Blond bývalky prince Harryho: Cressida má miminko z IVF, Chelsy vyrábí šperky a Caroline se oběsila

Blond bývalky prince Harryho: Cressida má miminko z IVF, Chelsy vyrábí šperky a Caroline se oběsila
Zdroj: Profimedia
S Chelsy Davy chodil zrzavý princ rekordních sedm let, byť s přestávkami. Dnes je sympatická blondýnka vdanou mámou syna Lea, přičemž provozuje šperkařství a cestovní kancelář.Astrid Harbord, se kterou Harry randil v roce 2009, nechyběla na svatbě prince Wiliama s Kate Middleton a momentálně se věnuje nadaci podporující ženy s rakovinou.Moderátorka Caroline Flack, se kterou Harry randil v roce 2009, už je po smrti. V roce 2020 se po vleklých psychických potížích oběsila ve svém domě.+ 3 fotky+ 4 fotky

Když princ Harry (38) vydal koncem minulého roku své paměti s názvem Náhradník, práskl tam na sebe spoustu věcí. Mimo jiné i to, s kým chodil předtím, než se seznámil s manželkou Meghan Markle (41), a jak jednotlivé vztahy a rozchody prožíval. Co dnes dělají blonďaté krásky Cressida Bonas a Chelsy Davy, které se mohly stát členkami královské rodiny?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 26. 02. 2023 09:00

Ač se to při pohledu na tmavookou a tmavovlasou Meghan nezdá, Harry měl vždycky velkou slabost pro blondýnky. Důkazem budtež vedle již zmíněných krasavic filantropka Astrid Harbord, moderátorka Caroline Flack, zpěvačka Mollie King či spisovatelka Florence Brudenell-Bruce. Co princovy někdejší lásky dělají dnes? Pojďme se na to podrobněji podívat.

Chelsy Davy (37)

S dcerkou z prominentní jihoafrické rodiny chodil zrzavý princ v letech 2004-2011. "Dlouho jsem hledal holku, které by se nerozšířily zorničky z toho, že jsem členem britské královské rodiny, ale z mé osoby jako takové. A takovou holkou byla Chelsy. Když mi podala ruku, poznal jsem, že ji absolutně nezajímá, že jsem princ. Spíš se zdálo, že ji ta skutečnost nudí," napsal ve své knize Harry. A to byl klíč k Harryho srdci.

S Chelsy tvořili krásný pár, a dokonce se šuškalo o zásnubách, jenže přišel konec. "Chels mi opakovaně říkala, že neví, jestli to zvládne být celý život stalkovaná. Co jsem jí na to měl odpovědět? Samozřejmě jsem věděl, že mi bude strašně chybět, ale chápal jsem ji. Sám bych si tenhle život taky nevybral," poukázal princ.

Chelsy, která založila vlastní značku šperků a provozuje cestovní kancelář pro VIP, se loni vdala za hoteliéra Sama Cutmorea-Scotta a mají syna Lea.

Astrid Harbord (40)

Se sympatickou píáristkou randil Harry v roce 2009, kdy si zrovna s Chelsy dávali pauzu. Astrid byla jeho dobrá kamarádka, a nechyběla tak ani v roce 2011 mezi hosty na svatbě Harryho bratra, prince Williama, s Kate Middleton. Ve své knize Náhradník ji ale Harry jako svou přítelkyni nezmiňuje. Sympatická filantropka momentálně řídí soukromý klub Annabel's v Londýně a spoluzaložila nadaci Lady Garden, která pomáhá ženám trpícím gynekologickými typy rakoviny.

Caroline Flack

S Harrym měla mít známá televizní moderátorka a herečka poměr ve stejném roce jako Astrid. Princ jí ve své knize věnoval celou jednu kapitolu. Zaujal ji na ní fakt, že jí vůbec nevadilo, když ji nepoznal. Stejně jako u Chelsy i za jejich rozchodem stála přehnaná pozornost médií. "Jednou nás paparazzi někde vyfotili a hned začaly zvonit telefony v domě jejích rodičů, přátel a dokonce i její babičce. Jedny noviny dokonce napsaly, že je Flack moc prostá, protože kdysi dělala v továrně nebo tak někde. Ani jeden jsme nedokázali pochopit, jak toto někdo v naší zemi může vypustit z úst. Proto jsme se nakonec rozešli, nechtěli jsme, aby to odnášela Carolinina rodina," poukázal Harry.

