Vojta Urban a Betty Minaříková z MasterChefa: Tajit náš vztah bylo to nejnáročnější

Vojta Urban a Betty Minaříková z MasterChefa: Tajit náš vztah bylo to nejnáročnější
Zdroj: Herminapress
Vojta Urban je vítězem soutěže Muž roku, s Betty si proto nenechali ujít letošní finálový večer v Náchodě.Betty s Vojtou jsou novým párem českého showbyznysu.Betty s Vojtou se poznali na castingu do soutěže MasterChef.Nedávno oba pokřtili také kalendář Muže roku a soutěže Anděl mezi zdravotníky.+ 4 fotky+ 5 fotek

Česko se už brzy dozví, kdo je vítězem letošní série pořadu MasterChef. Soutěžící Vojta Urban a Betty Minaříková se poznali teprve během castingu a teď jako jedni z mála vědí, jak to celé dopadlo. V rozhovoru pro Lifee.cz odhalují, jaký vypadá jejich společný život po skončení natáčení a které momenty jejich vztah prověřily nejvíce.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 18. 11. 2022 12:00

Zamilovaná dvojice finalistů soutěže MasterChef Česko už má v sobě náročné období natáčení uzavřené a soustředí se na nové výzvy, které před nimi stojí. Vojta i Betty se shodují v tom, že enormní stres v soutěži přispěl k tomu, že jeden druhého poznali skutečně dokonale, bez masky.

„Vydrželi jsme ten půlrok do vysílání a vydrželi jsme i tu fázi, kdy jsme spolu ještě oficiálně nebyli a tajili to - právě tohle bylo podle mě to nejnáročnější," míní Vojta Urban. „Zjistili jsme o sobě spoustu věcí. Musím říct, že Vojta se chová úžasně i pod velkým tlakem," libuje si zamilovaná Betty Minaříková.

Jak se vám v poslední době změnil život?

Betty: Naprosto, odshora dolů. Je to jako na horské dráze. Já skončila v práci a chystáme nějaké společné projekty. Pracovala jsem v korporátu, měla jsem spoustu kolegů a chodila do kanceláře. Teď máme kancelář doma a mám kolegu jen jednoho, a tím je Vojta.

Vojta: Někdy je to pro ni samozřejmě těžké.

Betty: Je to super.

Jak je na tom MasterChef aktuálně?

Vojta: Je to předtočené. Teď jsme v poslední třetině, kdy už tam zůstane jen Betty. My samozřejmě výsledek známe.

Máte to v sobě už uzavřené?

Betty: Je to tak.

Jaké jsou tedy vaše další plány?

Betty: Chtěla bych být instruktorkou jógy, aktuálně si dělám kurz, protože jógu miluju odmalička. To si budu dělat hezky sama, ale s Vojtou plánujeme další věci, které se budou týkat vaření, sportu a lifestylu.

Vojta: Rádi bychom dělali zážitkové večery s MasterChefem. To znamená jakýsi kurz vaření, kde by si lidé zároveň vyzkoušeli nějaké disciplíny, které jsme v soutěži museli absolvovat my. A také se s lidmi chceme pobavit, protože rádi hostíme a chtěli bychom tohle všechno propojit. Lákají nás také různá videa, kde bychom mohli předávat dál naše recepty nebo náš aktivní životní styl. Uvidíme - teď se to všechno nabaluje, přicházejí nejrůznější příležitosti - za týden nás třeba čeká první společné focení.

Není to pro vás svým způsobem závazek zůstat spolu, i kdyby to skřípalo? V podstatě budujete rodinnou firmu.

Betty: V podstatě ano, dá se to tak říct. My jsme takoví, že jdeme do všeho po hlavě a možná je tahle naše neopatrnost mnohdy velkou výhodou. Uvidíme, budeme si držet palce a snad to dobře dopadne.

Vojta: Zároveň jsme oba takoví sluníčkáři, takže vždycky budeme hledat to pozitivní. Nemyslet na zadní vrátka a dělat všechno teď a tady. Vydrželi jsme ten půlrok do vysílání a vydrželi jsme i tu fázi, kdy jsme spolu ještě oficiálně nebyli a tajili to - právě tohle bylo podle mě to nejnáročnější. Teď už jsme neoddělitelná dvojka. Pokazit by to muselo něco zvenčí, protože jinak se mezi nás už nemá co dostat.

Nebojíte se tlaku, který přináší svět showbyznysu?

Betty: Já se toho nebojím, ale člověk nikdy neví, co se může stát. Zažili jsme spolu natáčení, které bylo velmi stresující, takže si myslím, že nic náročnějšího už nás potkat nemůže.

Vojta: Natáčení bylo tak intenzivní a stresující, že opravdu odhaluje charakter člověka. Byli jsme pod tlakem a vzájemně jsme se tak o sobě přesvědčili. Přiblížili jsme se a díky tomu velmi dobře poznali. Můžu proto říct, že o Betty jsem přesvědčený a žádné mráčky nevidím. Ani mě nenapadá, co by nás muselo ohrozit - samozřejmě se vší pokorou a obezřetností.

Takže nejtěžší období máte za sebou a teď je čas jen na to hezké?

Vojta: Já bych řekl, že ano. My nechceme být stoprocentně závislí na tom, co bude přicházet z venku - showbyznys, média. Chceme si po vlastní ose dělat již zmiňované akce s lidmi a co přijde navíc, z toho si budeme vybírat, co je nám blízké a příjemné.

Stres v soutěži určitě odhalil i mnohé negativní vlastnosti. Objevili jste je jeden na druhém?

Betty: Já Vojtu předtím neznala, takže jsem neměla možnost srovnání. Ale hezky to prověřilo, už od začátku, nás samotné. Zjistili jsme o sobě spoustu věcí. Musím říct, že Vojta se chová úžasně i pod velkým tlakem. Dokázal tam být za sebe a být také mně velkou oporou.

Vojta: A cholerik jsem jenom občas.

Kdo tedy doma vaří?

Vojta: Máme to rozdělené, já dělám snídaně a Betty večeře. Oběd si dáváme někde venku nebo na tom participujeme a rychle to sfoukneme. Spolupracujeme, jsme prostě parťáci.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články