Jitka Schneiderová se pochlubila krásnou dcerou: S fanoušky se neshodne, komu je Sofie podobnější

Jitka Schneiderová se pochlubila krásnou dcerou: S fanoušky se neshodne, komu je Sofie podobnější
Zdroj: Herminapress
Herečka Jitka Schneiderová má s dcerou Sofií Annou kamarádský vztah.Sofie Anna mámu podporovala také během jejího účinkování v pořadu StarDance v roce 2015. Na fotografii s tanečním partnerem Jitky Schneiderové Markem Dědíkem.Sofie Anna dokonce svoji mámu doprovodila na taneční parket.Sofie Anna si v roce 2015 nenechala ujít zásadní přímé přenosy, kde její máma tancovala.+ 5 fotek+ 6 fotek

Herečka Jitka Schneiderová (49) má z manželství s Davidem Švehlíkem (50) šestnáctiletou dceru Sofii Annu, která ji nedávno doprovodila na finále prestižní modelingové soutěže. Podle Schneiderové je dcera jejím nejlepším parťákem, v jedné věci ale nesouhlasí se svými fanoušky - tvrdí totiž, že se Sofie Anna více podobá jejímu exmanželovi než jí.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 05. 09. 2022 08:00

Sofie Anna Švehlíková oblékla do Španělského sálu Pražského hradu něžný pudrově růžový komplet od návrháře Zoltána Tótha, který ozvláštnila šperky od designérky Janji Prokić.

Jitka Schneiderová naopak sáhla po typicky pánském stylu, a to černém kostýmku značky Red Valentino a bělostné halence s volány v dekoltu. Chybět nesměly drahé šperky od hereččina oblíbeného klenotnictví Bulgari. Jak to oběma dámám slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Jitka Schneiderová se s fanoušky neshodne

Fanoušci Jitky Schneiderové mají naprosto jasno v otázce, komu ze slavných rodičů je dívka podobnější. Na plné čáře u nich vítězí maminka. A to nejen díky dívčinu čtvercovému obličeji, který je pro Jitku typický, ale také plným rtům a bezchybné pleti.

„By mohla rovnou soutěžit," vzkazují fanoušci pod jejich společnou fotkou z finále modelingové soutěže. „Spíš jak sestry, sluší vám to," hodnotí půvaby obou dam další komentující. „Krásná kopie," soudí zase jiní.

Najdou se pochopitelně také lidé, podle kterých se Anna Sofie více podobá Davidu Švehlíkovi: „Máte krásnou dceru, celý tatínek." To je ostatně názor, který podle Super.cz zastává i Jitka. „Myslím, že je jenom po tatínkovi," soudí.

Máma jako nejlepší kamarádka

Ať tak či tak, už jen z pohledu na Instagram Jitky Schneiderové je patrné, že dcera je pro ni nejlepší kamarádkou. „Porodila jsem si nejbližší parťačku. Díky osude a Davide," libuje si. Společně rády cestují a spojuje je také zájem o designové kousky oblečení, netypické šperky a kvalitní pečující kosmetiku.

Právě v této oblasti prý herečka své dceři vždy ochotně poradí a dopřeje jí to nejlepší, s čím má ona sama dobré zkušenosti. Sdílíme spolu nejen radosti. Umíme si i pomoct. A já vím, že pochopitelné problémy s pletí ve věku mojí dcery se dají řešit," píše například herečka. Nutno ovšem dodat, že pleť Sofie Anny vypadá v porovnání s jinými teenagery dokonale a případné nedostatky zřejmě dokáže zručně skrýt.

Rty by Jitka Schneiderová své dceři zvětšit nedovolila

Fanoušky hereččina dcera pochopitelně zajímá a mimo to, že jejich společné fotografie obdivují, mají také spoustu otázek. Jitka jim bez rozpaků odpovídá a nenechá se vyvést z míry ani dotazy, které by se daly považovat za osobnější.

„Mohu se zeptat, má vaše krásná dcera zvětšené rty, nebo jsou její?" ptá se jedna ze zvědavých sledujících. Naštěstí své. Nic takového bych jí ani nedovolila," odpovídá Jitka Schneiderová pohotově a celou diskuzi tak uzavírá.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články