Módní ikony Babišová versus Trumpová: Která z nich má lepší vkus?

Obě dámy vypadaly jako kamarádky, co se dlouho neviděly a mají si co říct
Zdroj: Instagram
Monice černé společenské šaty velmi slušíMonika a Melania si spolu rozumělyMelania Trump je krásná ženaMelania Trump ve slušivém růžovém kabátku+ 11 fotek+ 12 fotek

Monika vs. Melanie? Čechy vs. Amerika? Blondýna vs. bruneta? Tak na setkání dvou krásných žen mocných manželů koukal celý svět. Obě dámy si však neskutečně sedly, a to jak po módní stránce, tak názory na život i společnost. Je prostě vidět, že obě žijí v luxusu, tudíž mají jedno velké společné téma. Která se však zdá stylovější vám? Čí outfit byste zvolili vy?

Petra Járková
Petra Járková 19. 03. 2019 16:00

Před pár týdny navštívil český premiér Andrej Babiš se svou chotí Monikou Bílý dům. Zatímco se všechna média starala o to, jak si Babiš podává ruku s Trumpem a co si asi tak říkají, na ženský doprovod se jaksi zapomínalo. A je to škoda.

Ať už si o téhle „svaté čtveřici“ myslíte cokoliv, jedno se musí nechat, obě dámy mají dokonalý vkus a svou krásou za sebou nechávají většinu státnic světa. Není tedy divu, že si rozuměly a jejich setkání působilo jako sedánek kamarádek horní třídy.

Monika na sebe oblékla fialovo-růžový kabát své oblíbené italské značky Fendi s páskem a kožešinovými rukávy. Kabát s pravou kožešinou není levná záležitost. Stojí kolem 135 tisíc korun. K barvě kabátu sladila premiérova žena i barvu lodiček značky Jimmy Choo, které se pořizují za desítky tisíc korun.

Zato první dáma Ameriky byla ve výběru kabátku skromnější. Zvolila zelený kožený trenčkot od britské návrhářky Alexy Chungové, který vyšel na zhruba 33 tisíc korun. Melania si ho podle všeho dost oblíbila. Nesundala ho ze sebe ani v pracovně. Lodičky zvolila barvy béžové a značky Christian Louboutin, které vychází na zhruba 16 tisíc korun.

Melania se sice více neodhalila, ale Monika ukázala elegantní bílé šaty s vázačkou kolem krku a balonovými rukávy s průstřihy. Celkový outfit podtrhla kabelka rovněž značky Fendi.

Který styl je vám milejší, necháme už na každé z vás. Pro inspiraci se můžete podívat na módní styl těchto dvou žen v naší galerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články