá, krásná a úspěšná ve všem, na co sáhne. Tedy v profesním životě, v tom soukromém si prošla peklem. Nejen, že musela ustát nehezký rozvod, ale také se starala o tatínka, který umíral. Vše, čím si prošla, ji posílilo a nyní je to na ní znát. Prostě ví, co v životě chce.

3. Markéta Konvičková o rakovině a ztrátě sebevědomí

Je populární zpěvačka, kterou známe nejen ze soutěže Česko Slovenská SuperStar. Má nádherný hlas, ale je to především krásná žena. Když kvůli vzácnému nádoru na vaječníku a v důsledku léčby přišla o dvě třetiny vlasů, potýkala se s nízkým sebevědomím. Jak to překonala a proč se její dcera jmenuje Amálka?

4. Kristýna Frejová o nejhorším zážitku svého života

Pochází ze slavné umělecké rodiny, jejími rodiči jsou herci Věra Galatíková a Ladislav Frej. V devatenácti ji v noci přepadl a začal škrtit neznámý muž. Naštěstí se ubránila, ale tento zážitek z paměti nikdy nevymazala.

5. Sandra Pogodová o jizvě na čele, kterou má již od narození

Má přezdívku rusovlasé torpédo. Je výtečná herečka, neuvěřitelně vtipná a srdečná žena. V dětství se styděla za svou obrovskou jizvu na čele a odvahu hledala v návštěvách večírků či na dně skleničky. Dnes se otužuje, nechodí k lékařům a žije zdravě.

Pořad Na kafeečko pokračuje i v roce 2022 a na nové i starší díly se můžete podívat zde.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články