Alena (39): Zeptala jsem se manžela, na co myslí během milování. Odpověď mě nepřekvapila

Alena (39): Zeptala jsem se manžela, na co myslí během milování. Odpověď mě nepřekvapila
Zdroj: Freepik

Alenu zajímalo, na co myslí její manžel, když se milují. Když se David přiznal, že na fotbal, vlastně se jí ulevilo. Měla totiž obavy, že v jeho představách bude figurovat jiná žena.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 17. 07. 2022 10:00

K otázce, na co manžel myslí během milování, mě dovedl článek v jednom časopise. Detailně se tam rozebíralo, jak to mají muži a ženy. Nenapadlo mě nic lepšího, než se zeptat svého Davida (41). Odpověď, že myslí na fotbal, mě vlastně ani nepřekvapila.

Na co myslí manžel během milování?

Nedávno jsem v jednom časopise četla článek věnovaný tomu, o čem lidé sní během sexu s partnerem. „Vidíš to, já ani nevím, na co ten můj myslí," řešila jsem to s kamarádkou Lenkou. „Tak se ho zeptej," pošťuchovala mě. Byla jsem na manželovu odpověď zvědavá. Obávala jsem se jediného, že myslí na jinou ženu. Přesto jsem se rozhodla, že zariskuji.

Za pár dní jsme se s Davidem milovali. Během aktu mi přišla na mysl otázka, na co asi myslí. Nechtěla jsem to zkazit hned, tak jsem vyčkávala, až bude konec. Když jsme leželi v posteli, šla jsem na věc. „Můžu se na něco zeptat?" začala jsem opatrně. David pokýval hlavou na souhlas. „Na co vlastně myslíš během sexu?" vypálila jsem a dychtivě čekala na odpověď.

Manžel myslí jen na fotbal

„Co to je za otázku?" kroutil se. Přece na to, jak to děláme," tvrdil. Určitě?" popichovala jsem ho. On totiž lhal. To už na něm za ty roky poznám. Vážně," stál si za svým. A na co myslíš ty?" otočil kartu. Já? Asi na nic. Prostě si ten moment užívám," řekla jsem pravdu.

Nechtěla jsem se nechat odbýt, takže jsem dál naléhala. Nakonec kápl božskou. Vážně chceš vědět, na co myslím?" zeptal se. Sem s tím," dychtila jsem. Nesmíš se ale zlobit..." odmlčel se a mě napadlo, že je myšlenkami u jiné ženy. Myslím na fotbal. Jak běžím po hřišti a zpracovávám přihrávku," zasnil se.

Manželova odpověď mě nepřekvapila

To už mi cukaly koutky. Vedle mě běží Ronaldo a já mu přihrávám," pokračoval. Když už vím, že se blíží moje vyvrcholení, běžím na bránu," řekl s úsměvem na rtech. Ve chvíli, kdy už jsem, tak dávám vítězný gól," dokončil své povídání. Pak zavládlo ticho. Jsi spokojená?" zajímalo ho. Pořád lepší, než kdybys myslel na nějakou ženskou," podotkla jsem. Když to vezmu kolem a kolem, vlastně mě to nepřekvapilo.

David fotbal miluje. Je to jeho všechno. Pro fotbal žije. Takže mě jeho odpověď příliš nepřekvapila. Hůř je na tom kamarádka Lenka, se kterou jsem to řešila. Ani ona neodolala a zeptala se svého muže. Její Fanda skutečně myslí na jinou ženu. Konkrétně na Madonnu, jak se po něm sápe nahá. Myslím, že jsem na tom o chlup lépe.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články