Proměny s Lifee: Usměvavá Eva si přála výraznější líčení i drobnou úpravu vlasů. Chybět nesměla rudá rtěnka

Paní Eva je nádherná žena tělem i duší, kterou make-up příjemně rozzářil. Na oči jsem nejprve nanesla bázi pod oční stíny a následně aplikovala do vnějšího koutku oka tmavě hnědý neutrální stín a rozestínovala ho do plynulého přechodu.Pohyblivé víčko jsem projasnila pomocí třpytivého bronzového tekutého stínu.Po nanesení make-upu je samozřejmě potřeba obličeji vystínovat pomocí projasňujícího korektoru a krémové kontury ve studeném tónu. Pomocí tvářenky v růžovém odstínů jsem dodala pleti barvu.+ 4 fotky+ 5 fotek

Zřejmě každá žena by si přála alespoň jednou zažít, jaké je to nechat se hýčkat profesionální vizážistkou, která podtrhne její přirozenou krásu. A právě tento sen jsme se rozhodli splnit našim čtenářkám. Jako druhá se v rámci projektu Proměny s Lifee svěřila do rukou zkušené make-up artistky Diany Vitikačové sympatická Eva, která její práci velmi obdivuje.

Dana Klementová
Dana Klementová 29. 08. 2022 09:00

Před časem jsme vás informovali o naší nové rubrice Proměny s Lifee, v jejímž rámci zkušená vizážistka Diana Vitikačová vytvoří našim čtenářkám okouzlující make-up pro jakoukoliv příležitost.

Proměna s usměvavou Evou 

První účastníci Proměny s Lifee se stala krásná brunetka Aneta, který byla s výsledným líčením velice spokojená. Tentokrát se do Dianiných rukou svěřila usměvavá Eva. „Mám ráda umění, španělskou kulturu, barvy a květiny. Sama také aktivně kreslím a mým celoživotním hobby je fotografování,“ prozradila. 

Velkou inspirací pro mě vždycky budou malířky, jako je Frida Kahlo, které dokázaly odrazit své myšlenky, city, radosti a bolesti ve svém umění a staly se ikonami s velkým vlivem na budoucí generace,“ vysvětluje Eva svou vášeň. 

Být ženou, matkou, být nezávislá s prací, která vás uživí, a žít se silnou vnitřní touhou tvořit umění není vždy jednoduché. Proto jsem se rozhodla dopřát si den sama pro sebe a využít Dianina umu. Již delší dobou jsem totiž její velkou fanynkou,“ vyjmenovává Eva důvody, které ji přivedly do Proměny s Lifee. 

A co na Evu říká Diana? Eva působí jako velice pozitivní člověk a pracovat s takovými lidmi je vždy velká radost. Jsem ráda, že se Evě má tvorba líbí, a doufám, že bude na proměnu ráda vzpomínat,“ přeje si Diana, která u Evy vsadila na výraznější líčení očí a červenou rtěnku. Tu má prý Eva nejraději. 

Zapojte se do Proměny s Lifee i vy

Pokud vás Proměny s Lifee zaujaly a ráda byste se tohoto projektu zúčastnila, nyní máte šanci. Pošlete nám svoji fotku (portrét/obličej) a pár slov o sobě na email redakce@lifee.cz a můžete se objevit v dalším díle, který se bude připravovat 16. září. Čeká na vás profesionální líčení a lehká úprava vlasů. Konkrétní look si můžete vybrat podle sebe, nebo vám s ním poradí naše vizážistka. Doporučujeme však využít příležitosti a nebát se trochu výraznějšího líčení.

Podmínkou proměny je zaslaná fotografie, možnost přijet do Prahy v uvedeném termínu a svolení s natáčením a focením pro článek (dokumentovat budeme průběh proměny včetně jejího začátku bez make-upu). Vybranou čtenářku bude kontaktovat redakce. Proměny budeme vyhlašovat každý měsíc, takže máte velkou šanci vyzkoušet si schopnosti Diany Vitikačové na vlastní kůži.

Jak probíhalo Evino líčení a vypadal výsledný look, si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Související články

Další články