Kate Middleton vítá jaro v bílém: Blejzr za desetitisíce střídá s modelem za 1 600 Kč z konfekce

Kate Middleton vítá jaro v bílém: Blejzr za desetitisíce střídá s modelem za 1 600 Kč z konfekce
Zdroj: Profimedia
Blejzry z běžné konfekce střídá princezna Kate s těmi finančně nákladnějšími. Tento od Alexandera McQueena, který oblékla minulý týden na setkání se zástupci nadnárodních firem, patří do druhé skupiny.Slonovinový blejzr s jedním knoflíkem a šikmými kapsami. Alexander McQueen, 1 490 liberKate má ale rovněž slabost pro mnohem dostupnější značku Zara, jako v tomto případě. Outfit pochází z únorové návštěvy školy v Derby.Dvouřadý tvídový blejzr se zlatými knoflíky, který na sobě Kate měla, pořídíte v Zaře za 1 599 Kč.+ 6 fotek+ 7 fotek

Zdá se, že hitem letošního jara budou blejzry ve všemožných odstínech bílé. Alespoň tomu napovídá garderoba britské princezny Kate (41), která se v posledních dnech na méně formálních setkáních neobjevuje prakticky v ničem jiném. A luxusní kousky přitom střídá s těmi dostupnými.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 27. 03. 2023 12:55

Naposledy se ve světlém blejzru objevila koncem minulého týdne na návštěvě jednoho z britských supermarketů, kdy sáhla po krémovém tvídovém kousku ze Zary. Ten stylově doplnila bílým topem, klasickými modrými džínami a perlovými náušnicemi. Šik businesslook tak byl na světě!

Krémové blejzry ze Zary

Pokud by vám přišly rifle příliš fádní, má princezna z Walesu další nápady, jak krémový blejzr vynést. Předvedla to při únorové návštěvě školy v Derby, kde ho spárovala s námořnický modrými kalhotami a bílými teniskami Veja.

V červnu loňského roku pak Kate vynesla jiný model stejného odstínu a značky přes identicky barevný svetřík a k dokonalosti dotáhla look černými kalhotami se širokými nohavicemi a lodičkami na vysokém podpatku. Pokud byste měly o princeznin blejzr z víkendového outfitu zájem, je stále k dostání ve výše uvedeném španělském řetězci s módou.

Slonovinový blejzr od Alexandera McQueena

Po světlém blejzru, tentokrát z luxusnější škatulky, sáhla Kate také minulé úterý, kdy se setkala s představiteli nadnárodních firem. Tentokrát vsadila na svou oblíbenou značku Alexander McQueen, z jejíž dílny ji zaujalo vypasované krepové slonovinové sáčko se špičatými rameny, jedním knoflíkem a pro návrháře typickými šikmými kapsami.

Že jste podobný kousek už na manželce prince Williama někdy viděli? Bingo! Stejný blejzr hned v několika barvách vynesla Kate v minulosti už opakovaně. Ten slonovinový tentokrát oblékla spolu s černými slim kalhotami šitými na míru a lodičkami Gianvito Rossi na opravdu vysokém podpatku.

Béžový blejzr Reiss

Krom zmíněných kousků patří do princeznina šatníku ještě béžový dvouřadý keprový blejzr značky Reiss se širokými klopami, jehož prezentace v Kateině outfitu nás toto jaro nejspíš teprve čeká. V minulosti ho máma tří dětí oblékla hned dvakrát, a to v září 2021 a dubnu 2022.

Kombinovat se dá také skvěle. Přes den si bude rozumět s bílou košilí a tmavými kalhotami, na večerní akce bude ideálním společníkem barevných ležérních topů. Kate ho poprvé po královsku oblékla přes hedvábnou krémovou blůzu a námořnicky modré kalhoty, podruhé pak s bílou blůzou a černými kalhotami L.K. Bennett.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články