Caroline Flack byla 15. února 2020 nalezena ve svém bytě mrtvá, ve 40 letech spáchala sebevraždu oběšením. Psychickými problémy trpěla podle známých celý život. Na začátku kariéry se navíc nedokázala vyrovnat se slávou a často se uchylovala k sebepoškozování. Po rozchodu s Harrym jeden čas randila se zpěvákem Harrym Stylesem z One Direction.

"Do vší té mizérie oněch dní přišla zpráva, že dávná přítelkyně Caroline Flack si vzala život. Už asi nedokázal ustát to, co se kolem ní celý život dělo. Ta honba na její osobu ji zlomila. Přitom to byla tak zábavná a bezstarostná dívka, když jsme se potkali," vzpomíná Harry.

Mollie King (35)

Zpěvačka, skladatelka a rozhlasová moderátorka Mollie King na sebe v souvislosti s princem Harrym strhla pozornost v roce 2010, kdy pro magazín Closer potutelně prohlásila: "Ano, potkali jsme se s Harrym a zašli jsme na drink." Sám princ ji ale ve svých pamětech nezmiňuje. Možná to mezi nimi nebylo tak vážné, jak se Mollie nebo média snažila naznačovat. Zpěvačka, která se netají obdivem k Britney Spears, je momentálně zasnoubená s anglickým reprezentantem v kriketu Stuartem Broadem, přičemž loni v listopadu se jim narodila dcera Annabella.

Florence Brudenell-Bruce (37)

Designérka, modelka, herečka a spisovatelka Florence chodila s Harrym v roce 2011. "Kamarádi mi říkali, že je krásná, chytrá a cool. A hlavně že se nedávno rozešla s klukem a nechce zůstat dlouho sama," vybavuje si Harry. A tak se na baru dali do řeči. Když se blížil konec párty, nabídl princ Florence odvoz domů. "Žila v jedné klidně ulici v Notting Hill. Když jsme vystoupili z auta, pozvala mě nahoru na šálek čaje. Já její nabídku samozřejmě přijal a řekl bodyguardovi, aby na mě počkal a mezitím stokrát nebo klidně i víckrát objel blok. Další týdny byly hotová idylka, trávili jsme spolu hodně času, hodně se nasmáli. Nikdo o našem vztahu nevěděl," napsal Harry ve své knize.

Pak ale přišel zlom. Jejich vztah praskl. "Flea mi v slzách telefonovala, že má před barákem osm fotografů, kteří ji pronásledovali přes půl Londýna. Jedny noviny o ní psaly jako o modelce spodního prádla, a to jen na základě jednoho focení před mnoha a mnoha lety. To ji strašně ponižovalo," zlobí se Harry.

S Florence se tak nakonec museli rozejít. Krásná blondýnka se vrátila ke svému bývalému příteli, rovněž šlechtického původu, Henrymu St. Georgovi, kterého si v roce 2013 vzala za manžela. O rok později se jim narodila dcera Iris. Nyní se Flea věnuje psaní knih, její prvotina The Potter's Way vychází letos na jaře. Vedle toho se kráska věnuje keramice, které propadla v době, kdy trpěla poporodními depresemi.

Cressida Bonas (34)

Jedna z nejžhavějších adeptek na manželku prince Harryho strávila s tehdy třetím následníkem trůnu dva roky (2012-2014). "Sestřenice Eugenie mi ji představila na jednom hudebním festivalu. Měl jsem ještě pořád zlomené srdce, ale bylo krásně, muzika super, tak jsem s Cress hodil řeč. Pak jsme si zašli na večeři a hezky si povídali," popsal setkání Harry.

I když se vše zdálo zpočátku zalité sluncem, vztah se pomalu blížil k zániku. Po lyžařské dovolené v Kazachstánu měly obě hrdličky jasno. "Dospěl jsem k závěru, že se k sobě nehodíme. Cress měla myslím stejný pocit. Cítili jsme k sobě určitou náklonnost, ale nebyla to nehynoucí láska. Cress vždycky říkala, že nechce být vystavena stresu souvisejícímu s rolí v královské rodině a já si nebyl jistý, zda ji o to chci požádat. A právě na sjezdovce nám tohle všechno naplno došlo," dodává.

Cressida Bonas nechyběla mezi pozvanými hosty na princově veselce s Meghan Markle, je vdaná za investora Harryho Wentwortha-Stanleyho a má miminko z IVF. Vedle toho se věnuje herectví, novinařině a má vlastní podcast.

Zdroje informací:

Townandcountrymag.com

en.Wikipedia.org

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články