Oblíbené dětské hvězdy současnosti: Staly se terčem šikany, miláčky spolužáků i oblíbenci slavných

Oblíbené dětské hvězdy současnosti: Staly se terčem šikany, miláčky spolužáků i oblíbenci slavných
Zdroj: Se souhlasem TV Nova, FTV Prima, Herminapress/koláž Lifee
Adélka Hesová se v seriálu ZOO objevuje po boku svého parťáka, dětského herce Jakuba Bartáka.Adélku Hesovou můžete vidět naživo v muzikálu Ostrov pokladů v pražském Divadle Broadway.V muzikálu pro děti Ostrov pokladů se objevuje také její kolegyně Jasmine Adamcová, dcera režiséra Jiřího Adamce a moderátorky Jany Adamcové. Na snímku s bratrem Danielem a tátou.Dětský herec Oliver Vyskočil už se objevil v několika celovečerních filmech - Bábovky, Mimořádná událost, Přání Ježíškovi nebo Chlap na střídačku.+ 7 fotek+ 8 fotek

Vzpomínáte ještě na Tomáše Holého? Nadějných dětských herců, jako byl on, máme v českém showbyznysu hned několik. Filip Antonio, chlapeček ze slavného filmu Líbáš jako Bůh, už sice trochu vyrostl, ale na paty mu šlape nejen mladší bratr Viktor, ale také zástup dalších talentovaných dětí. Vídáte je v seriálech, muzikálech i na plátnech kin.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 14. 09. 2022 12:00

Herec Pavel Dytrt, syn Pavla Trávníčka, v nedávném rozhovoru pro Lifee.cz zavzpomínal nejen na reklamu na kečup, která ho jako dítě proslavila, ale také na svoji filmovou roli, díky které se blíže seznámil s hereckou legendou Slávou Budínovou.

Jako dítě natočila slavný seriál Kamarádi zase herečka Lenka Kaplanová, která se zde objevovala po boku „Válečka" Marka Ebena. Před kameru se už potom nikdy nevrátila, podobně jako Pavel Dytrt, který se nyní věnuje dabingu.

Přinášíme vám velký přehled dětských herců, kteří mají skvěle našlápnuto k hvězdné kariéře.

Filip Antonio (19)

Jedním z nejznámějších současných dětských herců je Filip Antonio, který ovšem v průběhu let dospěl, a na paty mu tak šlape jeho mladší bratr Viktor. „Začínal jsem v seriálu Bazénkdy mi bylo osmnáct měsíců, vzpomíná v rozhovoru pro Lifee.cz Filip, kterého si můžeme pamatovat také z filmů Líbáš jako Bůh, Špunti na vodě a muzikálů Děti ráje či Osmý světadíl.

„Když jsem byl menší, tak jsem s kamarády tolik nechodil ven. Ale zase si člověk najde něco jiného. S kolegy v divadle byla vždycky sranda,“ míní Filip, podle něhož je možné, že díky svému zaměstnání předčasně dospěl, „připadalo mi, že děti ve škole řeší hrozné hlouposti, které se v normálním životě přecházejí. Byl jsem v tomto směru o dost vyspělejší.

Připouští také, že se v minulosti stal obětí šikany. „Hodně jsem slýchal od svých hereckých kolegů, že je v pubertě někdo šikanoval. Také mně se to přihodilo, ale nebylo to nijak drastické,“ dodává Filip skromně. Herectví se dál věnuje, ale už v kategorii dospělých. Štafetu dětské star tak přebral jeho mladší bratr Viktor. Vidět jsme ho mohli v muzikálu Osmý světadíl, ve filmu Pepa nebo v seriálu Špunti na vodě.

Adélka Hesová (7)

Dceru televizní reportérky Mirky Hesové Adélku můžeme vídat v populárním seriálu ZOO. Objevuje se také v muzikálu Ostrov pokladů, který uvádí pražské Divadlo Broadway. Adélka je veselá kopa, což potvrdila v našem nedávném rozhovoru: „Když mě dneska máma vyzvedávala ze školy, šel kolem nějaký kluk a říkal: ,Čau, prvňáku!‘ Hned jsem mu řekla: ,Hej, jako co, prvňáku? Já jsem druhák!‘ Ještěže mám ten smysl pro humor.

