Nemocný Bruce Willis ukončil kariéru: Dcera Scout sdílela fotku a vzkaz, kterými rozplakala fanoušky

Nemocný Bruce Willis ukončil kariéru: Dcera Scout sdílela fotku a vzkaz, kterými rozplakala fanoušky
Zdroj: Showpix
Akčnímu hrdinovi Bruci Willisovi lékaři nedávno diagnostikovali afázii, v jejímž důsledku postupně přichází o řeč. Ta je přitom pro kariéru herce naprosto klíčová. Afázie může mít mnoho příčin. Nejčastěji jde podle Wikipedie o následek úrazu hlavy, krvácení do mozku, nádorů, degenerativních či zánětlivých onemocnění nebo intoxikace.Herec se podle šuškandy připravoval na konec kariéry už déle. Bral proto čím dál častěji i role v béčkových filmech, jen aby do budoucna zajistil rodinu.Dcera Scout, která tátovi na Instagramu vyjádřila podporu, pochází z hercova prvního manželství s kolegyní Demi Moore. S tou má hrdina Armageddonu ještě další dvě dospělé dcery - Rumer a Tallulah.Rumer se Scout vždy byly a jsou tátovi velkou oporou.
+ 4 fotky+ 5 fotek

Těžké chvíle prožívá herec Bruce Willis (67). Akční hrdina, známý hlavně ze série filmů Smrtonosná past, ve středu oznámil, že kvůli onemocnění mozku končí svou hvězdnou kariéru. Naštěstí na boj s obtížně léčitelnou chorobou není sám. Podpory se mu dostalo nejen od fanoušků, ale i jeho početné rodiny. Druhá nejstarší dcera Scout například sdílela na Instagramu dojemnou fotografii se vzkazem, který vám vžene slzy do očí.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 01. 04. 2022 13:45

Rodina Bruce Willise ve středu oznámila, že herec trpí afázií, postižením mozku, v jehož důsledku začíná mít problémy nejen s mluveným projevem, ale i chápáním řeči. Obojí je pro jeho kariéru samozřejmě fatální.

Rodina Bruce Willise vydala šokující prohlášení

"Jako rodina bychom vás chtěli informovat, že náš milovaný Bruce má určité zdravotní problémy a nedávno mu byla diagnostikována afázie (...) Proto se rozhodl ukončit kariéru, která pro něj tolik znamenala," sdíleli hercovo prohlášení jeho nejbližší, současná manželka Emma Heming (43), bývalá žena Demi Moore (59) a nejstarší dcery Rumer (33) a Scout (30).

Pro Bruce muselo jít o velmi těžké rozhodnutí. Svou práci nesmírně miloval a život se snažil brát s nadhledem a humorem. Ten mu nejspíš poslední dobou dochází. Dívat se tváří v tvář chorobě, která ho připravuje o to, co bral celý život jako samozřejmost, není jednoduché ani pro chlapa jeho kalibru. Díky bohu má ale herec jedno ohromné štěstí. Za všech okolností při něm stojí jeho početná rodina.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis)

Dcera Scout se u psaní vzkazu rozplakala

Nad vodou ho vedle manželky Emmy a jejich holčiček Mabel (10) a Evelyn (7) drží především dcery z prvního manželství s Demi Rumer, Scout a Tallulah (28). Právě Scout ve čtvrtek sdílela na Instagramu vzkaz a fotografii, které nejen jejímu tátovi vehnaly slzy do očí.

"Netušila jsem, jak lidi zprávu o tátově konci kariéry přijmou. Doufala jsem v příznivou odezvu, ale nečekala bych, jak obrovské množství lásky, modliteb a podpory se mému tatínkovi dostane. Pořád ještě brečím, když píšu tyto řádky. Jsem vděčná za to, co pro vás můj táta znamená," napsala Scout.

Zdroje informací:

People.com

Instagram.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články