Česká komedie LOVEní: Prachař předvedl příšerný zpěv, Žilková se musela přebarvit na zrzku

Útěk od oltáře

Eliška má svatbu, čeká na svůj velký dívčí moment, ale rajské veliké „ano“ nakonec nezazní. Ženich totiž v rozhodující chvíli vezme roha a přímo od oltáře uteče. Romantické LOVEní plné lásky skončilo průšvihem.

Nová známost

Zdrcená nevěsta má naštěstí kamarádku, která přesně ví, co dělat. Její recept je jasný, Eliška potřebuje novou známost a především přísun sexu. Ideálně v opačném pořadí. Ona sama si milostný život užívá plnými doušky, a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Začíná LOVEní, odhodlaný a mnohdy zábavný lov na lásku. Eliška se vrhá do randění naslepo, aby mezi řadou katastrofických schůzek a sérií trapasů zkusila najít nový vztah. Je to jako s pověstnou jehlou v kupce sena. Někde tam prostě bude, jen se musí hledat. Lovit.

Život s podivínem

Láska ovšem není její jediná starost. Eliška se taky musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem. Podivínem, který na střeše chová včely a který ji u sebe doma za žádnou cenu nechce.

Zpackané scény

Jakub Prachař, který v nové komedii Karla Janáka LOVEní hraje podivína, jehož srdce změkne až po setkání s Ester Geislerovou alias Eliškou, je v reálném životě neskutečný komediant. To se projevilo i na natáčení tohoto snímku, kde společně s kolegy zpackal záběrů habaděj.

Kobylí běh

Karel Janák nutil Ester běhat po dostihovém závodišti a chtěl, aby s ostatními přeběhla Taxisův příkop během Malé pardubické. Točili scénu přímo v den, kdy se skutečný závod konal.

Seznamka

Na otázku, jestli někdy využila seznamku, Ester Geislerová odpověděla: „Ano, právě kvůli filmu LOVEní. Stáhla jsem si Tinder, ale vydržela jsem s tím asi jen dva dny. Vůbec mi to nesedí. Dala jsem si tam fotku s polštářem pod trikem, abych vypadala těhotná, a jeden ze dvou kontaktů mi napsal, že už se asi seznamovat nepotřebuju.“

Zrzka

Režisér trval na tom, že si Veronika Žilková musí přebarvit vlasy na zrzavo.

NA SNÍMKY Z FILMU LOVEní SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

REDAKČNÍ TIP: NA FILM LOVEní SE MŮŽETE PODÍVAT DNES VEČER OD 20:20 NA TV NOVA

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články