Halenka s knoflíky: Tajný hit léta 2022, na kterém ujíždějí Meghan Markle i Katie Holmes

Halenka s knoflíky: Tajný hit léta 2022, na kterém ujíždějí Meghan Markle i Katie Holmes
Zdroj: Showpix, Profimedia/koláž Lifee.cz
Častou společnicí Katie Holmes při procházkách New Yorkem je stylová halenka. Herečka ji s oblibou kombinuje s džínami. Ať už se širokými nohavicemi......nebo klasického střihu.Meghan Markle ráda nosí halenky k sukním, šortkám i kalhotám.Preferuje přitom vyšší pas a blůzku elegantně zastrčenou.
+ 12 fotek+ 13 fotek

Když se řekne léto, každý si okamžitě vybaví rozevlátě květinové šaty, krátké kalhoty a plavky. Jenže se zdá, že letošním prázdninám bude vládnout úplně jiný kousek outfitu - halenka. Alespoň to tedy naznačují celebrity v čele s Meghan Markle (40), Katie Holmes (43) či Jennifer Lopez (52).

Tereza Švandová
Tereza Švandová 21. 05. 2022 17:00

Vévodkyně ze Sussexu ji oblékla na nedávném turnaji v pólu v Los Angeles, kde fandila svému choti, princi Harrymu (37). Katie Holmes si zase slušivou halenku nonšalantně oblékla na své toulky New Yorkem a Jennifer Lopez tento kousek oděvu vynesla na jedno z četných dostaveníček s Benem Affleckem (49).

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jennifer Lopez (@jlo)

Jak halenku s knoflíky nosit

Jenže to není všechno, abyste byli v halence skutečně in, nesmíte se zahalovat až ke krku. Naopak. Pár nezapnutých knoflíků váš outfit pozvedne ke hvězdám. Důležité také je, jak naložíte s jejím spodním lemem. Meghan Markle i Jennifer Lopez si oblíbily kalhoty či sukně s vysokým pasem, kam halenku nasoukají. Originálně a šik vyráží do ulic Katie Holmes, která mívá polovinu lemu zastrčenou do džínů, zatímco druhá jí visí volně.

Některé z vás možná mají halenky spojené se strojeným kancelářským outfitem. Jennifer a spol. vás ale přesvědčí o tom, že správně nastylované mohou patřit k základům vaše letního šatníku stejně neodmyslitelně, jako bílé tenisky či již zmíněné šaty.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Poshslosh (@xxposhslosh)

S čím halenku s knoflíky kombinovat

Navíc se halenka s knoflíky hodí téměř ke všemu, takže díky ní vytvoříte nepřeberné množství outfitů pro různé příležitosti. Do práce, na oficiální schůzky či obchodní jednání ji doplňte kalhotami se širokými nohavicemi a botami na podpatku. Tak budete královnou každé zasedačky. Pokud se chystáte na méně oficiální akci, zvolte podobně jako Meghan k halence šortky a boty s plochou podrážkou, nebo jako Katie džíny či kapsáče.

Důležité je také dbát na to, z jakého materiálu je halenka vyrobená a jaký má střih. Lněné halenky jsou vzdušnější a pohodlnější, popelínové lépe drží tvar a působí díky tomu rafinovaněji.

Rozepínací halenky nejen na léto 2022

Pokud toužíte po halence ve stylu Katie Holmes, Meghan Markle nebo Jennifer Lopez, prohlédněte si naši fotogalerii.

Zdroj informací:

People.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články