3 + 3 největší nevěrníci podle horoskopu: Na tato znamení zvěrokruhu je dobré dát si pozor

3 + 3 největší nevěrníci podle horoskopu: Na tato znamení zvěrokruhu je dobré dát si pozor
Zdroj: Freepik.com
VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.): Vodnáři milují svobodu, jsou rádi středem pozornosti, touží po obdivu a zážitcích. Často jdou z náruče do náruče. Ve vztahu bývají věrní, ale pokud se jim nedostává pozornosti, mnohdy podlehnou lichotkám a skončí v cizí náruči.RYBY (21. 2. – 20. 3.): Citlivé znamení, které má silné morální zásady. Ryby patří ke stabilním partnerům, dokáží se pro vás obětovat. Nevěry se u nich nemusíte příliš obávat, protože moc dobře vědí, že kdyby skončily v cizí posteli, nedokážou pak s výčitkami svědomí žít.BERAN (21. 3. – 20. 4.): Berani jsou velmi upřímná znamení, mají sklony k romantice, ale dokáží i střídat partnery jako ponožky. Málokdy se však u nich setkáte s tím, že by byli nevěrní! Pokud se totiž zamilují, vykašlou se na vztahy na jednu noc!BÝK (21. 4. – 21. 5.): Když se Býci "zabejčí", jdou si tvrdě za svým a dají tomu všechno! To platí i pro vztahy, takže u Býků se nemusíte příliš bát, že by vás podráželi a chodili si užít jinam. Nevěra je pro ně zpravidla něco naprosto zakázaného!+ 8 fotek+ 9 fotek

Často to začíná úsměvem, prohozením pár slov, a sexuální energie je ve vzduchu. Někdy se prostě úplně nehodí, že máte zrovna vztah. Následující tři znamení zvěrokruhu mají podle hvězd největší tendenci svému partnerovi zahýbat.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 17. 02. 2021 07:00

Muži i ženy jsou v pokušení podvádět svého partnera každou chvíli. Stačí, když se v jejich okolí objeví někdo atraktivní, a průšvih je na obzoru. Prozradíme vám, která znamení se nejsnáze nechají svést k nepravostem.

MUŽI: Nejčastěji nevěrná znamení zvěrokruhu

1. místo: znamení zvěrokruhu Ryby (20. února – 20. března)

Je známo, že Ryby mají tajemnou stránku. Jsou často tajnůstkářské a snadno podléhají svodům. Občasná aférka tak pro ně nepředstavuje žádnou vzácnost.

2. místo: znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 19. února)

Vodnář je druhým nejméně věrným znamením zvěrokruhu. Obecně jsou známí svou nepředvídatelností. Obzvláště v on-line světě by si Vodnáři mohli najít nový objev pro milostný poměr.

3. místo: znamení zvěrokruhu Štír (24. října – 22. listopadu)

O Štírech je všeobecně známo, že jsou velmi smyslní a vášniví. I když bývají jedním z nejvěrnějších znamení zvěrokruhu, mohli by dostat chuť na nějakou bokovku.

ŽENY: Nejčastěji nevěrná znamení zvěrokruhu

1. místo: znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Ženy narozené v Beranu jsou obzvláště atraktivní. Vědí, jak využít své osobní kouzlo, a proto jim muži ochotně podléhají. A pokud jim jeden nevinný flirt vyjde, proč by nemohl vyjít i nějaký další?

2. místo: znamení zvěrokruhu Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud jste se narodili mezi 21. květnem a 21. červnem, mohla by vás také přitahovat nevěra. Ženy zrozené ve znamení Blíženců jsou obzvláště divoké v posteli a vždy otevřené novým věcem. Proč se tedy nenechat nalákat k malému dobrodružství mimo rámec partnerství?

3. místo: znamení zvěrokruhu Panna (24. srpna – 23. září)

Panny mají již dost péče o ostatní. Jejich prioritou je konečně zažít pořádnou vášeň. Možná i v cizí posteli… A udělají pro to všechno.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články