Tereza Mašková: Prošla neskutečnou váhovou proměnou, přesto se stydí v nové roli za minisukně

Tereza Mašková: Prošla neskutečnou váhovou proměnou, přesto se stydí v nové roli za minisukně
Zdroj: Herminapress
Tereza Mašková se v novém muzikálu The Bodyguard nechává nosit na rukou pohlednými mladíky.Tereza Mašková je v muzikálu The Bodyguard za hvězdu světového formátu.Na krátké šaty si prý musela zvykat, jelikož není zvyklá tolik se odhalovat.Kostýmy prý Tereze Maškové přinášejí sebevědomí a postupem času se v nich cítí lépe a lépe.+ 6 fotek+ 7 fotek

Vítězka SuperStar Tereza Mašková, která proslula svými růžovými vlasy, se v březnu představí v alternaci s Evou Burešovou coby hlavní hvězda nového muzikálu The Bodyguard. V něm nosí dlouhou tmavou paruku a naopak velmi krátké kostýmy. V rozhovoru se nám svěřila, že stále bojuje se studem, jelikož není zvyklá nosit moc krátké sukně. Zlepší se to do premiéry?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 02. 2023 12:00

V minulosti Terezu Maškovou potrápily kilogramy navíc, přesto dokázala projít neskutečnou váhovou proměnou. A třebaže zmiňovala své problémy se sebevědomím, nakonec se fanouškům dokonce předvedla na velmi odvážných snímcích. V roce 2018 se totiž stala tváří velké světové značky spodního prádla.

Už v březnu se talentovaná zpěvačka ukáže v Hudebním divadle Karlín v poměrně odvážných a výstředních kostýmech. A jak nám prozradila v rozhovoru, do smíchu jí nejprve nebylo„Často zkoušíme a trávím v těch kostýmech spoustu času, takže si na to pomalu zvykám. A vlastně mě to baví. Ale pořád se mimo scénu tak trochu zakrývám, přešlapuji, prostě si k tomu hledám cestu," vypráví zpěvačka, která si musela zvyknout také na divadelní styl práce.

Terezo, jak se cítíte v té tmavé paruce? Byl to nezvyk?

Ze začátku vlastně ano, ale mě to hrozně baví! Že mám zase dlouhé vlasy, tak to je super samo o sobě. Ale tahle paruka mi také hrozně pomáhá v tom, abych se převtělila do své role. Dokud jsem byla ta růžovka, byla jsem to pořád já, Tereza. Když jsem ale nasadila paruku, překvapilo mě, jak to člověka změní. Teď si opravdu připadám jako ta světová megastar. Jak se říká, s parukou jsem spoko.

Budete vypadat trochu jinak než vaše alternace Eva Burešová?

Myslím, že ne, vypadat budeme stejně, ale každá do toho samozřejmě dáváme kus sebe. Diváci se mají na co těšit.

Vidím, že kostýmy jsou opravdu výrazné, plné flitrů a také docela odvážné. Cítíte se v nich dobře?

Tento flitrovaný kostým, co mám na sobě, opravdu miluji. V zásadě nemám problém s žádným převlekem. Jediné, co pro mě byl opravdu velký nezvyk, byla jejich délka. Já totiž nikdy nenosím moc krátké sukně. Bylo to pro mě jedno velké: „Ouuuuuu... tak teda dobře, zvládnu to!"

Zlepšuje se to?

Naštěstí ano, protože často zkoušíme a trávím v těch kostýmech spoustu času, takže si na to pomalu zvykám. A vlastně mě to baví. Ale pořád se mimo scénu tak trochu zakrývám, přešlapuji, prostě si k tomu hledám cestu.

A sebevědomí roste...

Asi jo! Řekla bych, že postupně roste.

Už máte vymyšlené, v čem vyrazíte na premiéru? Bude to něco podobně odvážného? Váš kolega Oskar Hes už má jasno...

Tak to já zatím nevím. Ale už bych to asi měla začít řešit! Musím se zamyslet, zda zvolím právě ty flitry, nebo něco jiného. Uvidíme. Ale v paruce určitě nepřijdu!

Jak jste si zvykla na tento velký prostor?

Je hrozně zajímavé, že ze začátku jsem to vnímala jako prostor pro zpěvačku. Ráda bych zde měla velký koncert. Ale když se na to člověk podívá po stránce divadelní, trochu začínám panikařit, jestli se z toho velkého jeviště nezblázním. Je to daleko jiné než koncerty.

Hrají zde tak velká herecká jména, že jsem se dlouho styděla. Hodně jsem řešila, jestli něco neřeknu špatně, nebo co si o mně pomyslí. Ale ukazuje se, že jsou zde tak skvělí lidé, kteří mi pomáhají, že se opravdu nemám čeho bát. Rádi mi všechno vysvětlují a ukazují.

Eva Burešová vám také pomáhá? Jste kamarádky?

No jasně, my jsme byly kamarádky i předtím. Rády spolu všechno probíráme a nebojím se jí zeptat.

Muzikál je o lásce a 14. února bude Valentýn. Slavíte jej s přítelem?

My Valentýn tolik neprožíváme. Víme, že je, a třeba si zajdeme na večeři. Nevymýšlíme žádná romantická překvapení, nejsem ten typ. Bude nám stačit dobré jídlo.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články