Školu zatím Adélka zvládá i přesto, že občas kvůli natáčení nebo jiným povinnostem chybí. Myslí si také, že ji sláva nemá šanci zkazit. „Když člověk udělá něco špatného, opravdu hodně špatného, tak o tu slávu může přijít. Ale když nic takového neudělám, tak si myslím, že se mi nic stát nemůže,“ míní Adélka.

S tím, že je teď celebrita, se prý vyrovnala snadno. „Jako dobrý. Mám nějaké fanoušky, jsou skvělí a chodí na mé autogramiády. Už se umím podepsat docela rychle," chlubí se.

Oliver Vyskočil (9)

Devítiletý Oliver pochází z herecké rodiny. Na televizní obrazovce se objevuje jeho bratr Eliáš i sestra Sára Korbelová, dědeček byl zase slavným kaskadérem. „Roli ve filmu Chlap na střídačku mi třeba vyfouknul právě bráška Oliver. Přišel s námi na casting, byli jsme tam s Eliášem pozvaní jako sourozenecká dvojice. Pan režisér se ho jen zeptal, jestli se umí představit. Uměl a měl velkou vyřídilku," prozradila webu Lifee.cz Oliverova starší sestra Sára, která hraje v seriálu Ulice dceru Lindy Rybové, „panu režisérovi Zahrádkovi se moc líbil a nakonec to kvůli němu celé přehodnotil. Máme z něj velikou radost a vzájemně se během natáčení podporujeme.

Oliver se mimo jiné objevil po boku herce Jaroslava Plesla v komedii Mimořádná událost, která šla do kin letos na jaře. Oliver má premiéry moc rád. Moji mámu to moc těší, odkazu našeho dědečka si totiž všichni vážíme, zdůrazňuje Sára Korbelová.

 Jakub Krause (14)

Herec Jakub Krause hraje v seriálu Ulice syna seriálové Gábiny, herečky Anety Krejčíkové. Ulici natáčím už devět let. Nejprve zde účinkovala moje ségra, která hrála malou holčičku, a já tu byl občas s ní. Byl jsem zvědavý a chtěl jsem vědět, jak to tady vypadá. Fascinovaly mě hlavně ty velké modré dveře. Zeptal jsem se, jestli by mě nemohli ateliéry provést," prozradil magazínu Lifee.cz Jakub, jak se k natáčení slavného seriálu dostal.

Přiznává, že díky tomu, že se objevuje na obrazovce, je mezi spolužáky tak trochu za hvězdu. „Někteří se na Ulici dívají a říkají mi to. Hodně spolužáků mě třeba v souvislosti se seriálem vidělo ve Snídani s Novou. Občas se tomu smějou," dodává mladý herec, který před televizní kamerou doslova vyrostl.

Milena Konstantinova (6)

Dětskou herečku Milenu Konstantinovou zase možná znáte ze seriálu televize Prima 1. mise. Zde si zahrála malou Jelizavetu, seriálovou dceru herce Marka Němce. „Hledali holčičku, která by uměla rusky, a to já umím,“ říká hrdě Milenka v našem rozhovoru. Její rodiče sice pocházejí z Ruska, v České republice, konkrétně v Praze, už ale bydlí přes patnáct let.

Mimo natáčení seriálu už se objevila také v některých televizních reklamách a v jiných televizních projektech. „Chtěla bych být herečkou a hrozně jsem chtěla zjistit, jak se vlastně točí film nebo seriál,“ vypráví Milenka, kterou proto maminka přihlásila do castingové agentury - a zadařilo se.

„Je pro ni neuvěřitelné, že je v televizi, a zároveň někde jinde. Také pro nás je to krásný pocit. Seriál 1. mise sledují i paní učitelky ze školky. Ostatní děti to nevědí, přece jen je to seriál pro dospělé,“ popisuje nám dění ve školce Milenina maminka.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články