3 znamení zvěrokruhu, která to nejlépe umí s dětmi

3 znamení zvěrokruhu, která to nejlépe umí s dětmi
Zdroj: Freepik

Obdivujete ty, kteří ať někomu hlídají dítě, nebo mají své, jednají přirozeně a bez většího strachu? Co za tím může být, že někomu to zkrátka jde lépe než ostatním?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 26. 04. 2021 07:00

My vám to povíme. Jsou znamení zvěrokruhu, která mají větší rodinné sklony než ta ostatní. Postarat se o dítě jakéhokoliv věku je pro ně přirozené. Ač se rodičovské role ve skrytu duše bojí snad každý, pojďte se s námi podívat, kdo ji zvládá nejlépe. A taky na to, komu se nemusíte bát svěřit dítě a udělat si z něj neplacenou chůvu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou ztělesněním rodiny a harmonie, ve které hrají děti důležitou roli. Jsou pečovateli, již zvládají vše hravě a bez nesnází. Jsou připraveni na to, že jim děti přinesou radosti i starost, a málokdy je něco překvapí.

Na roli rodiče se velmi těší a nezdráhají se hlídat ani cizí děti. Proto mezi zrozenci tohoto znamení najdeme hodně paní na hlídaní nebo učitelů v mateřské školce. Svěřit dítě Rakovi se nemusíte vůbec bát. Postará se o něj na maximum.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Děti jsou pro ně naprostá samozřejmost. Už bezdětní se často a rádi ujímají role hlídače, se kterým se děti nikdy nenudí. Umějí přebalit, nakrmit a nemusíte se bát, že o vaše děti nebude postaráno. Svěřit svou ratolest Střelci je zkrátka výhra.

Na svoje děti se těší už dlouho dopředu, ač si je často pořizují později. Mají v sobě velkou zodpovědnost vůči tomu, aby svému potomkovi dali vše, co mu dát chtějí, a tak se u nich rodičovství často pojí s finanční otázkou a potřebou zajištění. Když na to ale přijde, jsou výbornými rodiči.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Korozi v sobě mají hluboce zakořeněnou touhu po rodině, proto si na rozdíl od Střelců děti pořizují velmi brzy. Mívají jich spíše více a dokážou se o ně postarat jedna báseň. Rodičovství je pro ně přirozenou rolí, ve které málokdy nacházejí konkurenci.

Často na sebe přejímají roli otce i matky, proto jsou jejich partneři v ústraní a tolik jim nepomáhají. Nejde ani o to, že by Kozoroh jejich pomoc nechtěl, spíše jim nedává ani prostor nějakou poskytnout.

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články