Jak dnes žijí děti Michaela Jacksona: Paris zvládla sebepoškozující období a zpívá, Michael chce být režisér, Bigi je klimatolog

Jak dnes žijí děti Michaela Jacksona: Prince se věnuje charitě, Paris modelingu a zpěvu, Bigi se drží v ústraní
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Nechvalně známá fotka Michaela Jacksona a malého Blanketa z listopadu 2002. Jsou v pátém patře berlínského hotelu Adlon...Vzpomínka na šťastnou dobu a vaření s tatínkem.Prince Jackson, Prince Michael Jackson II (známý také jako Blanket) a Paris Jackson v roce 2011. Na vzpomínkovou akci oblékli outfity inspirované tatínkem.Slavné děti se svou tetou La Toyou Jackson.+ 6 fotek+ 7 fotek

Michael Jackson je bezesporu největší hudební hvězdou všech dob. Zanechal po sobě nejen spoustu písniček, ale také tři děti. Ty po jeho smrti nečekalo nic lehkého. Třeba Paris, která je dnes modelka a zpěvačka, si několikrát sáhla na život...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 24. 06. 2023 09:00

Michael Jackson (zemřel 25. června 2009) a lidé kolem něj se snažili uchránit děti před médii a přílišným zájmem celého světa. Když si s nimi někam vyrazil, měly různé masky nebo závoje. Ostatně i nejmladší z nich měl dlouho přezdívku Blanket, což v překladu znamená dečka, protože ho zpěvák ukrýval pod pokrývkou. To je ono slavné mimino, které Michael Jackson držel z okna v 5. patře berlínského hotelu, zatímco všichni trnuli, jestli mu nespadne. Nejen fotku z této situace najdete v galerii.

Nejstarší syn Michaela Jacksona

Michael Joseph Jackson Jr. se narodil 13. února 1997 a jeho maminkou je dermatoložka Debbie Rowe, se kterou byl zpěvák ženatý jen několik let. Za kmotry mu šli Macaulay Culkin a Elizabeth Taylor a používá jméno Prince Michael Jackson.

Vystudoval obchodní administrativu na Loyola Marymount University a je vášnivým fanouškem motocyklů. Dokonce natáčel na YouTube videa ze svých jízd po Kalifornii. Ještě v průběhu studií založil charitativní organizaci Heal Los Angeles, která se snaží podporovat mládež pomocí různých aktivit a zdravého jídla.

Rád bych si myslel, že by byl velmi hrdý. Myslím, že jedním z jeho hlavních cílů bylo nejen šířit jeho poselství pozitivity a štěstí, ale také vidět, jak se to uplatňuje u jeho dětí," cituje Princeovu vzpomínku na tatínka magazín People. Úspěšný mladý muž také říká, že touha spolupracovat a pomáhat vychází z výchovy a toho, co jim odmala vštěpoval táta. A dodává, že neumí zpívat ani tančit, ale své místo vidí na pozici režiséra nebo producenta.

Dcera Michaela Jacksona

Paris-Michael Katherine Jackson se narodila 3. dubna 1998 v Los Angeles a má stejnou maminku jako Prince. Zajímavé je, že na svět přišla až po rozchodu Michaela a Debbie. Jméno dostala podle města, kde byla počata, po svém otci a babičce Katherine. Paris má za sebou komplikované mládí, po smrti otce trpěla sebenenávistí a nízkým sebevědomím. Myslela si, že nic nemůže udělat správně a neviděla smysl ve své existenci. V patnácti letech se několikrát pokusila o sebevraždu.

Vše se změnilo o několik let později, kdy se pustila do léčby svého fyzického a psychického zdraví. A také obnovila svůj vztah s maminkou.Je to úžasné. Poznávám ji, vidím, jak jsme si podobné. Zjišťuji třeba, jakou hudbu má ráda... Je skvělé mít ji za kamarádku," řekla Paris v pořadu Red Table Talk.

Letos jí bylo pětadvacet a proslavila se jako modelka a zpěvačka. Hodně se mluví i o jejím soukromí. Randila totiž s muži i se ženami. V roce 2021 přiznala, že ji sice bratři ve všem podporovali, ale bylo těžké o tom mluvit s rodinou. „Jsou velmi věřící a pro spoustu z nich je homosexualita tabu. Miluji je, respektuji jejich přesvědčení a náboženství. Ale očekávám od nich, že to odloží stranou," řekla Paris. A pak dodala, že to, co si o ní lidé myslí, ji netrápí.

Nejmladší syn Michaela Jacksona

Třetí dítě slavného zpěváka se udržuje mimo světla reflektorů. Ví se o něm, že se 21. února 2002 narodil náhradní matce a dostal jméno Prince Michael Jackson II. Jak už jsme ale naznačili, byl známý také jako Blanket. V roce 2015 si změnil jméno na Bigi.

Nerad poskytuje rozhovory, ale když promluví na veřejnosti, ukazuje se, že vzhlíží ke svému staršímu bratrovi. Ten je podle všeho i jeho nejlepším přítelem. A stejně jako on, i Bigi chce dělat něco prospěšného. Zaměřil se na změnu klimatu.

Zdroje informací:

People.com: Michael Jackson's 3 Kids: Everything to Know

Mirror.co.uk: Michael Jackson's kids now - addiction, £2m home and tribute to dad's career

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články