Manželka Václava Noida Bárty Eliška v roli modelky: Po porodech mám radši volnější střih šatů

Manželka Václava Noida Bárty Eliška v roli modelky: Po porodech mám radši volnější střih šatů
Zdroj: Se souhlasem Martiny Pipkové Loudové
Manželka Václava Noida Bárty Eliška s módní návrhářkou Martinou Pipkovou Loudovou.Kolekce plesových šatů Martiny Pipkové Loudové vyniká metalickými barvami.Podobnou róbu oblékla Eliška Bártová také na letošní předávání cen Český slavík.Eliška říká, že jí po porodu zůstala ještě dvě kila nahoře, ale ve svém těle se cítí dobře.+ 9 fotek+ 10 fotek

Zpěvák Václav Noid Bárta (42) se stal letos v dubnu trojnásobným tátou, když mu manželka Eliška (32) porodila dceru Aničku. Jak Eliška prozradila v rozhovoru pro Lifee.cz, štěstí už znovu pokoušet nebudou, protože Václav má zřejmě patent na holčičky. Jak je na tom tanečnice Eliška po porodu s postavou?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 05. 12. 2022 08:00

Václav Noid Bárta přivádí na svět po vzoru Karla Gotta zatím jen samé holčičky - nejstarší dceru Terezku má s modelkou Gabrielou Dvořákovou, dvě mladší - Elišku a Aničku - pak s manželkou Eliškou. A jak někdejší tanečnice tvrdí, rodina je nyní zřejmě kompletní.

„Myslím, že už máme konec. Chlapečka zkoušet nebudeme, protože by to určitě byla zase holčička. Myslím, že ty tři holky opravdu stačí," směje se sympatická brunetka, která s příchodem adventu nafotila vánoční kolekci plesových rób. Na ty se můžete podívat v naší velké fotogalerii.

Jaký typ šatů máte nejraději?

Vždycky se mi líbily šaty ve stylu mořské panny, ale po porodech se mi pánev nevrátila na své místo. Proto mám teď ráda spíše antiku, šaty do pasu a potom volnější.

Hledíte při výběru šatů na značku, nebo se řídíte selským rozumem?

Určitě se řídím selským rozumem, značka pro mě není směrodatná. Prostě se mi ty šaty buď líbí, nebo ne.

Jaký typ šatů byste si do společnosti nikdy nevzala?

Já se nebojím žádných experimentů, ale jsem máma dvou dětí, takže bych se ráda vyvarovala nahoty.

Setkáváme se na focení šatů návrhářky Martiny Pipkové Loudové. Jak se vám s ní pracuje a je to vaše premiéra?

Naše premiéra byla na Českém slavíku, kdy jsem ji oslovila a ona mi pomohla s výběrem šatů. Za sedm dní je navrhla a ušila, což je obdivuhodné. Dnes jsme nafotily hodně večerních rób a myslím, že skvěle vystihla, co mi sedí a sluší. Cítím se v tom krásně žensky.

Jak jste na tom aktuálně s váhou po druhém těhotenství?

Myslím, že nějaká dvě kila tam ještě jsou, ale jsem spokojená s tím, jak vypadám. Cítím se dobře a svému muži se velmi líbím. Je to tak akorát.

Jak se Tereza s Eliškou popasovaly s novou sestřičkou? Jsou za ni rády?

Myslím, že určitě. Terezka, ta je miminková, má ráda všechna miminka a už s Elsou měla moc hezký vztah. Elsa ji naprosto zbožňuje. Začíná nám období, kdy Anička vnímá, takže je strašná sranda je pozorovat. Elinka vždycky říká: „Já jsem tak ráda, že je Anička vzhůru!" Myslím, že budou mít krásný vztah, doufám v to.

Plánujete se vrátit do práce? Máte před sebou nějaké pracovní výzvy?

Jako tanečnice už se asi nevrátím, ani jako učitelka ve školce. Pedagožka tance, to možná ano. Ale spíš budu máma, která je doma a budu pracovat pro naše Paranoid Studio. Budu dělat písničky a psát texty. Vidím to spíš tímhle směrem než se vracet k divadlu.

Cítíte se s Vaškem na další miminko, nebo si dáte v tomto směru pauzu?

Já myslím, že už máme konec. Chlapečka zkoušet nebudeme, protože by to určitě byla zase holčička. Myslím, že ty tři holky opravdu stačí.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články